Įkraunama...
Įkraunama...

Vasariniai mamų pokalbiai

QUOTE(Edena @ 2015 07 06, 12:22)
Burbuliacija tai tiksliai pucia pilva , mums gydytoha aiskino kai valgant ir musu stena, stumia, virkauja , 100% pucia pilva nes su kiekvienu gurksniu jiems tada suskausta

Dabar su kiekvienu maitinimu duodu Sab simplex (taip paskirta) + kai umu tai colic calm ir dar biogaia gerasias bakterijas jos ilgainiui irgi suveikt turetu. Stiprybes ir Tau, mes jau vargstam savaite taip 4u.gif viena diena geriau, kita blogiau. Ir ne del musu maistelio nes ir su misinukais augantiems pucia

Tai va, as ir bandau visokius cia lasiukus, bet kad labai padetu, kolkas nematau. Mano berneliuj tai vidurius paleidzia nuo tu lasiuku man atrodo, nes tustinasi jis tai ojojoj- po kiekvieno valgymo ir kartais po 2 kart. Tai jam dar ir tas man atrodo prie skausmu prisideda. Ir nuo colic calmo jam vidurius paleidzia, o dukrytei kaip tik colic calmas kaip ir nieko, nes ji maziau ir sunkiau prakakoja. Ir cia vietoj lasiukus jau dvejus pirkau, rekomendavo, bet kad nelabai jie cia padeda.

Na tai matau visos cia mes vienodom bedom gyvenam. Siandien pas mus siek tiek geresne diena negu vakar, bet kas ten zino kas laukia po pietu. Na tai stiprybes ir kantrybes mum visom tada 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 07 06, 12:40)
Tai va, as ir bandau visokius cia lasiukus, bet kad labai padetu, kolkas nematau. Mano berneliuj tai vidurius paleidzia nuo tu lasiuku man atrodo, nes tustinasi jis tai ojojoj- po kiekvieno valgymo ir kartais po 2 kart. Tai jam dar ir tas man atrodo prie skausmu prisideda. Ir nuo colic calmo jam vidurius paleidzia, o dukrytei kaip tik colic calmas kaip ir nieko, nes ji maziau ir sunkiau prakakoja. Ir cia vietoj lasiukus jau dvejus pirkau, rekomendavo, bet kad nelabai jie cia padeda.

Na tai matau visos cia mes vienodom bedom gyvenam. Siandien pas mus siek tiek geresne diena negu vakar, bet kas ten zino kas laukia po pietu. Na tai stiprybes ir kantrybes mum visom tada  4u.gif

Pas maniski irgi viduriai paleisti, bet jei ir colic calm neduodu jie nebuna kietesni, galvoju kad putimas + viduriai komplektas cia gal, pucia nes viduriuoja o kiek skaiciau viduriavimui tik gerosios bakterijos padeda kiek as radau g.gif

O kaip skiepas kuri tik po gimimo dare, pas kitu vaikukus gijo??? Musu pakilus ta vieta ir pageltonavo:(
Atsakyti
edena, taip ir turi but - kaip ispuliuoja, atrodo, ta vieta
jei nieko neidarytu, tada blogai
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif
Visom naujai prisijungusioms po 4u.gif Stiprybės, ramybės, kuo daugiau miegelio ir nuostabių pojūčių auginant taip ilgai lauktus stebuklėlius.

Perskaitau viską, bet parašyti nu niekaip neišeina doh.gif Maniškė sunkiai miega dienomis. Ant rankų ilgiau išmiega, nei paguldyta lovelėje, tai dažnai ir pamigdau ant rankų. Arba einame į laukelį, tai ten numiega. Šiaip jau kažkiek pažaidžia viena, bet tik aš prisėdu prie kompo ir ji prisistato ir lipa, zirzia - tuo mano bandymai parašyti ir baigiasi.

Edena, Burbuliacija mano mergytę labai kankino pilvelis. Vargome iki maždaug 3,5 mėn. Kadangi maitinau tik motinos pienu, tai buvau daug ko ir iš maisto atsisakius. Galiu pasakyti, kad kava tikrai neįtakoja. Aš irgi buvau atsisakiusi, po to vėl pradėjau gerti. Aišku silpnesnę ir 2 puodelius per dieną. Aš irgi prieš kiekvieną maitinimą duodavau Inofolic, labai ūmiais atvejais Colic calm ir vėliau tik sužinojau apie bakterijas Biogaya, tai jos tikrai padėjo pavartojus ilgėliau. Mes kokius 2-3 buteliukus jų suvartojome.

