Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo, primal mityba

Radau psilobalzama, tik gal jau jam I pensija laikas biggrin.gif
Nepamenu, katras eterinis nuo niezulio, sakyciau, kad levandu. Pameginsiu pirmiausiai arbatmedi, nes pastaraji ir levandu eterini galima tepti grynus ant odos.
Atsakyti
Dar Almagel A nuo vejaraupiu tinka...Tai ir nuo niezejimo. O tai yra vaistai skrandziui. Bet ir niezejima labai ramina.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 06 18, 22:07)
Ne, tai cia as jau seniai pastebejau. Ir ziema taip. Darbo metu daug daugiau pasijungusiu. biggrin.gif

drinks_cheers.gif Dazniausiai darbe sedziu arba vaziuodama/gryzdama is darbo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,mergaitės 4u.gif

Aš ir dažniausiai iš darbo rašau,bet ši kartą iš ligoninės,naktį isoperavo apendicita doh.gif jau įtariu kiek glitimo gausiu tris kartus dienoj biggrin.gif
Atsakyti
Kas nutiko, eme skaudeti? Isveze i ligonine? Gal ka uzvalgete kas netinka jums? Sveikit. Gausit ligoninej gero maisto. biggrin.gif Jei buciau jusu darbdave, nu nepagirciau. Uz paleo laikymasi darbo metu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 06 19, 07:38)
Kas nutiko, eme skaudeti? Isveze i ligonine? Gal ka uzvalgete kas netinka jums? Sveikit. Gausit ligoninej gero maisto. biggrin.gif Jei buciau jusu darbdave, nu nepagirciau. Uz paleo laikymasi darbo metu laugh.gif
ryte pasikepinau šoninės ir po kokių 10 min.pradėjo skaudėti saulės trikampiuka (kaip skrandį), o jau nuo 12-13 nebegalėjau kentėti,komine grįžau namo,uošvis nuvežė į ligoninę ir fsio biggrin.gif atnešė palatos kaimynei pusryčius- košė,batono riekę,sviesto gabaliuką ir per visą kepala duonos riekę.o man saldžios saldžios arbatos,išpyliau ir atsigeriau savo vandens rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai labai nuoširdžiai galiu prisipažint, kad SMe sėdžiu tada, kai atidėlioju darbus. biggrin.gif
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 19, 07:43)
jau įtariu kiek glitimo gausiu tris kartus dienoj  biggrin.gif

Užjaučiu ir sveikatos, nemaloni patirtis, bet jeigu be komplikacijų, tai bent tiek gerai.
Lazdynuose ar Santariškėse? biggrin.gif
Nors maistas ten lyg vienodas. Batonas dideliais kiekiais du-tris kartus per dieną.
Nėra kas galėtų maisto pavežioti? Nes man susidarė įspūdis, kad net viską valgančiam žmogui ten su pasiūla labai ne kažką... Bulkos, daktariška dešra, apglitę makaronai, meduoliai ir šlykščiai saldi arbata. wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 06 19, 08:47)
Aš tai labai nuoširdžiai galiu prisipažint, kad SMe sėdžiu tada, kai atidėlioju darbus. biggrin.gif

Užjaučiu ir sveikatos, nemaloni patirtis, bet jeigu be komplikacijų, tai bent tiek gerai.
Lazdynuose ar Santariškėse? biggrin.gif
Nors maistas ten lyg vienodas. Batonas dideliais kiekiais du-tris kartus per dieną.
Nėra kas galėtų maisto pavežioti? Nes man susidarė įspūdis, kad net viską valgančiam žmogui ten su pasiūla labai ne kažką... Bulkos, daktariška dešra, apglitę makaronai, meduoliai ir šlykščiai saldi arbata. wacko.gif
santariskese,yra uošviai baltupiuos,ir mes patys baltupiuos gyvenam,maisto pavezios,sakė uošvis užsakymus priimam visa para biggrin.gif bet dabar nežinau ką čia galėčiau,užsimaniau trupučiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 19, 07:43)
Labas rytas,mergaitės  4u.gif

Aš ir dažniausiai iš darbo rašau,bet ši kartą iš ligoninės,naktį isoperavo apendicita  doh.gif  jau įtariu kiek glitimo gausiu tris kartus dienoj  biggrin.gif

Oi, vargsiuke. laikykis. Geras uosvis, jei pavezios normalaus maistelio, butu gaila viska sugadinti makaronais ir batonu su riebalu tepiniu, kas yra visai ne sviestas, o hidrinti riebalai. Gaila, kad netekai gero organo.
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2015 06 19, 10:41)
santariskese,yra uošviai baltupiuos,ir mes patys baltupiuos gyvenam,maisto pavezios,sakė uošvis užsakymus priimam visa para  biggrin.gif  bet dabar nežinau ką čia galėčiau,užsimaniau trupučiu  rolleyes.gif

Greiciau sveik !!!

Na bet kaip cia tas uzdegimas sukilo ?
Ar tu kartasi skusdavaisi pilvo skausmais ? Kazkaip " senas skausmas vel grizo " ar kazkas panasaus ?

Gal tuo metu dar butu granatai padeja ? Hm ....

Gera uosvi turi ... Jau taip rupinasi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2015 06 18, 22:42)
Dar Almagel A nuo vejaraupiu tinka...Tai ir nuo niezejimo. O tai yra vaistai skrandziui. Bet ir niezejima labai ramina.

Menuli, paziaurejau viena anksciau pamineta tema , nu tu ten kariauji ohoho ! Ar negaila savo laiko ir nervu ?

Nors as savo aplinkje irgi netyliu . Negi viena stengsiuosi sveikiau maitintis , o kiti tegu bile kaip.
Vakar nakvojo giminaiciai pas mus . Atskrido labai velai tai teko apnakvindyti. Tai zmona su vyru negali vienam kambary miegoti , nes tasai baisingai knarkia. Abu su antsvoriu, o vyriskiui dar galybe alergiju , vos ne nuo visko. Visa laika keik ji matau su baisinga sloga , snirpscioja. Adenoidus oparavosi ne karta . Valgio pariboti nenusiteikia ;(
Bulkos rieke su viskuom valgo. Pas mus tokio dalyko ner , tai zmona , sako vargsiukas ,kaip jis valgys. Na as atsakiau , kad man negaila tikrai . Pavalgykit daugiau mesos ,kiausinienes , salotu. Dar ir paleo torciuka jiems pakisau .

Tai as neiskenciau atidaviau savo knyga apie mityba . Jei manim netiki , gal knyga ikveps.
Atsakyti
Bet kaip keista, kai zmones su kruva ligu, alergiju ir dar nutuke, o nieko girdeti net nenori, kad pakankamai paprastai galima viska susitvarkyti. Geriau saujomis vaistus es uzsikasdami bulka. Jau del antsvorio, tai ir mazi vaikai, ko gero, zino, kad cukrus ir miltiniai tukina. Jei pasakytum, kad su paleo praeina ir knarkimas, ko gero palaikytu tave beprote lotuliukas.gif
Gerai, jei skaitys ta knyga, o ne nusveis kur I kampa dulketi ir toliau sau kapos batonus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 birželio 2015 - 11:04
Silvaja, laikykis 4u.gif Sveikatytes 4u.gif
Menuli, mano darbdaviai ne kiek nepriestarauja, kad darbo metu naudojuos internetu - mano darbai visada padaryti laiku plius pora darbu padarau ir aukstesnes pareigas uzimantiems zmonems smile.gif Nes as turiu gan nemazai laisvo laiko darbe, o knygu ir laikrasciu skaityti negalima.. ax.gif
Atsakyti