Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 15

QUOTE(turlaurita @ 2015 07 24, 14:39)
Labai dėkoju už nuomones dėl stiklo ir nerūdijančio plieno priežiūros. Tik apsispręsti sunku, nes jos visiškai skirtingos.
Būčiau dėkinga, jei kas parekomenduotų nerūdijančio plieno kaitlentę ir orkaitę (būtinai su pirolize, bėgeliais) iki 700 Eur už komplektą. Tuomet jau padaryčiau galutinį sprendimą  blush2.gif
Parekomendavot modelį GORENJE GW65CLI - sakykit, o jo spalva pilka? Kokia tuomet orkaitė į komplektą tiktų su pirolize šiam variantui?
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Retro stilius GW65CLI gelsva emalė.....orkaičių neturi su pirolize Gorenje
Bosch HBA63R250S+Kaitlentė Bosch PCH615B90E

Papildyta:
QUOTE(danute123 @ 2015 07 24, 14:52)
Turetu buti  pavirsius plieno spalvos.

Bosch HBA63R250S(Pirolizė)+Kaitlentė Bosch PCH615B90E
Arba ORKAITĖ BOSCH HBA43T350(EcoClean sienelės)+Kaitlentė Bosch PCH615B90E
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2015 07 24, 14:53)
Čia jau aš nesutinku...galiu kaitlente tris dienas nevalyti...jokiu sunkumu tikrai nėra jos išvalyti...

Man prabanga būtų kas tris dienas valyti kaitlentę. Aš valau kartą į savaitę geriausiu atveju. Na jei įvyksta kokia katastrofa - išvalau du kart per savaitę. Bet būna, kad taip laiko nėra, kad valau kas antrą savaitgalį, nesvarbu kiek kleckų ant jos prisvilo. Tiesiog nėra laiko. unsure.gif doh.gif
Aš čia turbūt viena tokia nevala. hihihi.gif

QUOTE(Kikker @ 2015 07 24, 14:53)
Galvojate kad pasinaudojus nerūdyjančio plieno kaitlente ir neišvalius 2-3 dienas valysite lengvai?smile.gif Klystate 100 %

Negalvoju, o esu tuom tikra. Patirtį šioje vietoje turiu. mirksiukas.gif Ne kartą valiau pas tėvus plieninę kaitlentę, kuri buvo nevalyta savaitę ar dvi.

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 23, 17:34)
Lengviausiai priziurimas pavirsius turbut toks kaip GORENJE GW65CLI, bet si kaitlente turi labai nepatogu kaitvieciu isdestyma.

QUOTE(turlaurita @ 2015 07 24, 15:39)
Labai dėkoju už nuomones dėl stiklo ir nerūdijančio plieno priežiūros. Tik apsispręsti sunku, nes jos visiškai skirtingos.
Būčiau dėkinga, jei kas parekomenduotų nerūdijančio plieno kaitlentę ir orkaitę (būtinai su pirolize, bėgeliais) iki 700 Eur už komplektą. Tuomet jau padaryčiau galutinį sprendimą  blush2.gif
Parekomendavot modelį GORENJE GW65CLI - sakykit, o jo spalva pilka? Kokia tuomet orkaitė į komplektą tiktų su pirolize šiam variantui?
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš jums šio modelio nerekomendavau. Tiesiog parašiau, kad tai lengviausiai prižiūrimas paviršius. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 24 liepos 2015 - 15:41
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2015 07 24, 15:40)
Man prabanga būtų kas tris dienas valyti kaitlentę. Aš valau kartą į savaitę geriausiu atveju. Na jei įvyksta kokia katastrofa - išvalau du kart per savaitę. Bet būna, kad taip laiko nėra, kad valau kas antrą savaitgalį, nesvarbu kiek kleckų ant jos prisvilo. Tiesiog nėra laiko. unsure.gif  doh.gif
Aš čia turbūt viena tokia nevala. hihihi.gif
Negalvoju, o esu tuom tikra. Patirtį šioje vietoje turiu.  mirksiukas.gif Ne kartą valiau pas tėvus plieninę kaitlentę, kuri buvo nevalyta savaitę ar dvi.
Aš jums šio modelio nerekomendavau. Tiesiog parašiau, kad tai lengviausiai prižiūrimas paviršius. mirksiukas.gif

