QUOTE(Nerytė @ 2005 12 15, 22:43)
QUOTE(kucikė @ 2005 12 13, 20:13)
aš jau dabar įsiciokinau kaip tas picas daryti, tai visi tik giria tik giria
ankččiau darydavau iš malsenos mišinio o dabar tik padal šitą receptuką
tai ačiū tau
visa paslaptis paprastume 
tai ačiū tau
mes uz sita:dabar nespeju kepti-seimyna vis reikalauja
QUOTE(Frosted @ 2005 12 16, 15:21)
Vakar kazkokioj laidoj maciau, kad picai kaip pagrinda naudojo LAVASA
Kibo labai ten jiems skaniai viskas gavosi
bet laida buvo ne aplie kulinarija, o apie kazkokius buto pertvarkimus, imidzo pakeitimus, tai nerode, kas ten is tiesu gavos
Ar kas bande?
Ar kas bande?
esu bandžius kažkada seniai, visai skanu
QUOTE(olé @ 2005 12 16, 21:02)
esu bandžius kažkada seniai, visai skanu
Reikes pabandyt.
O del to recepto - niekada neteko gaminti paciai teslos
Paaiskinkit pradedanciai kulinarei
QUOTE(Sandrelle @ 2005 12 17, 22:48)
Aš kepu tokią "picą": skardą iškloju mieline tešla, paskui kloju tarkuotas morkas, barstau prieskonius, dedu pjaustytus pievagrybius, žalius agurkus, pomidorus, majonezą, ketčupą ir apibarstau tarkuotu sūriu
Ypač su alumi 
Kokia idomi pica
O tu ja plonapade ar storapade darai?
prisiskaiciau cia as jusu receptu,taip uzsimaniau kepti savo myliausiajam pica,bet zinau pati neistversiu ir suvalgysiu puse picos...
onorejau paklausti,koki padaza jus darote picoms?
QUOTE(Mazyylee @ 2005 12 19, 20:29)
prisiskaiciau cia as jusu receptu,taip uzsimaniau kepti savo myliausiajam pica,bet zinau pati neistversiu ir suvalgysiu puse picos...

O tu paskaityk temą, čia jų buvo įvairių prirašyta
Aš kai kepiau picą praeitą kartą pripyliau ant viršaus tokio padažo mėsai, Daumantų berods, šviesiai oranžinės spalvos. Iškepus picą, pasidarė oranžinis, visai skaniai išėjo
Sveikos
,perverciau visa tema ir neradau kad butumet kalbejusios apie storapades picas.Tai norejau paklausti kaip pasigaminti picos pada,kad jis butu minkstas ir storas(suprantu kad storumas priklauso nuo kociojimo is dalies)?
Bet svarbiausia kad padas butu minkstas,lb skanus padai yra "Milano" picerijoje,bet kaip pasigamint
QUOTE(Laimme @ 2005 12 28, 20:24)
Sveikos
,perverciau visa tema ir neradau kad butumet kalbejusios apie storapades picas.Tai norejau paklausti kaip pasigaminti picos pada,kad jis butu minkstas ir storas(suprantu kad storumas priklauso nuo kociojimo is dalies)?
Bet svarbiausia kad padas butu minkstas,lb skanus padai yra "Milano" picerijoje,bet kaip pasigamint 
Man labai patinka storapadės picos padas iš Čili