Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Siandien cocoone gera dienos akcija thumbup.gif
http://www.cocooncen...00ml/23838.html
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 06 08, 08:46)

Papildyta:
Niu tai dar prie to pacio noreciau kokio duso gelio maziesiems, kad tiktu tiek galvai tiek kunui.  biggrin.gif

as weledos turiu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 08, 07:44)
Jei rasiu pypliui ziemine striuke, tada pirksiu  biggrin.gif

O ten kur nors parasyta, kiek galioja? Nes as irgi gavau , bet nerandu iki kada. Cia reiktu jau rimtai prisest ir ziuret ko TIKRAI reikia.
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 06 08, 09:50)
kokio amžiaus vaikai, nebus per mažas?  g.gif Tik 2 metrai vidaus skersmuo  unsure.gif 
aš 3.6m užsisakiau, ir tai galvoju kad mažokas, bet 4.3m numatytoje vietoje netilpo

Mums užteks, nes kiemas mažiukas o panelės 9 ir 4m. o metinukas tai paskęs biggrin.gif
Aišku kuo didesnis tuo geriau, bet tada jau neturėtumėmė nei kur apsisukti kikeme o iš gatvės pusės nesinori statyti juolab kad nėr tvoros.
Na mums ir kaina dar buvo aktuali, nes ....
Turi kaimynai tokio skersmens tai užtektinai vaikam pasiautėti
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2015 06 08, 10:20)
O ten kur nors parasyta, kiek galioja? Nes as irgi gavau , bet nerandu iki kada. Cia reiktu jau rimtai prisest ir ziuret ko TIKRAI reikia.

Iki 10.06.2015.

Gal esat kas pirke MEXX striuke vaikui? Ar geros? biggrin.gif parasyta tai labai graziai biggrin.gif ir kaip ten ju dydziai. Kazi ar 122 cm vaikui tos 122-128 cm striukes iki kitu metu uztektu g.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 06 07, 13:28)
Dviratukas superinis, negalim atsidziaugti, labai lengvas. Turim pilka su melynu. Smagu, kad gali toliau su vaiku pasivaikscioti, pescias tiek nenueitu. Mokejom 300Lt, nes pirkom per "blata" smile.gif, o siaip Lietuvoje sunkiai nupirksit pigiau, nes tik vieni importuotojai yra.
Is priedu turim krepsiuka ir skambuti, tai skambuciu nelabai dar naudojasi trimetis, bet i krepsiuka megsta zaisliukus susideti.

Aciu 4u.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ot gerai tie blatai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MuseZuze @ 2015 06 07, 11:20)
neturiu palygint su kuo , bet mano akimis - dviratukas puikus! Dukra nuo 3m labai mielai juo važinėjasi, įsimetam kur nors keliaudami, į svečius važiuodami - visada vaikas turi užsiėmimą. Rieda ir asfaltu, ir per pievas, ir žvirkeliu... Tvirtas. Manau mano 3 vaikai juo atvažinės ir dar pardavimui liks smile.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 06 07, 11:22)
aš šiek tiek pigiau radau Vokietijoje. siunčiausi su Kalėdinėm nuolaidom. dar reikia žiūrėti ar kaina nurodyta su stabdžiais ar be jų. šiaip balansinis labai lengvas, patogus, rankenos guminės, tai jei meta vaikad ant žemės lengvai krenta dviratukas  lotuliukas.gif tik važiuot dar sunkiai sekasi, mokomės smile.gif

nu kiek visos prigyre, norim biggrin.gif tik reik rasti pigiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2015 06 08, 09:58)
Aciu  4u.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ot gerai tie blatai  biggrin.gif
Papildyta:

Aciu  4u.gif
Papildyta:

nu kiek visos prigyre, norim  biggrin.gif  tik reik rasti pigiau  lotuliukas.gif

Tikriausiai im mums kitiems metams reik pradet ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loriuka @ 2015 06 08, 08:51)
Maniškė nuo 2,5 laksto  drinks_cheers.gif  Nors ji coliukė, tai teko ir pažeminimą pirkti... Bet jis visais atžvilgiais toks nerealus, kad nei vieno išleisto cento negaila! thumbup.gif
Ir mergaitės, atkreipkite dėmesį, kad stabdis būtinas. Tų skambučio ir krepšelio galima ir nepirkti (nors mūsiškei visko baisiai reikėjo), arba tikrai pirkti neorginalius, bet stabdis ir pažeminimas (jeigu jo reikia), tai būtini 4u.gif

ką aš žinau... Mano antrą balancinį vairuoja ir gana intensyviai. Nors abu su stabdžiais, jie visiškai nenaudojami schmoll.gif tam kojos tarnauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2015 06 08, 09:23)

Galit parekomenduoti maziems vaikuciam gera kuno krema didele kokia banke labai sausai odai?  ax.gif  4u.gif

iš biodermos irgi žiūrėkit, jie labai neblogi sausai odai
Atsakyti
nebesiųskit http://www.cocooncenter.co.uk
UŽSAKYTA
Atsakyti
Merginos, o kuo skiriasi Biodermos melynas ir raudonas micelinis vanduo? Nes jau raudono nera...:-(
Atsakyti
QUOTE(medinuke1 @ 2015 06 08, 11:47)
Merginos, o kuo skiriasi Biodermos melynas ir raudonas micelinis vanduo? Nes jau raudono nera...:-(

Raudonas jautriai odai.
Atsakyti