Poison, sveika
QUOTE(jolitamaria @ 2015 07 16, 14:18)
Ne pykstu, o dekoju. Cia matyt man po kvieciu pilvo ir kitu knygu isstrigo kokia tai kvaila idena , kad kvieciai dydidis blogis , nu o cukrelis tai dar puse velnio.
Tai perskaityk dar "tylieji smegenu zudikai", tada ir cukrelis nepasirodys nekaltutis:) Esme, pasalinti angliu pertekliu, o ledai, vaisiai, dziovinti vaisiai, tikrai sudaro nemazai angliu.
As paskutiniu metu ne tik vaisiu nenoriu ir nevalgau, bet ir darzoviu nebenoriu. Tuoj busiu kaip JustDi - nenoriu tu zoliu
Pas mane dabar kita problema. As valgyti noriu tik viena karta ir daugiau nesinori, tad tenka nepamirsti, kad reikia dar pavalgyti, kitaip bus per mazai ir koloriju, ir medziagu.
jolitamaria, ir man buvo visokiu savigailu, savigrauzu ir meginimu apeiti paleo, pasilepinti. Nera lengva taip greitai perversti smegenis. Ac. diev, kad viskas praejo, nes buvo parkiu pas mane. Bet kai uzmerkdavau akis ir pasilepindavau kokiu saldumu, organizmas labia greitai parodydavo man tai, Staigiai islisdavo uzdegiminis procesas spuogu pavidalu. Buvau jau isidrasinusi, tai ir sioks toks galvos nieztejimas buvo grizes. Tada tikrai issigandau ir suorata, kad nu niekaip neapeisiu kvieciu ir cukraus nevartojimo:)