Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kryyste @ 2015 06 14, 09:55)
Merginos ar kai uzsakote Mytoys iskart gaunat laiska patvirtinimo apie uzsakyma? Zodziu kaip isitikint kad viskas ok su uzsakymu? Pinigai rezervuoti, bet laiskas neatejo.

Tai man atrodo nesenai cia taip pat kazkam buvo. Rase tada jiem ir jie patvirtino kad nemato uzsakymo...
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 06 13, 23:22)
Ką tik apsiprekinau, tai viskas gerai, 29 laipsniai thumbup.gif Niekas nekilo ir nesikeitė schmoll.gif

Su kodu MPMTKMJPC49E  perkant iš mytoys ir mirapodo visoms prekėms (ne iš temperatūros skyriaus) taiko 15 proc  4u.gif

Pareklamuosiu ką gero nusipirkau  tongue.gif Pritaikė papildomai 15 proc thumbup.gif

Policijos mašina

Lėlių rinkinys

Modeliukai

Daaaug flomasterių

Bjaurusis šuo

Užlyginamų lygintuvu karoliukų rinkinys

Veriamų karoliukų rinkinukas

Na ir visokio kito gėrio iš temperatūros skyriaus prigriebiau cool.gif

ar nemaciau, ar neskelbete temoje kad pirksit? mirksiukas.gif buciau prisijungus smile.gif
Atsakyti
siandien temperaturine nuolaida tik 20%, ar as klystu?
blush2.gif
Atsakyti
Merginos gal kas norit prisijungti prie calvin klein batuku pirkimo is ventee prive, per PA siusiu.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 06 14, 11:04)
Sakykit, kur perkat vasarines sukneles? Asos nieko neradau.

Aš gap.eu nusižiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2015 06 14, 12:41)
siandien temperaturine nuolaida tik 20%, ar as klystu?
blush2.gif

sios dienos nuolaida dar nepaskelbta
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2015 06 14, 08:55)
Merginos ar kai uzsakote Mytoys iskart gaunat laiska patvirtinimo apie uzsakyma? Zodziu kaip isitikint kad viskas ok su uzsakymu? Pinigai rezervuoti, bet laiskas neatejo.

aš vakarykščio užsakymo taip pat negaunu patvirtinimo. ar čia dėl didelės temp.nuolaidos vėluoja? g.gif
rodo kad apmokėta, kokia suma, bet pačios sąsk.nerodo..mėginsiu šian parašyt jiems laišką,tikiuos viskas ok su užsakymu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2015 06 14, 12:24)
aš vakarykščio užsakymo taip pat negaunu patvirtinimo. ar čia dėl didelės temp.nuolaidos vėluoja? g.gif
rodo kad apmokėta, kokia suma, bet pačios sąsk.nerodo..mėginsiu šian parašyt jiems laišką,tikiuos viskas ok su užsakymu  unsure.gif

Hmm, as vakar pries pat vidurnakti pirkau, tai gavau patvirtinima g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 06 14, 13:39)
Hmm, as vakar pries pat vidurnakti pirkau, tai gavau patvirtinima g.gif

o kokiu būdu atsiskaitėt?
Atsakyti
QUOTE(ewwe @ 2015 06 14, 12:44)
o kokiu būdu atsiskaitėt?

Paypal
Atsakyti
Gal kas renka uzsakyma is 3s-sports.de? Prisireike dar vieno paspirtuko:)
Atsakyti
QUOTE(knopka @ 2015 06 13, 20:21)
Renku užsakymą iš https://www.eurapon.de iki nemokamo siuntimo. Klaipėda

Gal nuo šienliges kazka veiksmingo galit rekomenduoti ax.gif
Atsakyti