Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

Niekaip nesulaukiu konkretaus atsakymo i e-maila, tad klausiu cia: "kada ir kur galiu atsiimti rugpjucio 12 d. siunta?"
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 08 25, 14:48)
Oi, man tai dar geriau, kad žmogus atostogauja, neatsiimti siuntiniai mažiau nervuoja biggrin.gif Šiaip mes su ja lyg tarėmės, kad ilgiau nepasiimsiu. Ačiū už linkėjimus, bet aš su maloniais reikalais jau savaitė beveik ligoninėje - pirkau sūnų  wub.gif wub.gif wub.gif Ryt jau namo keliausim, tai ir norėjau pasitikslinti kur mano siuntinukas smile.gif

didziausi SVEIKINIMAI mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif lauksiu uzsukant mirksiukas.gif
atostogos tai tik trys dieneles buvo, kitos-nenumatytos aplinkybes del auto doh.gif
Atsakyti
Kooperacija rugpjūčio 27 d. siunta

Vilnius, Bajorų kalvos
1. Vi_ktorija

Vilnius, Justiniškės
1.roka

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2.happy ( nesu tikra, kad spes ateit mano siuntinys)
3. jovitn
4. gugu

Kaunas, Aleksotas, šilainiai
1. Sad

Įsirašau į kooperacija dar karta. Kažkaip iškritau iš jos unsure.gif
o adresą kur tiksliai pasiimti, kaip sužinoti?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2015 08 25, 18:06)
Aš irgi siunčiu pačius šilčiausius linkėjimus  smile.gif

Ačiūūū 4u.gif

QUOTE(darlia25 @ 2015 08 25, 18:11)
didziausi SVEIKINIMAI  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  lauksiu uzsukant  mirksiukas.gif
atostogos tai tik trys dieneles buvo, kitos-nenumatytos aplinkybes del auto  doh.gif

Aš irgi galvojau spėsiu pasiimti siuntinuką, bet aplinkybės privertė į ligoninę skubėt biggrin.gif Niekada nežinai kas nutiks smile.gif
Atsakyti
Kada dabar isvaziuoja siunta is UK?
Atsakyti

Kooperacija rugpjūčio 27 d. siunta

Vilnius, Bajorų kalvos
1. Vi_ktorija

Vilnius, Justiniškės
1.roka

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2.happy ( nesu tikra, kad spes ateit mano siuntinys)
3. jovitn
4. gugu

Kaunas, Aleksotas, šilainiai
1. Sad

Įsirašau į kooperacija dar karta. Kažkaip iškritau iš jos unsure.gif
o adresą kur tiksliai pasiimti, kaip sužinoti?

Vilnius, Pilaite vakarais, Centras (Lukiskiu aikste darbo metu)
1. Barbara

Atsakyti
Norime perspėti visus klientus, kurių dėžutės pas mus keliauja šiomis dienomis. Uk taip pat antra diena siaubingas lietus, tad kol kurjeriai nuskanuoja dėžutes lauke, kol surūšiuoja, jos dažnai būna jau gerokai šlapios. Kai kurios net plyšta, nes jau būna peršlapę. Darome viską ką galime: perpakuojame, džioviname, tačiau jeigu gausite pažeistas dėžes, turėkite omenyje, kad jos buvo sugadintos lietaus.
Lietų praneša dar visą šią savaitę, bet tikėkimės bus tarpų, kada švies saulė. Kai kurie kurjeriai pralaukia baisiausią momentą, o kai kuriems visiškai dzin, deda dėžes lauke, ir skanuoja doh.gif

Taip pat, vakar mums nutrūko interneto ryšys, nebespėjome suregistruoti visų siuntų. Tą padarysime šiandien 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 26 rugpjūčio 2015 - 13:20
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 26, 14:20)
Norime perspėti visus klientus, kurių dėžutės pas mus keliauja šiomis dienomis. Uk taip pat antra diena siaubingas lietus, tad kol kurjeriai nuskanuoja dėžutes lauke, kol surūšiuoja, jos dažnai būna jau gerokai šlapios. Kai kurios net plyšta, nes jau būna peršlapę. Darome viską ką galime: perpakuojame, džioviname, tačiau jeigu gausite pažeistas dėžes, turėkite omenyje, kad jos buvo sugadintos lietaus.
Lietų praneša dar visą šią savaitę, bet tikėkimės bus tarpų, kada švies saulė. Kai kurie kurjeriai pralaukia baisiausią momentą, o kai kuriems visiškai dzin, deda dėžes lauke, ir skanuoja  doh.gif

Taip pat, vakar mums nutrūko interneto ryšys, nebespėjome suregistruoti visų siuntų. Tą padarysime šiandien  4u.gif

tai jei tik dezes, dzin, svarbu daiktai nebutu sugadinti:))
Atsakyti
Aciu uz ideta siuntinuka 4u.gif
Ir didelis aciu Druskininku berniukui 4u.gif
Atsakyti
Atsiųskit mums lietaus karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 08 26, 21:49)
Atsiųskit mums lietaus karsta.gif

Prasom i 27 dienos siunta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 08 26, 14:20)
Lietų praneša dar visą šią savaitę, bet tikėkimės bus tarpų, kada švies saulė. Kai kurie kurjeriai pralaukia baisiausią momentą, o kai kuriems visiškai dzin, deda dėžes lauke, ir skanuoja  doh.gif

Taip pat, vakar mums nutrūko interneto ryšys, nebespėjome suregistruoti visų siuntų. Tą padarysime šiandien  4u.gif

Idomu kokia situacija Lina pas jus su 27 dienos siunta, kazkaip tylu. Ar galiu apmoket kas yra sistemoje, ar palaukti saskaitios i el. pasta.
Atsakyti