QUOTE(mėnulis @ 2015 06 18, 12:35)
O ką jie valge kokios ten zoles? Man irgi idomu tokie visi dalykai. O ar pati ji pasisotino?
vaišes buvo vien vaisiai, arbūzas, apelsinai, bananai, nektarinai ir persikai
taip, ji pasisotino
QUOTE(Nidulia @ 2015 06 18, 16:37)
Na, gali buti, kad pas tave 2, kodel manai, kad turetu buti kitas skaiciukas?
Aliejus yra aliejus, o riesutas - riesutas:) Na yra skirtumas:)
Ir as vakar buvau tame gimtadienyje, kur seimininko firminis patiekalas - plovas kazane. Nu as gudri, paprasiau, kad man pridetu turinio is pacio dugno, o ten jautiena su morkomis:)
Varenos rajone moskes isprotejusios, taip sukapojo pecius, rankas ir krutine, kad nezinau kokia as suknele galesiu pasipuosti antradienio pokyliui.
Papildyta:Ir as supykciau, nes tai visiskas savo sveciu negerbimas. Mano drauge, kai as as ja sveciuojuosi, net desertus man paleo pagamina, o kitiems sveciams buna iprastas pyragas ar tortas.
Nidulia del ph -tai pas mane buvo ir anksčiau 2 ir dabar, kai labiau paleoiškai maitinuos, norma tai 7, uztai ir galvoju kodel nesikeicia pas mane
o del vaisiu, manau, kad tai sveciu gerbimo reikalas tiesiog
QUOTE(Jolė*** @ 2015 06 19, 23:41)
Dėl lenkiško maisto - prisiminiau gerą bajeriuką: kaip žinoti, kada į Lietuvą atėjo vasara? Tada, kai turguje klausimą "ar kiauliena tikrai lietuviška?" pakeičia klausimas "o braškės tikrai lietuviškos? ne lenkiškos?"
Man tai tie dalykai giliai pofig, nes jau supratau, kad visi tie vištų, daržovių ir pan auginimai visur yra labai panašūs, o dėl daržovių ar uogų tai aplamai juokinga, tos lietuviškos braškės kartais tokios neskanios pasitaiko
Jole, ta pati norejau parasyt, kvaila, moket uz liet braskes daugiau, vien delto, kad pas mus vasara veliau ateina