Dėl viduriavimo, tai Jūsų mažiukams dar gali būti vadinamas fiziologinis viduriavimas. Literatūroje rašo, kad maždaug nuo 4-6 sav. jau mažiukai gali rečiau pradėti tuštintis, bet pavyzdžiui mano mergytė labai ilgai dar dažnai tuštinosi. Žinau ir daugiau vaikučių tokių mirksiukas.gif

Laina auga jau Tavo bernužėlis mirksiukas.gif Tuoj coca-colos ir čipsų paprašys mirksiukas.gif

Galiu pasidžiaugti, kad maniškė, nors iš buteliuko visai nemokėjo gerti ir niekada ir negėrė, bet vandenuką iš puodelio jau kokios 2-3 sav. geria. Geria iš Tommy puodelio, kur specialus minkštu snapeliu ir ten vaikiukas turi traukti, kad bėgtų. kažkaip vis paduodavau jai, tai iš pradžių tik pagrauždavo snapelį - labai gerai dantis masažuoja, o po to kelis kartus patraukė, pamatė kad bėga ir pradėjo gerti. thumbup.gif thumbup.gif dabar jau karščiai mums nebaisūs.

Afrodite labai džiaugiuosi dėl Tavo bernužėlio ir Tavęs 4u.gif Tikiu, kad ir kitos diagnozės nepasitvirtins 4u.gif

Wilux aš jau irgi vis dažniau savo merginą pas save į lovą pasiimu, kad ramiau miegotų ir kad aš galėčiau numigti. Kažkaip pirmą nakties dalį ji pakankamai gerai lovytę miega, bet į rytą pradeda jautriau miegoti, dažniau budinėtis, tada ir pasiimu. Nes taip ilgiau išmiega ir geresnės nuotaikos būna.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 07 06, 15:06)
edena, taip ir turi but - kaip ispuliuoja, atrodo, ta vieta
jei nieko neidarytu, tada blogai

Taip, kaip pulinukas. Tai tada gerai, galvojau gal negerai pulinukas g.gif aciu 4u.gif

Papugiuke Inofolic duodavai ? g.gif o biogaia ir mes vartojam jau kelias dieneles, tikiuosi ir mums pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2015 07 06, 19:07)
Taip, kaip pulinukas. Tai tada gerai, galvojau gal negerai pulinukas  g.gif  aciu 4u.gif

Papugiuke Inofolic duodavai ? g.gif o biogaia ir mes vartojam jau kelias dieneles, tikiuosi ir mums pades  4u.gif

Oi doh.gif Supainiojau doh.gif Infacol duodavau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Papugiuke,sveikinu tavo maziuke su puikiu pasiekimu thumbup.gif Kaip smagu stebet kaip vaikutis tobuleja kasdien wub.gif
Burbuliacija ir Edena,stiprybes jums ir kantrybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip jau buvau minejusi mus labai kankino pilvuko bedeles,as net sakydavau kad gal tecio bedeles paveldejo.Net dvieju menesiu proga nufotkinau verkianti-sakem parodysim koks verksniukas buvo. Zodziu,stiprybes ir kantrybes-tikrai pastoviai nezviegs kaip gal dabar atrodo.Tikrai bus geriau ir si laikotarpi prisiminsit kaip labai sunku perioda. mirksiukas.gif
Mes irgi duodavom ir duodam Biogaia.Dle viduriuku tai musiskis skystai kakojo ir per diena budavo net 10 kart!!!!Paskui pradejo reteti ir labai issigandom kad gal jis neissitustina ir del to piktas,bet gydytoja sake kad jam ir mazes.Na ir tikrai ir dabar kakojam 3 kartus kazkur per diena.
Zodziu,laikykites ir stiprybes 4u.gif
Aciu visoms uz dziaugsma kartu.Buvom penktadieni nuvyke i Vilniu Santariskes konsultacijai neurologo.Taigi patvirtino mums diagnoze isorine hidrocefalija.Siaip sauni gydytoja,viskas paaiskino ir patare.Tik kad sunki kelione buvo del karscio ir mes kaitom ir vaikutis buvo piktukas.Man visai jis neramus per si karstaji savaitgali doh.gif na bet ko noret,jei mums suaugusiems sunku tai jiems dar labiau.
Beje,kol kas atrodo kad mano skydliauke susitvarke ir dabar pasitikrint reiks po 6 menesiu.Jei viskas ok ir toliau nereiks gert vaistu ir greiciausiai reiks pasitikrint tik viena kart i metus. thumbup.gif
Beje,siaip ne taip pamaciau jusu visu maziukus-EINA SAU KOOOOKIE JIE FAINUOLIAIIIIII wub.gif wub.gif wub.gif Ypatingi ir stebuklingi vaikai wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu naujai prisijungusias smile.gif

