Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, prilam mityba

Man tik dabar daėjo, kodėl pas mane tiek problemų, nors valgau ale Paleo, bet ir akys pasilpę, veido oda suglebus, ant šlaunų ėmė kapiliarai trūkinėt...

Tai visi tokie pietūs, kaip varškė su kalnu grietinės ir kalnu uogienės ar sveiki baltyminiai pietūs ir ant viršaus kapuccino su cukrum ir ledų porcija, aišku plombyras su 30proc.riebalų... doh.gif
Atsakyti
Izolda, o tai koks paleo su cukraus kalnais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip čia kažkas sakė - pasakyk, koks tavo paleo variantas, ir tada bus aišku, kas, kaip ir kodėl darosi ar nesidaro smile.gif
Papildyta:
Jaicy, o tu, kai pradėjai paleo, ir sloga dingo, ar valgei pieno produktus? Ar nebus taip, kad įvedus pieno produktus, nepastebėjai iškart jokio poveikio, bet ilgainiui nosis vėl ėmė ir užsikimšo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 20 liepos 2015 - 12:31
QUOTE(Izolda @ 2015 07 20, 13:22)
Man tik dabar daėjo, kodėl pas mane tiek problemų, nors valgau ale Paleo, bet ir akys pasilpę, veido oda suglebus, ant šlaunų ėmė kapiliarai trūkinėt...
Tai visi tokie pietūs, kaip varškė su kalnu grietinės ir kalnu uogienės ar sveiki baltyminiai pietūs ir ant viršaus kapuccino su cukrum ir ledų porcija, aišku plombyras su 30proc.riebalų...  doh.gif

Izolda, o kiek apytiksliai per diena susidaro riebalu? Nes jeigu valgai riebiai, ir taip uzsimeti dar uogieniu, ledu ir kito sh.. ant virsaus, tai gero tikrai nesulauksi.. Neprisidaryk bedu verysad.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 07 20, 13:52)
Izolda, o kiek apytiksliai per diena susidaro riebalu? Nes jeigu valgai riebiai, ir taip uzsimeti dar uogieniu, ledu ir kito sh.. ant virsaus, tai gero tikrai nesulauksi.. Neprisidaryk bedu verysad.gif  4u.gif

Tai jau man rods prisidariau... unsure.gif
Ir akys nerodo kaip anksčiau, veiduko oda nusmukus, ant šlaunų kapiliarų žemėlapiai - čia konkretus kraujagyslių-kapiliarų užsikimšimas, glikacija ar pan? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 07 20, 14:12)
Tai jau man rods prisidariau...  unsure.gif
Ir akys nerodo kaip anksčiau, veiduko oda nusmukus, ant šlaunų kapiliarų žemėlapiai - čia konkretus kraujagyslių-kapiliarų užsikimšimas, glikacija ar pan? g.gif

As daryciausi kraujo tyrima - cholesterolio ypac. Kiek laiko taip jau vyksta?
Atsakyti
Izolda,jpas jus i paleo ne nepanasu. Paleo draudzia cukru. O kiek jo uogienese ar leduose pirktiniuose.
QUOTE(Egless @ 2015 07 20, 13:21)

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2015 07 20, 11:51)
man tai ju tikrai nereikia, svori metu, bet va vaikai, vyras tai plonybes , gal jiems paivairinimui tiktu. Grikius labai retai , karta i menesi pavartojam.

Tiek rasiau ir pradingo viskas doh.gif

Atsizvelgiant y situacija - aktyvus, kuno svors - tai galima, vaikai juk dar auga, aktyvesni yra 4u.gif Bet tada patiekalas automatiskai jau turetu buti su maziau riebalu.
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2015 07 20, 14:21)

Kraujo tyrimai geri, tiek cukrus, tiek cholesterolis, su limfa kažkas išėją iš normos ribų, bet rašo, kad pakitimai nereikšmingi.

QUOTE(mėnulis @ 2015 07 20, 14:29)
Izolda,jpas jus i paleo ne nepanasu. Paleo draudzia cukru. O kiek jo uogienese ar leduose pirktiniuose.

Žinau, kad ne visai Paleo, vieną kartą leidau sau nusidėti, antrą, po to tos nuodėmės dažnėjo ir gavosi tokie pasilepinimai vos ne kasdien doh.gif
Atsakyti
O as ,,Tyliuosius smegenu zudikus'' surijau per viena diena. Puse knygos visiska nesamone, bet kita puse stipriai priverte susimastyti. Kadangi turiu daug pozymiu, jog ateityje susirgsiu Alsheimeriu - nusprendziau sau nenuolaidziauti visiskai. Aprasomi tokie pozymiai, kurie tiesiog apibudina mano neurologine busena ir 100 proc garantuoja man netolima sia liga. Privalau visiskai atsisakyti glitimo, nes dabar atostogu metu, tai ledas, tai uoga kokia ir jauciu kaip girtumo jausmas galvoje grizta.
Labiausiai tai liudna del mamos. Merginos, kazi ar padetu jai si mityba nors kiek atsigauti? Ji viska prisimena, dar pazista visus, bet orientacijos NULIS, ji kaip akla vista tupcioja apie gruda verysad.gif . Bet gyvena ne su manim, tai kaip priziuret jos ta mityba g.gif Gaila ziuret man i ja, o dar tik 60 metu verysad.gif
Atsakyti
Bet kaip priverst kita zmogu ant tokios mitybos. Kaip itikint.
Atsakyti
Sunkiai, ypac vyresnio amziaus zmones. As jau savo mamai nustojau kalbeti, nes beviltiska. Tik pikta, kai nuolat skundziasi persalimo ligomis, sanariu skausmais, zarnyno bedomis ir apsikabinusi visas kruopas, grudus ir saldumynus. Anyta bent jau nevartoja cukraus (kartais sokolada) labai retai suvalgo juodos donos ir kartais makaronu, atsisake saulegrazu aliejaus ir pasiliko tik kokosu ir alyvuogiu. Ji visada panasiai maitinosi, tik, kad viska kepe ir gardino saulegrazu aliejumi. 81 metu moteriske vaiksto tik su kablais ir dar ant stogo uzsikabaroja spyglius nusluoti. Ji labai aktyviste, kartais net pavydu energijos ir noro darbuotis. Vienintele jos problema - hipertonija. Bet kai ismete saulegrazu alieju ir eme vartoti kokosus, kazkaip sumazejo jos vaitu doze. Niekada nesu girdejusi, kad skustusi zarnyno bedomis ar sirgeliotu persalimo ligomis. Suserga itin retai. Babce, bet ir tai manes paklauso ir stengiasi, o mano mama negali atsisakyti pagarduku ir kruopu su duonom.
Atsakyti
As niekaip negaliu vyro itikint kept ant kiaules tauku...As taip pati kepu, o tada jis nevalgo. Kol turim zasu tauku gerai. Bet stai velyva pavasari jie baigiasi...Tai kepa ant saulegrazu aliejaus. Nes kiaules taukai smirda. Kokosu aliejus brangu, ir gal ne taip skalsu (?) Tai vien tas saulegrazu, nerafinuotas, nevalytas. Kazin gal tada geriau ant kokio rapsu kept ?
Atsakyti