Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

QUOTE(t@msiaplauke @ 2015 08 31, 23:32)
Hm, paleo juk leidzia kelias rusis vartoti. Su saiku zinoma. Kiekvienas matyt atsirenka individualiai.

Cia ir nera joks draudimas, tiesiog paaiskinom kaip veikia riesutai mineralu isissavinima.
Atsakyti
QUOTE(Vailet2 @ 2015 08 31, 21:31)
O praeitą savaitę kinozeterapeutas ant angliavandenių pasodino - veidą išbėrė, sąnarys skauda , 2 kg prisidėjo ir jaučiaus kaip kalėdoms penina žąsis - taip šiandien jam ir parašiau  lotuliukas.gif

Kaip ydomiai - kokiu tikslu ta angliavandeniu dieta? 4u.gif
O as kvaile pries pora dienu sveciuose valgiau trintos sriubos, kotletus zuvies su dziuveseliais, pyrago gabaliuka, vakare ykelsiu foto, kaip man pasibaige doh.gif
Niekaip nepasimokau pasakyti griezta ne doh.gif Kaklas ir desine ranke kaip suparalyzuoti ir baisus berimas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2015 08 31, 22:28)
taip, reisutuose esantys fito rugstis neleidzia pasisavinti magniuj ir kitiem vitaminams. man taip buvo- beveik visa gyvenima mane kankino meslungis,  pradejus maitintis paleo - ilgainiui dingo jis.

hm, kaip keista...o man sutapimas turbūt...pradėjus paleo pasireiškė tas magnio trūkumas...na ir ką, nusipirkau vakar rugelis duonos, reikia normaliu maistu-pildyt magnio atsargas

tai vakar visą dieną rijau magnį, aš turiu šuslerio druskų, ten nr. 7 yra magnis...mes su dukra einant sportuot į vandenį -kai nepamiršdavom įsimesdavom, ten reikia sportui 3+5+7 numeriai.....tai su kiekvienu valgymy dar po 3-4 tableletytes sučiulpdavau, vakare pakelį kedrų riešutų mirkytų suvalgiau....nu, aciu D, jau lyg geriau šiandien, išsimiegojau ir lyg dabar nevirpa raumenys, nes vakar tai visą dieną-raumenys krutėjo, nebuvo taip kad susuka žvėriškai, bet tiesiog lakstė lyg kažkas, nėr taip buvę gyvenime
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 09 01, 12:33)
hm, kaip keista...o man sutapimas turbūt...pradėjus paleo pasireiškė tas magnio trūkumas...na ir ką, nusipirkau vakar rugelis duonos, reikia normaliu maistu-pildyt magnio atsargas
tai vakar visą dieną rijau magnį, aš turiu šuslerio druskų, ten nr. 7 yra magnis...mes su dukra einant sportuot į vandenį -kai nepamiršdavom įsimesdavom, ten reikia sportui 3+5+7 numeriai.....tai su kiekvienu valgymy dar po 3-4 tableletytes sučiulpdavau, vakare pakelį kedrų riešutų mirkytų suvalgiau....nu, aciu D, jau lyg geriau šiandien, išsimiegojau ir lyg dabar nevirpa raumenys, nes vakar tai visą dieną-raumenys krutėjo, nebuvo taip kad susuka žvėriškai, bet tiesiog lakstė lyg kažkas, nėr taip buvę gyvenime

O jus tikra, kad cia tikrai magnio trukumas? Duona ir riesutai tada tik pablogins padeti.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2015 09 01, 16:12)
O jus tikra, kad cia tikrai magnio trukumas? Duona ir riesutai tada tik pablogins padeti.

man, rodos, rugelis nėra tokia labai bloga g.gif gal ir klystu

žinoma, kad reikia išsitirti, bet kitų versijų neturiu...nebent šaknys ka-kur giliau, gal yra kas kitas, kas tą magnį vogia iš manęs
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 09 01, 11:25)
<...> vakare ykelsiu foto, kaip man pasibaige doh.gif
<...>
nagi, nagi, labai cekava rolleyes.gif

o as noriu pasidalinti tokiu "atradimu". vienzo, zinot ta curly kale, kopusto gimines atstova? as vis nusipirkdavau maisiuka ir ismesdavau pageltonavusi, na nelindo jis man nei virtas, nei troskintas nei kaip kitaip, kieti ir neskanus tie lapai kaip kartonas...
tai stai, uzmaciau per tv toki patarima: lapus nudraskyt nuo kotu, mest i kombaina, susmulkint kiek eina ir i saldikli. paskui imi po ziupsni, po du, ir krauni i visokius patiekalus, kur tik sirdis geidzia. as dedu i omletus, troskinius, mesos kukulius - na super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 09 01, 16:19)
nagi, nagi, labai cekava   rolleyes.gif

http://public.fotki....4431.html#media

Cia vienas is pavyzdziu, pirma foto buvo padaryta sekmadieny. Dar pora panasiu yra ant ranku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 09 02, 00:04)
http://public.fotki....4431.html#media

Cia vienas is pavyzdziu, pirma foto buvo padaryta sekmadieny. Dar pora panasiu yra ant ranku doh.gif

na mano akys mato lyg kokius idubimus g.gif
Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nezinau kas ten darosi, bet siandien po darbo teks eit pas gydytojus doh.gif Nes darosi pusleles, lyg nudeginta oda ir skauda - sianakt net nemiegojau doh.gif Dantenos ir liezuvis irgi uzjautreje, kaip nudeginti karsta arbata, manau tikrai glitimo netoleravimas, o gal jau net visa celiakija pas mane doh.gif Nuo siol y svecius nebevaiksciosiu, visi vaziuos pas mane ir as ruosiu, ka as noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2015 09 01, 16:19)
o as noriu pasidalinti tokiu "atradimu". vienzo, zinot ta curly kale, kopusto gimines atstova? as vis nusipirkdavau maisiuka ir ismesdavau pageltonavusi, na nelindo jis man nei virtas, nei troskintas nei kaip kitaip, kieti ir neskanus tie lapai kaip kartonas...
tai stai, uzmaciau per tv toki patarima: lapus nudraskyt nuo kotu, mest i kombaina, susmulkint kiek eina ir i saldikli. paskui imi po ziupsni, po du, ir krauni i visokius patiekalus, kur tik sirdis geidzia. as dedu i omletus, troskinius, mesos kukulius - na super  thumbup.gif

Jei teisingai suprantu, tai čia apie lapinį kopūstą kalbama. Čipsai iš jo skanūs, tokie ekologiški čipsai gaunasi (gal šitoj temoj kažkas ir pasidalino receptu): suplėšai lapą gabalais, pasūdai, truputį aliejaus apšlakstai ir po kurio laiko orkaitėje skardoje padžiovini. Svarbu nesudeginti, labai saugoti reikia, nes čia tik nedadžiūvę, čia tik juoduot (anglėt) pradeda. Tikrai skanu, išbandyta. O kopūstas auginti nereiklus, nelepus.
Eko pirk parduoda čipsus:
http://ekopirk.lt/ek...-kale-cipsai-3/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 02 rugsėjo 2015 - 14:19
Och užuojauta...Parašykit ką sakys gydytojai, įdomu.
Aš prieš pakeičiant mitybą vis nervinausi, kad niežti (nusikasau iki nežinia kiek) šonuose ties klubais, kur oda ploniausia, man visi idėjų visokių mėtė, kad čia milteliai skalbimo, sausas oras ir panašiai. O dabar galvoju, kad čia gal nuo visokių priedų, kuriuos prideda į kai kuriuos maisto produktus, tas niežėjimas pasikartojo kelis kartus: vieną kartą svečiuose pavalgiau kažkokio ryškiai mėlyno torto glajaus, o kitą kartą suvalgiau vieną glaistytą varškės sūrelį. Nuo miltų baltų man taip nesidarė..

QUOTE(Egless @ 2015 09 01, 12:25)
Kaip ydomiai - kokiu tikslu ta angliavandeniu dieta? 4u.gif
O as kvaile pries pora dienu sveciuose valgiau trintos sriubos, kotletus zuvies su dziuveseliais, pyrago gabaliuka, vakare ykelsiu foto, kaip man pasibaige doh.gif
Niekaip nepasimokau pasakyti griezta ne doh.gif Kaklas ir desine ranke kaip suparalyzuoti ir baisus berimas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 09 01, 15:14)
man, rodos, rugelis nėra tokia labai bloga g.gif  gal ir klystu

žinoma, kad reikia išsitirti, bet kitų versijų neturiu...nebent šaknys ka-kur giliau, gal yra kas kitas, kas tą magnį vogia iš manęs

pas mane visa gyvenima mg buvo normos ribose, jei tiket tyrimais. bet meslungis kaip trauke taip ir trauke. + rijau tabletkas

(pradejus neseniai s portuot, ma irgi is kart pradejo vel traukti, nors as nelabai daug prakaituoju net per sporta, ir vel gi Mg kraujuje norma)
Papildyta:
QUOTE(Egless @ 2015 09 02, 07:34)
Labas rytas 4u.gif  Nezinau kas ten darosi, bet siandien po darbo teks eit pas gydytojus doh.gif Nes darosi pusleles, lyg nudeginta oda ir skauda - sianakt net nemiegojau doh.gif Dantenos ir liezuvis irgi uzjautreje, kaip nudeginti karsta arbata, manau tikrai glitimo netoleravimas, o gal jau net visa celiakija pas mane doh.gif Nuo siol y svecius nebevaiksciosiu, visi vaziuos pas mane ir as ruosiu, ka as noriu biggrin.gif

sakes... o kiek laiko su Paleo ? ty po kiek laiko pavartojot glitimo vel?
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2015 09 01, 15:19)
nagi, nagi, labai cekava   rolleyes.gif

tai stai, uzmaciau per tv toki patarima: lapus nudraskyt nuo kotu, mest i kombaina, susmulkint kiek eina ir i saldikli. paskui imi po ziupsni, po du, ir krauni i visokius patiekalus, kur tik sirdis geidzia. as dedu i omletus, troskinius, mesos kukulius - na super  thumbup.gif

thumbup.gif is kale dar galima cipsus kept
Atsakyti