Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

QUOTE(jolitamaria @ 2015 08 18, 09:35)
Savaitgali svenciau gimtadieni . Nusitrenkem net iki Alytaus. Ten yra tokia megstama kavine. Valgem steika , sakyciau medium buvo , nors as ne zinove ,kas liecia jautiena. Na mesyte buvo super - minkstutele , o viduje ruzava tokia.

Noriu kazka panasaus namie pasikepti. Kokia dali jautienos pirkti , kad minksta butu ?

Steika gamina is ispjovos, bet ji ziauriai brangi. As perku eskalopa turguje. Labai sultinga, su riebaliuku mesyte. O jei dar pamarinuoji apspaudusi svogunu sultimis ir apdeliojusi svogunu ziedais, labia minkstute mesyte.
Atsakyti
Pries padedant Paleo nuo Whole30 nepasiskaiciavau, (itariu, tikrai virs 7 buvo), po menesio paskaiciavau, buvo 5,kartais 4. Tai butu toks klausimelis, ar keisti kazkokius produktus valgyme (lasinius i alieju, mesa i subproduktus ir sultini), ar valgyt toliau taip pat, o tie skaiciuku nukrypimai svytuokles principu patys sugris link 7. smile.gif
Atsakyti
O tu nori, kad jau 7 butu?smile.gif Svytuos dar tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 08 17, 12:11)
4u.gif  gal vaikučiai eina/eis į darželį ar pirmą klasę?  4u.gif

Kažkaip tarp artimųjų jaučiuosi lyg balta varna, neturiu su kuo labai ir pasitarti, kokia bus dabar situacija? Kaip su pažymom? kaip mamytės planuoja elgtis?
Sveikos 4u.gif

mes eisim į pirmą klasę ax.gif jūs čia apie sveikatos pažymas g.gif mums reikėjo pristatyti iki birželio 1 d. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nidulia,2015 08 19, 11:14]
O tu nori, kad jau 7 butu?smile.gif Svytuos dar tikrai.
Nea, nenoriu kad per giliai i kita puse ristus (na, kad nesigautu su koks vienas ar du, ar su minuso zenklu bigsmile.gif )i, nes kai uzsicinkinu ant riebalu tu paciu, gali but ir per daug biggrin.gif Jau lasinius pasislepus nuo MB valgau, o tai bumbejimo tenka klausytis. ax.gif O man kas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tytuka: 19 rugpjūčio 2015 - 12:29
O Amritos salto spaudimo kokosu alieju galima valgyt ?? (siandien Rimi akcija buvo ) Ant indelio raso plaukams ir odai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 19 rugpjūčio 2015 - 20:07
QUOTE(Azu @ 2015 08 19, 20:07)
O Amritos salto spaudimo kokosu alieju galima valgyt ?? (siandien Rimi akcija buvo ) Ant indelio raso plaukams ir odai smile.gif

Kazkada kazkas rase, kad tik pagal reikalavimus klijuojamos skirtingos etiketes, kosmetinis geltona, valgomas balta, bet aliejus tas pats, anot tiekejo. As valgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2015 08 19, 21:07)

Galima. Cia tas pats aliejus, kuris ir kitos spalvos indelyje. As is to pacio indelio ir valgau, ir oda patepu po duso, ir plaukams kauke padarau.
Atsakyti
Aciu
Atsakyti
nu zinokit juokas pro asaras.
para prasikankinau su skrandzio skausmu- skausmas duslus, ne astrus, bukas. skaudejo pradziai tik esant vertikalioj padety, atsigulus- nurimdavo ir atrodo nieko neskauda. pagalvojau gal maza ka- refliuksas atsinaujino.. nu po keliu val turetu praeit. nepraejo, net po vaistu. nakti jau ir miegant pradejo skaudet. jau galvojau vaziuot I ligonine. nes poliklinikoj berzias reikalas.. zodziu prieme mane, pavyko susitarti(gerai kad blata turiu), ir ta pacia diena man padare viska- ir zonda, ir ecjoskopija(o taip norejo man paskirt echoskopija rugsejo 20, o konsultacija su gastro - rugsejo 28) smile.gif
na idomiausia kad nieko nerado- tik srandyje kiek paradimo yra..
bet smagiausia, kad siandien atejo kraujo tyrimas. (kadangi man skaudejo skrandi, pykino ir net biski vidruiavau), ir kraujas rodo padidejusi CRB ir kraujo nusedima - tai man gydytoja siulo antibiotikus!
(kai mano skrandis jau n metu negali ju pakest, o paskutini karta kai juos geriau- trydaliojau toliau nei matau, atsiprasant...)
nu sakau, butu juokinga jei nebutu graudu. nesiruosiu nieko gert
aj, nuo skausmo(kuris ta diena ir pasibaige) israse spazmangol atrodo toks- pagert 2 sav... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 20 rugpjūčio 2015 - 13:29
QUOTE(jaicy @ 2015 08 20, 13:28)
nu zinokit juokas pro asaras.
para prasikankinau su skrandzio skausmu- skausmas duslus, ne astrus, bukas. skaudejo pradziai tik esant vertikalioj padety, atsigulus- nurimdavo ir atrodo nieko neskauda.

Mano patirtis tokia, turiu gastrita, bet valgau ka noriu ( lb megstu cili, kartumus, rugstumus). Skausmai pasireiskia tik nerviniu pagrindu, bet jau turi but "pasaulio pabaiga", o tada ir skausmai kuriuos galiu prilygint danties skausmui, visa laime pasireiskia karta i pora metu. Paauglysteje kankino nuolatos.
Atsakyti
jaicy, gal nervinaisi paskutiniu metu, kad taip skrandis reaguoja? Bet juk ne taip seniai nuo kazko gerei antibiotikus blink.gif
Atsakyti