QUOTE(dives @ 2015 09 01, 15:14)
man, rodos, rugelis nėra tokia labai bloga

gal ir klystu
žinoma, kad reikia išsitirti, bet kitų versijų neturiu...nebent šaknys ka-kur giliau, gal yra kas kitas, kas tą magnį vogia iš manęs
pas mane visa gyvenima mg buvo normos ribose, jei tiket tyrimais. bet meslungis kaip trauke taip ir trauke. + rijau tabletkas
(pradejus neseniai s portuot, ma irgi is kart pradejo vel traukti, nors as nelabai daug prakaituoju net per sporta, ir vel gi Mg kraujuje norma)
Papildyta:
QUOTE(Egless @ 2015 09 02, 07:34)
Labas rytas

Nezinau kas ten darosi, bet siandien po darbo teks eit pas gydytojus

Nes darosi pusleles, lyg nudeginta oda ir skauda - sianakt net nemiegojau

Dantenos ir liezuvis irgi uzjautreje, kaip nudeginti karsta arbata, manau tikrai glitimo netoleravimas, o gal jau net visa celiakija pas mane

Nuo siol y svecius nebevaiksciosiu, visi vaziuos pas mane ir as ruosiu, ka as noriu
sakes... o kiek laiko su Paleo ? ty po kiek laiko pavartojot glitimo vel?
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2015 09 01, 15:19)
nagi, nagi, labai
cekava
o as noriu pasidalinti tokiu "atradimu". vienzo, zinot ta curly kale, kopusto gimines atstova? as vis nusipirkdavau maisiuka ir ismesdavau pageltonavusi, na nelindo jis man nei virtas, nei troskintas nei kaip kitaip, kieti ir neskanus tie lapai kaip kartonas...
tai stai, uzmaciau per tv toki patarima: lapus nudraskyt nuo kotu, mest i kombaina, susmulkint kiek eina ir i saldikli. paskui imi po ziupsni, po du, ir krauni i visokius patiekalus, kur tik sirdis geidzia. as dedu i omletus, troskinius, mesos kukulius - na super

is kale dar galima cipsus kept