Įkraunama...
Įkraunama...

Zara

Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą originalų modeliuką puošia raukinukai wub.gif Jie stilingai keičia rūbelio formą wub.gif Dydis - M. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara Basic nauja palaidinukė. Man deja didoka. Lengvą labai švelnų TAMSIAI JUODĄ audinuką į kurį įeina 30% - SILK. priekyje - apykaklę - puošia dailios karbatkėlės wub.gif Priekis susisega kabliuku. Audinuko sudėtis: 70% - COTTON. 30% - SILK. Nuo pažastuko iki pažastuko - 49+cm. Rankovės ilgis - 64 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara nauji su etiketem, labai smagus, minksti 36 d dzinsiukai, liemuo 37 cm,visas ilgis 93 cm, nuo klynuko 68 cm, kaina 39,95 eur
Zara labai smagus pilnai odiniai aulinukai, tiek prie kelniu tiek prie sijono, 40 d toki ir atitinka, 27 cm kazkur viduje, pora kart tik uzsideti, nes man visgi didoki unsure.gif 29 eur 4u.gif
Atsakyti
ZARA W/B collection nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Audinukas papuoštas dailiomis spalvomis bei stilingais raštais wub.gif GĖLĖMIS wub.gif Žalsvas audinukas standesnis mirksiukas.gif wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 50 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara labai smagus pilnai odiniai aulinukai, tiek prie kelniu tiek prie sijono, 40 d, pora kart tik uzsideti, nes man visgi didoki unsure.gif 29 eur 4u.gif
Atsakyti
Zara firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Stilingą bei madingą peplum stiliaus modeliuką sudaro karbatkėlės wub.gif Madingai sukirptos rankovytės wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. AUDINUKAS PUIKIAI TEMPIASI. Per juosmenuką - 37 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - M. ATITINKA 38 DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
ZARA WOMEN firmos nauji marškinukai - tunika VIENAME atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Lengvutis švelnus audinukas su dailia faktūra wub.gif Priekyje modeliukas papuoštas kišenukais užsisegančiais sagomis. Yra antpetukai su sagutėmis. STILINGA. Rankovių ilgis reguliuojasi sagučių dėka. MADINGA. Apačioje yra skeltukai. Modeliukas turi iš to paties audinuko dirželį. Nuo pažastuko iki pažastuko - 57 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 71 cm. Dydis - M. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Zara M d naujas floral jacket, plonas, nuo vejo ar lietaus,labai smagus, kaina tik 25 eur 4u.gif
Atsakyti
Kartą dėvėta 100% medvilnės Zara palaidinė, dydis S, 10€
Atsakyti
ZARA švarkelis/megztukas. Labai geros būklės. Nurodomas S dydis, bet tiks tiek maženį, tik didesnė dydį vilkinčiom. Kaina 9.

Atsakyti

Zara firmos handmade puspaltis su vilna.

Dydis M, bet tiks ir S nešiojančioms, kas nenori labai aptempto. 

Su kapišonu, plono, bet šilto vilnos audinio, be pamušalo. Todėl tinkamiausias pavasariui-rudeniui. 
Sudėtyje yra net 80% vilnos.

Gražiai atrodo tiek prie aulinių batų, tiek prie kedukų. 

50 EUR

c4b193b958bab4af53f6176e6db69512944.jpg

e86db18b1fc46e1859e13b0c51fb3eff638.jpg

dba3c1cf057c4dfc389b60a8fe474549694.jpg

1393d8c6edcfc4d1cbc401d8d0ce3c13485.jpg

Vilnius, į až :)

Atsakyti
ZARA BASIC firmos nauja liemenė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Tamsiai mėlynas audinukas priekyje padailintas kišenukais su užtrauktukais - stilinga bei labai patogu mirksiukas.gif wub.gif Modeliukas susisega knopkelėmis bei užtrauktuku. Jaukus šiltas modeliukas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 53 cm. Per juosmenuką - 48 cm. Apačia - 55 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - L. Kaina tik 18 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti