QUOTE(Edena @ 2015 07 06, 12:22)
Burbuliacija tai tiksliai pucia pilva , mums gydytoha aiskino kai valgant ir musu stena, stumia, virkauja , 100% pucia pilva nes su kiekvienu gurksniu jiems tada suskausta
Dabar su kiekvienu maitinimu duodu Sab simplex (taip paskirta) + kai umu tai colic calm ir dar biogaia gerasias bakterijas jos ilgainiui irgi suveikt turetu. Stiprybes ir Tau, mes jau vargstam savaite taip
viena diena geriau, kita blogiau. Ir ne del musu maistelio nes ir su misinukais augantiems pucia
Dabar su kiekvienu maitinimu duodu Sab simplex (taip paskirta) + kai umu tai colic calm ir dar biogaia gerasias bakterijas jos ilgainiui irgi suveikt turetu. Stiprybes ir Tau, mes jau vargstam savaite taip

Tai va, as ir bandau visokius cia lasiukus, bet kad labai padetu, kolkas nematau. Mano berneliuj tai vidurius paleidzia nuo tu lasiuku man atrodo, nes tustinasi jis tai ojojoj- po kiekvieno valgymo ir kartais po 2 kart. Tai jam dar ir tas man atrodo prie skausmu prisideda. Ir nuo colic calmo jam vidurius paleidzia, o dukrytei kaip tik colic calmas kaip ir nieko, nes ji maziau ir sunkiau prakakoja. Ir cia vietoj lasiukus jau dvejus pirkau, rekomendavo, bet kad nelabai jie cia padeda.
Na tai matau visos cia mes vienodom bedom gyvenam. Siandien pas mus siek tiek geresne diena negu vakar, bet kas ten zino kas laukia po pietu. Na tai stiprybes ir kantrybes mum visom tada