Bet as neprisiimu finandines atsakomybes, jei jis mus paves. Nezinau kodel man taip stabdziai jungias. Pirmas toks uzsakymas. Todel primygtinai siulau uzsakineti tik po kelis augaliukus, kad pradziai pazintume si tiekeja.
Bet as neprisiimu finandines atsakomybes, jei jis mus paves. Nezinau kodel man taip stabdziai jungias. Pirmas toks uzsakymas. Todel primygtinai siulau uzsakineti tik po kelis augaliukus, kad pradziai pazintume si tiekeja.
Labai noriu kelių augaliukų, mačiau ir Avonia vėl atsirado, tai tenka rizikuoti . O nėra apie jį kokių nors atsiliepimų internete? Kažkada ieškojau, bet nieko neradau, gal ieškoti nemoku
Įvedus to panko vardą, Rudy Krajča, išmeta visą krūva nuorodų apie jį. Jis žinomas kaktusų augintojas Čekijoje, tuo užsiima jau 30 metų. Manau, kad jis nebus aferistas tikrai
Mano gigas irgi suzaliavo dabar svarbiausia per ziema jos neprarast. Grazus augaliukas. Ir dar viena faina is ceko paskutiniu siuntimu geguze pasiemiau - https://www.google.l.....plcZruVJLFNM:. Jau zydi, nors visai dar maza.
Ceka galvoju pirkti pirmadieni. I uzsakyma itrauksiu tik naujai atsiustus uzsakymus. Senu, kuriuos buvau surinkus geguze, netrauksiu, nes dalies augalu jau is ten nebus, o dabar gal ka ir naujo uzmatet.
Uzsakymas uzdarytas. Kas patvirtinot, kad pas sita ceka uzsakinesit, toms nupirksiu. Keletas liko neatsisauke (is tu kur geguze rinkom), tai joms neuzsakinesiu, nes nezinia ar nepersigalvojo. Einu skaiciuot