Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika, 9 tema

labas rytelis, o sakykit, kaip su Nedarbingumo pažymėjimais, ar išduoda klinika ar pas šeimos gyd. reik prašyti ar kaip?ar per atostogas darot op.?
Papildyta:

As Lb Lb noriu vasara jau būti daili smile.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
ir aš thumbup.gif dar rudenį kelionė laukia, tai žiemą jau norėčiau dailintis cool.gif
Atsakyti
[quote=Bitute1977,2015 08 28, 07:21]
labas rytelis, o sakykit, kaip su Nedarbingumo pažymėjimais, ar išduoda klinika ar pas šeimos gyd. reik prašyti ar kaip?ar per atostogas darot op.?
Papildyta:
[/quote]
drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
ir aš thumbup.gif dar rudenį kelionė laukia, tai žiemą jau norėčiau dailintis cool.gif
[/quote]
O as tikiuosi jau ir per Kalėdas padoriai atrodyti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Uogauogos @ 2015 08 26, 20:13)
Labas vakaras Damos,

Priimkite prašau mane i savo gretas. Auginu du mažiukus. 1,5 m ir 4 men. Spalio 20 operuosiuos. Pilna pilvo plastika + krūtų pakėlimas ir didinimas. Mane Lb išgąsdino gydytojas jog mane "išjungs" trim savaitėm, o kelti negalėsiu tris men. Tai kaip bus? Juk maži vaikai.... Ir gal jūsų tarpe yra patyrusiu tokia duoble operacija? Kaip po jos ? Lb sunku ? Kada kelete  vaikus ir TT ? Oi kaip baisu. Beje operuoja Kaikaris.

sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(audani @ 2015 08 26, 21:23)
Būtinai pasidalinsiu!!!! smile.gif
Papildyta:
Moteraitės,išsiunčiau el.paštu savo foto. laukiu komentarų Jūsų kaip patyrusių, kaip jums atrodo kokia situacija pas mane??? gyd.sakė,kad labai negražus pilvas  ir tiek smile.gif aš pati matau, jog negražus, bet kaži ar čia pas mane jau sunki situacija?...

Įkėliau foto, prašom balsuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 08 28, 08:28)
Sveikos 4u.gif
sveika prisijungus  4u.gif
Įkėliau foto, prašom balsuoti  4u.gif

O cia foto pilvo reikia kelti, kad galetu įvertinti merginos ar kaip ?
Atsakyti
As irgi nesuprantu kaip taip anksti po vaikelio gimimo sugalvojat op daryti blink.gif Palaukciau truputi... Kiek zinau minimum 6 men po gimdymo daro. Bet asmeniskai as tokiu metu dar maitinau ir minciu apie jokias op net nebutu.
O siaip esu is tu kuri dariau double tai tikrai 3 savaites buvau "atsijungus", savijauta ne kokia buvo, skaudejo, net ranku kelt negali. Bet po to greit sugyjau, viskas super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogauogos @ 2015 08 28, 06:03)
Na man patare dėl pilvo nelaukti, kad nesusiformuotu didele išvarža, kuri po to turi savu pasekmių. O kadangi ir papučių noriu, tai ir sako geriau viską iskart, nes nėr gerai tos narkozes- atsižvelgiant i tai, kad jau 5 esu turėjusi sad.gif
Papildyta:

Man kažkaip dės dviejose plokstumose, dalį po raumenis dalį po liauka... Jei teisingai supratau. O 260ml tai koks cia dydis jums gavosi ? Na kalbu apie liemenėles dydi. Mano krūtine buvo tokia pilnas pilnas B labiau i C tai sakė dės 345ml ir gausis pilnas C i D. Bijau kad per dideli nebutu tik... Davė ten įsikišti po maikele pries veidrodį, nu bet ka as ten suprasiu. Ir dar- jums tik implantuotas dėjo ar ir kėlė krūtis? Jei kėlė- ar Lb negražus tas statmenas randas?  O pilvas kaip ? Ar Lb baisu ? Vyras sako - nu būsi kaip Frankenšteinas smile.gif

Papildyta:

Sveika,

Man didino ir kele krutine dabar dydis 38C . As prasiau kad butu kuo naturalesne nesimatytu kad einu su p..... papiukais blush2.gif Gydytojas patare pats tarp triju dydziu kuri. Randukai tai baika aplink speneli beveik nieko nesimato o tas maziukas i apacia irgi nieko, labai bijojau kad bus daug visko bet esu labai patenkinta. O pas ka tu daraisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituks: 28 rugpjūčio 2015 - 11:51
QUOTE(jolituks @ 2015 08 28, 11:45)
Sveika,

Man didino ir kele krutine dabar dydis 38D. As prasiau kad butu kuo naturalesne nesimatytu kad einu su p..... papiukais  blush2.gif  Gydytojas patare pats tarp triju dydziu kuri. Randukai tai baika aplink speneli beveik nieko nesimato o tas maziukas i apacia irgi nieko, labai bijojau kad bus daug visko bet esu labai patenkinta. O pas ka tu daraisi?

Pas Kaikari
Papildyta:
QUOTE(pinkshade @ 2015 08 28, 10:55)
As irgi nesuprantu kaip taip anksti po vaikelio gimimo sugalvojat op daryti blink.gif Palaukciau truputi... Kiek zinau minimum 6 men po gimdymo daro. Bet asmeniskai as tokiu metu dar maitinau ir minciu apie jokias op net nebutu.
O siaip esu is tu kuri dariau double tai tikrai 3 savaites buvau "atsijungus", savijauta ne kokia buvo, skaudejo, net ranku kelt negali. Bet po to greit sugyjau, viskas super smile.gif

Na kai mane operuos, mažajam bus 6 men. O kadangi pati nemaitinu, tik 2 sav pamaitinau, tai sakė likutine pieno gamyba tikrai yra pasibaigusi po tiek laiko :/
O visas tris savaites ir buvot kaip primusta? Ka labiau skaudėjo krūtine ar pilveli ? As Lb lengvai operacijas pakeliu. Po Cezario is reanimacijos tik parvežė po 6 val, tai dar su kateteriu pūslej nuklibinksciavau pas mažiuką. ( maniškis 35 sav gimė, tai inkubatoriui para praleido) . Tai va- tai tikiuosi, kad ir o šios op būsiu stipruole smile.gif. Labai to norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogauogos @ 2015 08 28, 10:48)
Pas Kaikari

Pataisiau dydi ne D bet C. Nedaug as apie gydytojus zinau bet rinkis toki kuris tikrai prof savo srityje, nes savo kuna kazkam patiki.
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 08 28, 11:53)
Pataisiau dydi ne D bet C. Nedaug as apie gydytojus zinau bet rinkis toki kuris tikrai prof savo srityje, nes savo  kuna kazkam patiki.

Tai man Lb didele bus 345ml..... Per didele tada
Atsakyti
QUOTE(Uogauogos @ 2015 08 28, 11:47)
Tai man Lb didele bus 345ml..... Per didele tada

tai matai pataria jie pagal tavo sudejima ir visas apimtis, nu ir svarbiausia man atrodo kaip tu pati nori atrodyti, juk daraisi del saves ne del kitu ( cia man vyras taip sake ax.gif ) gydytojas turi patirti nepatars i bloga.
O neklausei gal tau uztektu tik pakelimo ar butinai tu nori didintis dar?
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 08 28, 12:53)
tai matai pataria jie pagal tavo sudejima ir visas apimtis, nu ir svarbiausia man atrodo kaip tu pati nori atrodyti, juk daraisi del saves ne del kitu ( cia man vyras taip sake  ax.gif ) gydytojas turi patirti nepatars i bloga.
O neklausei gal tau uztektu tik pakelimo ar butinai tu nori didintis dar?

Noriu- tuščia Lb. Sakė jei tik pakėlimas tai iki A sumažės. Brrr. O pilve ilgai drenus laike? Ar patogu su ta įtempta oda?
Atsakyti
QUOTE(Uogauogos @ 2015 08 28, 11:57)
Noriu- tuščia Lb. Sakė jei tik pakėlimas tai iki A sumažės. Brrr. O pilve ilgai drenus laike? Ar patogu su ta įtempta oda?

Is pat pradziu keista zinai kazkas tau skurele tempia bet dabar tai smagu, dar man visiskai neatleido nutirpe truputi ir patine, bet rezultatai matosi po nestumo su trynukais buvo jie man palike nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti