Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(paint @ 2015 06 18, 21:52)
Gražus meniu ir sporto skaičiukai! Ypač kai esi neišsimiegojusi. Na linkiu, jog šią naktį pavyktų gerai išsimiegoti wink.gif

Išsimiegojau rolleyes.gif
O Tau gero poilsio ir gero oro bigsmile.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 06 19, 08:18)

kitą savaitę išeinu atostogų. Net visai savaitei biggrin.gif pavargau nuo darbo. Tikiuosi nuo mitybos neatitrūksiu rolleyes.gif

Kur nors važiuosit, ar atostogos nuo darbo? smile.gif

QUOTE(*Elli* @ 2015 06 19, 09:15)

Man lygiai tas pats: jei treniruotė numatyta rankoms ar nugarai,  tai iškart motyvacija ne tokia didelė sportuoti. O štai pilvukui ir ypatingai apatiniai kūno daliai darau mielu noru doh.gif  Čia man jau su galva reikia dirbti. Juk visą kūną yra svarbu treniruoti.

Man irgi taip pat smile.gif Nemėgstu rankų treniruočių, bet reikiaaaa doh.gif

Labas rytas smile.gif

Keliausiu šiandien į kirpyklą, pirminis planas buvo galiukų patrumpinimas, bet nuo ryto sukasi mintis apie kare kirpimą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Panterajuodoji @ 2015 06 19, 10:08)
Ka daryti ,kad kristu tik nuo kitu kuno vietu ,o veidas taip ir atrodytu,nes dar numetus 10kg atrodysiu kaip skeletas is veido.

Deja, nieko nepadarysi 4u.gif Nuo kur pirmiausiai krenta, priklauso nuo figūros tipo: kriaušėm metant svorį pirmiausiai krenta nuo viršutinės kūno dalies, o priaugant pirmiausiai kaupiasi ant klubų, obuoliams pirmiausiai krenta nuo kojų, o priauga ant pilvo ir t.t. Nėr teisybės, nuo probleminių vietų krenta sunkiausiai, o nuo ten, kur nereiktų, krenta lengviausiai 4u.gif
Atsakyti
Svorio metimo klaidos, kurias daro visi be išimties

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 17, 14:17)
Buvau šiandien pas kardiologę tikrintis širdies, daryt fizinio krūvio testo. Vėl pasijaučiau kaip nenormali, kažkaip sunku gydytojams patikėt, kad atėjau tik profilaktiškai pasitikrinti, vis bandė išklaust, kad "gal visgi kažką pajutau, kas sukėlė nerimą ir todėl atėjau"  doh.gif

O buvai poliklinikoje, privačiai ar sporto medicinos centre? g.gif

Aš prisiminiau dėl geležies doh.gif Nebandei gerti "Ferretab"? Jis prailginto veikimo, nors dozę daug didesnė, bet neblogai jį toleruoja.

Be to, gal nori pabandyti "Technofer"? Aš galiu tau į voką įdėjus išsiųsti. Ten miltukai atskirai dozėm supakuoti, gal tiktų (kad nepirkt visos pakuotės ir išbandyt) 4u.gif
QUOTE(alkaja @ 2015 06 17, 19:47)
1. Miegoti reikia ne mažiau 8 valandų. Bet nemiegoti daugiau 9 valandų.

3. Norint geriau miegoti naktį, geriau jau sportuoti vėlyvu metu, negu iš viso nesportuoti, nes ankstyva mankšta suteikia puikios nuotaikos antplūdį visai dienai, o vėlyvas fizinis aktyvumas lygiai toks pats naudingas miegui.

