Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvese ir aukcionuose

QUOTE(Limcamca @ 2015 06 22, 12:15)
I Klaipeda neturiu kas priima kooperacijos.

Iš principo aš galėčiau kooperuotis, tik norėčiau sulaukti siuntinuko iš SD ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 06 22, 13:15)

O i kita miesta neitu siusti, kad galetu persiusti? Nes taip reikia siuntinuko iki liepos 2 d g.gif o ka daro klaipedietes? Siuncia kitur? Bet dabar skaiciuoju,jauciu viskas,nebespes bet kokiu atveju iki kol man reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 22 birželio 2015 - 12:44
QUOTE(laurita99as @ 2015 06 22, 13:42)
O i kita miesta neitu siusti, kad galetu persiusti? Nes taip reikia siuntinuko iki liepos 2 d g.gif o ka daro klaipedietes? Siuncia kitur? Bet dabar skaiciuoju,jauciu viskas,nebespes bet kokiu atveju iki kol man reikia verysad.gif

Pastas atostogauja.
Galime atsiusti tiesiogiai i namus, arba 7kg apmokant arba tiesiog Venipako mokesti. Persiuntimas per kt miesta irgi butu su papildomu mokesciu, man atrodo jokio skirtumo. Venipaku dar greiciau.
Atsakyti
Limcamca,o Šiauliai kada turetu gaut,jei raso ishsiusta birzelio 10d.?Noreciau atsiimt pries atostogas.Neikertu as dar sistemos:)).
Atsakyti
QUOTE(ingaul @ 2015 06 22, 14:39)
Limcamca,o Šiauliai kada turetu gaut,jei raso ishsiusta birzelio 10d.?Noreciau atsiimt pries atostogas.Neikertu as dar sistemos:)).

Oi, jau turejo gauti, atsiprasau. Pajudinsiu kas ten darosi.
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2015 06 22, 12:10)
o i Klaipeda nesusidare 7 kg? ne sbuvau prasiusi, kad siustumete i Klaipeda, jei nebus i Silute 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 06 22, 12:15)

laurita99as gali prie manes kooperuotis, as per uosvi tau perduosiu arba jei anksciau pati butum galesi pasiimti.
mano kol kas keli kg, ryt kazka gal pristatytu ir per abi butu 7 kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magute: 22 birželio 2015 - 14:14
Jau matau atsirado mergaite is Klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
Klausimukas apie siuntą, kuri dabar "in transit" - ar ryt tikėtis venipak ar jau tik po Joninių?
Nes kaip ir planai po darbo jau lėkt su šeima Joninių švęst:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuska: 22 birželio 2015 - 14:56
QUOTE(Laimuska @ 2015 06 22, 15:55)
Klausimukas apie siuntą, kuri dabar "in transit" - ar ryt tikėtis venipak ar jau tik po Joninių?
Nes kaip ir planai po darbo jau lėkt su šeima Joninių švęst:)

Oi tikrai. Jonines gi pas jus biggrin.gif Mes sestadieni atsventem.

Venipak sistema rodo suregistruotas siuntas, tai vezios rytoj. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 22 birželio 2015 - 15:09
QUOTE(Limcamca @ 2015 06 22, 15:09)
Oi tikrai. Jonines gi pas jus  biggrin.gif Mes sestadieni atsventem.

Aš jau mačiau kaip jūs atšventėt, nes mano pusbrolis kad prisidėjęs į FB nuotraukų su LT įžymybėm biggrin.gif, aš turbūt nei su viena neturiu, o jis ten duoda ir duoda vaizdų, kai atvažiuoja kažkas iš LT biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif Straipsniai Lt spaudoje tai visiškai neatitinka realybės. biggrin.gif Bet, ka jau dabar.
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 06 22, 15:09)
laurita99as gali prie manes kooperuotis, as per uosvi tau perduosiu arba jei anksciau pati butum galesi pasiimti.
mano kol kas keli kg, ryt kazka gal pristatytu ir per abi butu 7 kg  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Prasau prijungti mano siuntinuka prie Magutes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 22 birželio 2015 - 18:16