Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

Kada isvyko sios savaites siunta? Prasiau issiusti, bet matau, kad vis dar UK sandelyje. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Jolale @ 2015 09 04, 12:24)
Kada isvyko sios savaites siunta? Prasiau issiusti, bet matau, kad vis dar UK sandelyje. Kodel?

Informacija parase, prasau atkreipti demesi.
Atsakyti
Lina, ar dar gausime saskaitas? Taip neramu, kad galejo neisvykti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 09 04, 13:15)
Lina, ar dar gausime saskaitas? Taip neramu, kad galejo neisvykti unsure.gif

Daug kas kreipiasi Lina, tai, kad butu aiskiau noriu parasyti, kad Lina labai mazai bedirba prie siuntu. Jeigu norite su ja asmeniskai susisiekti geriausia rasyti asmenini emaila jai. Is Tukio emailo persius.

O, siuntu, jei neprasete atideti, ju ir neatidejo. Turekite omenyje, kad pirmadienis buvo nedarbo diena ir viskas nusikele viena diena.

Saskaitos siunciamos i emailus, bet jei jos ikrenta i spam'a arba negaunate, visada bus sistemoje.
Atsakyti
Gal kas is siauliu priglaustu mano siuntinuka rugsejo 9 ar rugsejo rugsejo 16d?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 04, 14:31)
Daug kas kreipiasi Lina, tai, kad butu aiskiau noriu parasyti, kad Lina labai mazai bedirba prie siuntu. Jeigu norite su ja asmeniskai susisiekti geriausia rasyti asmenini emaila jai. Is Tukio emailo persius.

O, siuntu, jei neprasete atideti, ju ir neatidejo. Turekite omenyje, kad pirmadienis buvo nedarbo diena ir viskas nusikele viena diena.

Saskaitos siunciamos i emailus, bet jei jos ikrenta i spam'a arba negaunate, visada bus sistemoje.

Laba diena,

Aš elektroniniu paštu negavau sąskaitos, kadangi seniai užsisakinėjau nežinau apie kokią sistemą kalbate ir kur ieškoti tos sąskaitos?

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 04, 13:31)

nera nei sistemoje, nei emaile, siunta jau seniai turejo but isvykus. kur suzinot asmenini Linos emaila, nes man jau pyktis pradeda imt. kaip galima sitiek laiko tempt
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 04, 15:23)
Gal kas is siauliu priglaustu mano siuntinuka rugsejo 9 ar rugsejo rugsejo 16d?

Siauliuose visada galite pasiimti ir be kooperacijos.

QUOTE(Treciadiene @ 2015 09 04, 15:39)
Laba diena,

Aš elektroniniu paštu negavau sąskaitos, kadangi seniai užsisakinėjau nežinau apie kokią sistemą kalbate ir kur ieškoti tos sąskaitos?

Jeigu neregistruota sistemoje, mes neturime kam priskirti siuntos ir automatiskai persiusti siuntos.
Sistema adresu tukisuk.com

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 09 04, 15:53)
nera nei sistemoje, nei emaile, siunta jau seniai turejo but isvykus. kur suzinot asmenini Linos emaila, nes man jau pyktis pradeda imt. kaip galima sitiek laiko tempt

Suprantama, kad svarbu. Nepergyvenkite siunta niekur nedings ir kaip jau rase emailu jums kelis kartus ir vakar ir siandien, pranes jums butinai.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 09 04, 15:21)
Siauliuose visada galite pasiimti ir be kooperacijos.

O jeigu mano siuntinukas nesvers 2 kg negalima prie kazko prisijungti, kad nemoket uz nesama svori? Greitu metu neplanuoju kazka pirkt. Ir dar, jei sistemoje raso kad isvyko mano siunta i lt ir vienetu skaicius 1. Tai reiskia, kad tik 1 deze? Laukiau 2 deziu.abi is amazon.de. Pristatymas uk adresu turejo but abieju rugsejo 5 o pasirodo siunta jau pakeliui i lt ir raso, kad 1 vnt. Tai reiskia, kad 1 deze dar nepasieke tukio? Nesusiziurejau, nemaniau, kad taip greit pristatys.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 09 04, 16:50)
O jeigu mano siuntinukas nesvers 2 kg negalima prie kazko prisijungti, kad nemoket uz nesama svori? Greitu metu neplanuoju kazka pirkt. Ir dar, jei sistemoje raso kad isvyko mano siunta i lt ir vienetu skaicius 1. Tai reiskia, kad tik 1 deze? Laukiau 2 deziu.abi is amazon.de. Pristatymas uk adresu turejo but abieju rugsejo 5 o pasirodo siunta jau pakeliui i lt ir raso, kad 1 vnt. Tai reiskia, kad 1 deze dar nepasieke tukio? Nesusiziurejau, nemaniau, kad taip greit pristatys.

Prijungti deja negalima. Apmokestinta kiekviena individuali pavarde.
Atsakyti
Noriu pasiklaust ar praetos savaitės siunta jau Kaune? gal netyčia emailo negavau?
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2015 09 04, 19:04)
Noriu pasiklaust ar praetos savaitės siunta jau Kaune? gal netyčia emailo negavau?

Dar neturim patvirtinimo is dalintojos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 04 rugsėjo 2015 - 18:08