4. Dar rašo, kad viena didžiausių kliūčių miegui yra veikla, kuria žmogus užsiima paskutinę valandą prieš guldamas: tikrina el.paštą, mąsto apie buitinius, finansinius dalykus ir dėlto išgyvena įtampą, ginčijasi su sutuoktiniu ar vaikais

Nei pirmo, nei ypač 3 punkto nežinojau. Visad galvodavau, kad kuo ilgiau miegi - tuo geriau biggrin.gif Ir ypač dėl vėlyvo sporto, visad kirbėdavo abejones ar tikrai gerai sportuoti, kai jau nedaug iki miego belikę..ir aišku, nusverdavo "turbūt negerai - nesportuosiu" smile.gif

O dėl 4 punkto, tai buvo mano didžiausia bėda, kurią palaipsniui jau išgyvendinau iš dienos režimo..kai tik vakaras, taip išmanusis rankoje, internetas, laiškai, po to "pokalbių repeticijos" ir t.t.

Dabar tik likusi bėda, tai dažni prabudimai (2-3 k per naktį) ir nebūtinai dėl vaiko. Savaime pabundu ir tada vartausi dūsaudama doh.gif Sunkiai užmiegu pabudus, bet šiaip ne taip užmiegu ir žiūrėk vėl po 1-2 val. pabudus.
Net kai pervargstu, negelbsti - vis vien pabundu.

Užvakar mano panelytė paguldyta 22:30, teikėsi užmigti 01:30 doh.gif Aš galvojau išprotėsiu. Kai galų gale saldžiai užmigau, tai 3:23 nežinau ko pabudau. Pasivarčiau, vėl užmigau ir ką manot? 5:29 man jau labas rytas..taip ir neužmigau doh.gif
Kaip dar tuos pabudimus išgyvendint g.gif

QUOTE(Panterajuodoji @ 2015 06 19, 10:08)
Ziuriu i veidrodi, o veidas taip gerai atrodo pakrites kur reikia ir rauksliu ne perdaug ,kaklas ir man atrodo puikiai.Ka daryti ,kad kristu tik nuo kitu kuno vietu ,o veidas taip ir atrodytu,nes dar numetus 10kg atrodysiu kaip skeletas is veido.

Nieko labai nepadarysi unsure.gif Man tas pats ir padeda tik veido masažų kursas bei daugiau dėmesio priežiūrai (stangrinimui, veido odos pagyvinimui)..
Nes kai tik numetu svorio, pasipila pastebėjimai iš aplinkinių, kad atrodau "suvargusi", "pavargusi", pradeda klausinėt ar gerai jaučiuosi, nesergu doh.gif Nes veidas labai sukrinta, ne pirmos jaunystės oda ir kaukolė su giliom akiduobėm doh.gif Tuo tarpu lašinio ant kūno dar užtektinai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ateinu išpažint savo nuodėmes ir tikėtis, kad daugiau taip nepasikartos. Po 6 savaičių tvarkingo, motyvuoto ir sėkmingo maitinimosi netekusi apie 8 kg svorio, išvykau su šeima į kelionę, kurią įsigyjome dar prieš tris mėnesius. Kadangi keliavome su dviem vaikais, tai rinkomės mums lengviausią ir priimtiniausią variantą - viskas įskaičiuota. Na, pačios suprantant, ką tai reiškia pradedančiajai lieknėtojai.... Nors įpročius formavau ir mąstymą keičiau visas šešias savaites ir buvau užsibrėžusi neišklysti iš kelio, visgi mano silpna valia neatlaikė gausybės pagundų. Dar pirmomis dienomis sąžiningai valgiau mažai ir gėriau daug vandens, tačiau po poros dienų porcijos, nors labai ir nepadidėjo, bet ženkliai padidėjo jų kaloringumas. Ypač negalėjau atsispirti desertams, kurių daugiausiai ragaudavom vakarais. Paskutinę dieną net vandenį iškeičiau į pepsi... Ir, nepadėjo nei vaikščiojimas, maudymasis, nei vandens aerobika ir tempimo pratimai, namo parsivežiau +2,9 kg!!! Nors žadėjau svertis kartą per mėnesį, man buvo labai svarbu žinoti, kaip kis svoris atostogų metu. Pamaniau nuo šiol visgi svertis kas savaitę - kol pasieksiu trokštamą svorį - ir tokiu būdu labiau kontroliuoti svyravimus, kurie, tikiuosi, bus tik į mažėjimo pusęsmile.gif
Geros dienos visoms!
P.s.gal žinot, koks renginys šį vakarą Bernardinų Sode? Niekur nerandu info.
Atsakyti

QUOTE(Gabi* @ 2015 06 19, 14:10)
P.s.gal žinot, koks renginys šį vakarą Bernardinų Sode? Niekur nerandu info.

Trumpai,einu migdyt.

Bernardinų sode - FEEL THE LIGHT kultūros naktis (pradžia 21.30 prie pagrindinio fontano, fotosesija nuo 22.15). Tai yra fotografijos ir dailės sintezė, bus piešiama šviesomis. Popierius - aplinka, teptukas - šviesa. Fotoaparatais tuos vaizdinius bus įmanoma užfiksuot.

Labai nedaug parašyta: http://www.anonsas.l...rticle/40520/28

Suraskit FB šį event ir ten daugiau papasakota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 19, 13:25)
Trumpai,einu migdyt.

Bernardinų sode - FEEL THE LIGHT kultūros naktis (pradžia 21.30 prie pagrindinio fontano, fotosesija nuo 22.15). Tai yra fotografijos ir dailės sintezė, bus piešiama šviesomis. Popierius - aplinka, teptukas - šviesa. Fotoaparatais tuos vaizdinius bus įmanoma užfiksuot.

Ačiū! Labai faina. Dar kažkas vaikams turi būti apie 18 val., bet info šaltinis nepatikimas, o kituose šaltiniuose nerandu:)
Atsakyti
Va, radau visą programą Bernardinų sode:
http://www.kulturosn...jects/view/439/

Vaikams nuo 18, įvairios programėlės, mokyklėlėsir pan. Išsamiai parašyta nuorodoje 4u.gif

Bet dauguma iš mano pažįstamų (suaugę ir jaunimas) varys į "Feel the light" cool.gif Aš nežinau ar važiuosime su vaikais grumdytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 19, 13:35)
Va, radau visą programą Bernardinų sode:
http://www.kulturosn...jects/view/439/

Vaikams nuo 18, įvairios programėlės, mokyklėlėsir pan. Išsamiai parašyta nuorodoje 4u.gif

Ačiū, Rasma!!
Atsakyti
Nėr už ką 4u.gif

Aš šeimynai siūliau šįvakar Bernardinuose pasižmonėt, bet dabar esu piktas keksas (neužmigdžiau mažės pietų miego niekaip doh.gif ) ir nevažiuosiu rolleyes.gif
Nes vos įsėsim į mašiną, tai princesė iškart ir užmigs, vaikšto vos gyva (nė atsisėst nepataiko), bet vaidina pailsėjusią biggrin.gif Eis miegot ji man ne 22, o 20 val. šiandien, kai taip neklauso smile.gif Aišku dėl vyresnėlių gaila, nes jie niekuo dėti, kad mama su sese nebesusikalba, bet neturim kur palikti panelės Kaprizės. Išleisčiau vyrą su vyresnėliais, bet nusprendžiau būti egoiste blush2.gif Tris savaites atlindėjau "nuo-iki" namuose su visais trimis, be išeiginių ir jokio poilsio sau, kad pravėdint galvą nuo namų. Visur iš paskos: aš į parduotuvę, jie į parduotuvę,aš į biblioteką, taboras iš paskos į biblioteką..ir taip visur biggrin.gif Nė valandos nebuvo be šeimynos.Vyrą net į dangų šampano ragaut išlydėjau vieną (likau su vaikais), nors jis labai norėjo su manimi... doh.gif
Tad nutarta, kad važiuosiu depiliacijos daryti, kai vyras grįš, kad garas išeitų.. cool.gif Neilgai, bet nors valanda bus savo poreikiams.
Atsakyti
Šiandienos meniu:

Pusryčiai: miusli su puse banano, nat. jogurtu ir šaukšteliu medaus
Pietūs: makaronų apkepas su vištiena
Vakarienė: 2 duonos riekės su kumpiu, sūriu ir silke
Naktipiečiai: braškės su pienu

Gražaus savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Vakar atsikeliau ,tokia ispampusi sau atrodziau.Pasisveriau-tas pats svoris,o siandien tokia lengva atsikeliau.Pasisveriau -ir vel tas pats.Tai supykau. Bijau kad nenutrukciau. Sunervina tokie dalykai.O dar sekmadieni vyksim i mamos gimtadieni.TAI TIKRAI TEKS NUSIDETI.Sesuo tapo tortu kepeja senatveje.Tai dabar neissisukame ,gauname ragauti ir sakyti toks skanesnis buvo. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos!
Svarbiausia užmigdyt tą kritiką savyje. Aš esu tuo tikra, bet man tas nesigauna.
Juokas juokais, bet papasakosiu apie save ir draugę. Mes svėrėm labai pan., esam vienodo ūgio ir net šiaip vizualiai panašios, praktiškai bendraaamžės (tik ji turi daugiau vaikų ir mažiau laiko smile.gif ) Aš ėmiausi lieknėti (mityba, sportas - visokios taisyklės ir ribojimai), o draugė nei svarstyklių turi, nei išvis pripažįsta kažkokias mitybos taisykles (ar dietas), nelabai ir domisi. Aš ariu, vargstu ir grumdausi (pradėjau tikrai daugiau nei mėnesiu anksčiau) pan. intervale 65-66 kg, draugė ima ir praneša, kad mato 62 smile.gif Ji 3 k/sav eina į mankštas, vietinėj kaimo mokykloj, susibūrė entuziastės ir lyg kūno kultūros mokytoja veda užsiėmimus. Nieko mandro, praktiškai "naminės sąlygos". Sako, kad nevalgau tik šokolado (kurį labai mėgsta), o šiaip valgau viską, iš saldumynų - tik (!!!) savo kepinius. O kepa skaniai ir neretai. Užtektų man valgyt viską+ką iškepu skanaus, tai labai greit pro duris netilpčiau. Nepadėtų jokios treniruotės, nė 5 per savaitę biggrin.gif
Bet žinot, pagrindinis mano ir jos skirtumas - aš nuolat galvoju, kontroliuoju, stengiuosi, o ji nesuka galvos ir mėgaujasi gyvenimu. Aš ieškau priežasčių (gal ne taip valgau, gal krūvis ne toks, gal miego trūksta), o ji gyvena be jokių analizių, kurioms ir laiko neturi. Miegot eina išvis 1-2 val nakties ir nieko - lieknėja įspūdingiau ir greičiau. Dar pamenu, kad po mėnesio sporto rašė, jog jokių ženklių pokyčių ar net labai nedidelis pliusas, bet į plaučius neėmė. Ir tie rezultatai atsirado "savaime".
Tai vat, kaip to išmokt..to atsipalaidavimo, tos savotiškos kantrybės įgyt ir nesiekt skaičiukų, o tiesiog gyvent maloniai ir aktyviai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 06 20, 14:31)
Sveikos!
Svarbiausia užmigdyt tą kritiką savyje. Aš esu tuo tikra, bet man tas nesigauna.
Tai vat, kaip to išmokt..to atsipalaidavimo, tos savotiškos kantrybės įgyt ir nesiekt skaičiukų, o tiesiog gyvent maloniai ir aktyviai g.gif

Sveikos,

Aš visiškai sutinku su tuo, bet tai turbūt ir yra pati sunkiausia lieknėjimo dalis. Nuraminti protą, sąžinę, nematyt skaičiukų (tiek ant svarstyklių, tiek kalorijų pavidale) ir palengva mėgautis saikinga mityba yra didžioji mano siekiamybė. Pamenu, kai prieš daug metų, dar neturėdama šeimos, keliaudavau. Nesukau galvos nei dėl ledų, nei kito maisto. Daug vaikščiojimo, daug įspūdžių bei gerų emocijų ir poros kg kaip nebūta. Be jokių pastangų, be jokių draudimų.
Atsakyti