mamytėms už vargus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Wiliux @ 2015 07 04, 22:21)
Zuzla kaip D.C.?

ačiū, gerai. kitą dieną (šeštadienį) išvažiavome į sodą, visą dieną temperatūra buvo ~37. sekmadienį jau ir tos nebuvo, vakar jau leidau pasipliuškenti ežere. taip ir nesupratau, kas čia per temperatūra vienai dienai buvo užėjus...

pas mus visam darželiui liko 2,5 auklėtojos.. čian dar paklausiau musiškės, ar sumažėjo vaikų, kad visas auklėtojas išleido atostogaut, sakė ne. tai labai man įdomu, kaip vaikai bus prižiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2015 07 07, 08:23)
pas mus visam darželiui liko 2,5 auklėtojos.. čian dar paklausiau musiškės, ar sumažėjo vaikų, kad visas auklėtojas išleido atostogaut, sakė ne. tai labai man įdomu, kaip vaikai bus prižiūrėti g.gif

Pas mus prie mažiukų dičkius apjungė, nes neturi kur dėt priešmokyklinukų. Dičkiai mažiukus šefuoja smile.gif Man gerai, vaikas labai su kaimynų mergaite draugauja. Vakar nuivedžiau po ilgų atostogų, maniau bus daug vargo paliekant, nes auklėtoja su šeimininkute nematytos - be jokių ašarų, nes kaimynų mergaitę pamatė.
Beje, vakar namo grįžo šortus apsirengęs užpakalį ant priekio. Sakė, kad pats rengėsi. biggrin.gif
Atsakyti
na, pas mus kaimo darzelis - tai is viso viena grupe. nuo 1,2 metuko iki 7 metu
ir labai puikiai vaikai sutaria. Didesni maziukus ir aprengt padeda, ir i lauka isveda... man tai patinka tokia sistema biggrin.gif

laba is ryto

mano mazas suvaikejo doh.gif . sianakt jau du kartus valge ...nu... doh.gif nuo 5 menesiu iki 9 menesiu ismiegodavo visa nakti, paskui pradejo karta pernakt valgyt... o siandien jau du ... man nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2015 07 08, 12:30)
Beje, vakar namo grįžo šortus apsirengęs užpakalį ant priekio. Sakė, kad pats rengėsi.  biggrin.gif

buvo ir mums taip su kelnaitėm... į daržą leidžiu ne su bokseriukais, bet su įprastom kelnaitėm, kad kakutis jei ką neišbyrėtų, kad auklytei mažiau darbo būtų, tai visai man nejuokinga buvo, nes kelnaitės į užpakalį buvo sulindusios, priekis juk siauras, ir kiek vaikas taip pravaikščiojo, nežinia. ėjau prašyt, kad vis dėlto tikrintų, kaip vaikas rengiasi.
rytoj simbolinės išleistuvės iš lopšelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 08 liepos 2015 - 11:42
QUOTE(papūgiukė @ 2015 07 06, 17:33)
Oi doh.gif Supainiojau  doh.gif Infacol duodavau.  mirksiukas.gif

Papugiuke o ka galedavai drasiai valgyti kad pilvuko nepustu?

Mes siandien jau pas gyd. Buvom paeme visus tyrimus kazin ar ne bakterija cia pas mus, nes tas viduriavimas pastovus. Bet ir svorio man jau per daug jis augina 350 gr per 8 d.... Jis valgo be saiko kai pucia gal galvoja jam pades, vandenukas netinka:(

Burbuliacija ar pirkai nesiokle?
Atsakyti