QUOTE(jolituks @ 2015 08 28, 11:45)
Sveika,
Man didino ir kele krutine dabar dydis 38D. As prasiau kad butu kuo naturalesne nesimatytu kad einu su p..... papiukais

Gydytojas patare pats tarp triju dydziu kuri. Randukai tai baika aplink speneli beveik nieko nesimato o tas maziukas i apacia irgi nieko, labai bijojau kad bus daug visko bet esu labai patenkinta. O pas ka tu daraisi?
Pas Kaikari
Papildyta:
QUOTE(pinkshade @ 2015 08 28, 10:55)
As irgi nesuprantu kaip taip anksti po vaikelio gimimo sugalvojat op daryti

Palaukciau truputi... Kiek zinau minimum 6 men po gimdymo daro. Bet asmeniskai as tokiu metu dar maitinau ir minciu apie jokias op net nebutu.
O siaip esu is tu kuri dariau double tai tikrai 3 savaites buvau "atsijungus", savijauta ne kokia buvo, skaudejo, net ranku kelt negali. Bet po to greit sugyjau, viskas super
Na kai mane operuos, mažajam bus 6 men. O kadangi pati nemaitinu, tik 2 sav pamaitinau, tai sakė likutine pieno gamyba tikrai yra pasibaigusi po tiek laiko :/
O visas tris savaites ir buvot kaip primusta? Ka labiau skaudėjo krūtine ar pilveli ? As Lb lengvai operacijas pakeliu. Po Cezario is reanimacijos tik parvežė po 6 val, tai dar su kateteriu pūslej nuklibinksciavau pas mažiuką. ( maniškis 35 sav gimė, tai inkubatoriui para praleido) . Tai va- tai tikiuosi, kad ir o šios op būsiu stipruole

. Labai to norėčiau