Na 5 min stikliniam paviršių randu laiko išvalyti...5 min man ne ta prabanga dėl kurios turėtu atrodyti nešvari kaitlentė todėl gal matyt iki šio stiklinė 7 metus dar gerai išsilaikiusi...
Patirti turiu ir aš tiek dėl plieninės tiek dėl stiklinės ir jau minėtos emaliuotos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. reikalinga pagalba. rengiame virtuve, ieskom imontuojamos orkaites su begeliais, oro funkcija, lengvai valoma, dar butu neblogai pasildymo funkcija, nes planuojam atsisakyt mikrobanges. gali buti kartu ar atskirai montuojama su kaitliente, kurios irgi reikia. kaitliente reikalina dujine su stiklokeramika ar grudintu stiklu (nezinau ko skiriasi,gal tas pats?), wok deikliu, kietaus laikikliais, nusiziurejau siemens ep716qb91e, bet gasdina nestandartinis dydis, nes dar reikes pritaikyt imontuojama gartrauki.komplekto kaina apie 1000eu aciu
Atsakyti
QUOTE(Gordius @ 2015 07 24, 16:26)
Sveiki. reikalinga pagalba. rengiame virtuve, ieskom imontuojamos orkaites su begeliais, oro funkcija, lengvai valoma, dar butu neblogai pasildymo funkcija, nes planuojam atsisakyt mikrobanges. gali buti kartu ar atskirai montuojama su kaitliente, kurios irgi reikia. kaitliente reikalina dujine su stiklokeramika ar grudintu stiklu (nezinau ko skiriasi,gal tas pats?), wok deikliu, kietaus laikikliais, nusiziurejau siemens ep716qb91e, bet gasdina nestandartinis dydis, nes dar reikes pritaikyt imontuojama gartrauki.komplekto kaina apie 1000eu aciu

Dėl pašildymo funkcijos tai jau bus sudėtingiau...yra tokia fukvija kaip ''Lėkščių pašildymas''
SIEMENS HB634GCS1S...
Tai kokio pločio bus gartraukis kad gąsdina kaitlentės plotis?
Atsakyti
QUOTE(Gordius @ 2015 07 24, 18:26)

Orkaitė BP931400NM - su viskuo.
Kaitlentė EGT7355NOK.
Į 1000€ telpate.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 07 24, 17:54)
Kaitlentė EGT7355NOK.
Į 1000€ telpate.

Kyla klausimas BP931400NM su kuo viskuo g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2015 07 24, 17:54)
Kaitlentė EGT7355NOK.
Į 1000€ telpate.

orkaite superine, aciu uz rekomendacija
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2015 07 24, 16:40)
Dėl pašildymo funkcijos tai jau bus sudėtingiau...yra tokia fukvija kaip ''Lėkščių pašildymas''
SIEMENS HB634GCS1S...
Tai kokio pločio bus gartraukis kad gąsdina kaitlentės plotis?

gartraukio dar neissirinkom, bet manau standartini lengviau rast ir kaina bus geresne, o gal parekomenduosit gartrauki 80cm ?
Atsakyti
QUOTE(Gordius @ 2015 07 26, 02:39)
Papildyta:

gartraukio dar neissirinkom, bet manau standartini lengviau rast ir kaina bus geresne, o gal parekomenduosit gartrauki 80cm ?

Elica Elibloc HT GR/A/80
Atsakyti
QUOTE(Gordius @ 2015 07 26, 00:39)
Papildyta:

Pasižiūrėkite CATA GC DUAL BK 75 X
Atsakyti
Sveiki,
akis užkliuvo už šitų BEKO dujinių kaitlenčių http://www.archiprod...-italy-srl.html Gal turit komentarų, ypač blogų?
Ideali patogumo-dizaino prasme (apie kainą geriau negalvoti) kaitlentė http://www.pittbyreg...tts/4pitts.html Gal dar kas nors gamina kažką panašaus?

Ieškau 4-5 vietų iki 90 cm pločio (bet geriau siauresnė) dujinės kaitlentės su WOK ir kad atstumai tarp degiklių centrų visomis kryptimis būtų bent 24cm. Nes daugumos vertikalus atstumas 20 cm, tai vienu metu įmanoma pasinaudoti tik 2-3 degikliais.
Pagrindas geriausia Inox, bet svarstytini ir kiti, labiausiai nenoriu stiklo.
Atsakyti
Sveiki, ieškome dujinės kaitlentės labai patinka BOSCH PPP616B21E.
Taip pat ieškome elektrinės orkaitės, pakolkas nusižiūrėjome Bosch HBA 43T350.
Galbūt galite pasiūlyti kažka geriau? Kaina apie 600Eur.
Atsakyti