Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Irce6 @ 2015 07 14, 10:37)
Labas  4u.gif
Nereklamuoju tikrai.Aš pirkau senukuose su padidinimo stiklu,tikrai nesigailiu,labai gerai šviečia,plius reguliuojasi aukštis.Yra tokia ir LED aš pirkau ne LED,nes bijau visokių šepetėlių stingimų ir pan.
Gal užtenka ir paprastos stalinės,bet man reikėjo tokios,kad galėčiau pasireguliuoti,kaip man patogiau.Ji prisisuka prie stalo  smile.gif
user posted image

vadinasi tikrai ledines lempos stingdo? Pamaniau - gal sviestuvuose kitokie ledai rolleyes.gif
O tu naudojiesi padidinimo stiklu?
Atsakyti
O as vis dar vargstu su gelinio lako nuemimu...jazin kodel? Naudoju orly lakus, baze,topa. Nuimant tenka ir pagramdyt ir pabondint. Virsutini blizgu sluoksni nuimu. Gal galite ka patarti?
Atsakyti
QUOTE(Frėja @ 2015 07 14, 13:45)
O as vis dar vargstu su gelinio lako nuemimu...jazin kodel? Naudoju orly lakus, baze,topa. Nuimant tenka ir pagramdyt ir pabondint. Virsutini blizgu sluoksni nuimu. Gal galite ka patarti?

Pakeisti lakus i, pvz., Progel.
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2015 07 14, 13:25)
vadinasi tikrai ledines lempos stingdo? Pamaniau - gal sviestuvuose kitokie ledai rolleyes.gif 
O tu naudojiesi padidinimo stiklu?

Nežinau ar tikrai stingdo,nebandžiau pati smile.gif bijau rizikuoti biggrin.gif
Kartais praverčia padidinimo stiklas,bet retai naudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 07 14, 14:58)
Pakeisti lakus i, pvz., Progel.

Tai kaip suprantu cia su orly problema,ne su manim smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Frėja @ 2015 07 14, 13:45)

Man ir būna,kad sunkiai nusiima,pastebėjau,kad tik kai kurios spalvos.Aš jei nenusiima tai padildau atsargiai su dilde,dar su šlifuokliu pereinu.Svarbu nepersistengt.Dar pastebėjau,kad ir nuo nagų priklauso,kurių rankos šaltos ir sausi nagai tai ir nusiima sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėja @ 2015 07 14, 15:01)
Tai kaip suprantu cia su orly problema,ne su manim smile.gif?

Taip, siaip Orly pasizymi biske sunkesniu nuemimu 4u.gif jei pakeitus lakus irgi bus sunkoka, pacia baze bandykit dar keist smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Canary* @ 2015 07 13, 22:01)
Ar bluesky yra kitaiskas lakas? g.gif nerandu niekur . Airijoj jie yra pardavinėjami prof. parduotuvėse g.gif Ga jie tiesiog gaminami Kinijoje pagal užsakymą britų? g.gif

Taip- tai kinieciu produkcija.Kaip ir didzioji dauguma produktu yra gaminama kinijos fabrikuose pagal uzsakyma, o etikete salis uzsidet gali ir sava.Kad ir kinietiski tie Bliuskei kaip as vadinu biggrin.gif bet nera patys prasciausi, puse rusyno su jais dirba smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Irce6 @ 2015 07 14, 10:37)
Labas  4u.gif
Nereklamuoju tikrai.Aš pirkau senukuose su padidinimo stiklu,tikrai nesigailiu,labai gerai šviečia,plius reguliuojasi aukštis.Yra tokia ir LED aš pirkau ne LED,nes bijau visokių šepetėlių stingimų ir pan.
Gal užtenka ir paprastos stalinės,bet man reikėjo tokios,kad galėčiau pasireguliuoti,kaip man patogiau.Ji prisisuka prie stalo  smile.gif

Turiu tokia pacia liuks liustrike thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 liepos 2015 - 15:30
QUOTE(Jolkuce @ 2015 07 14, 16:26)
Taip, siaip Orly pasizymi biske sunkesniu nuemimu  4u.gif jei pakeitus lakus irgi bus sunkoka, pacia baze bandykit dar keist smile.gif

Aciu uz patarimus, reikes bandyti.
O rankos mano tai saltos...
O dar klausimas, gal baze storiau reikia tepti? As taip plonokai tepu..aisku kad padengtu naga,bet plonai.
O kalbant apie gelinius lakus ar perkate tik is parduotuviu ar ir is skelbimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frėja: 14 liepos 2015 - 15:31
QUOTE(Frėja @ 2015 07 14, 15:30)
Aciu uz patarimus, reikes bandyti.
O rankos mano tai saltos...
O dar klausimas, gal baze storiau reikia tepti? As taip plonokai tepu..aisku kad padengtu naga,bet plonai.
O kalbant apie gelinius lakus ar perkate tik os parduotuviu ar ir is skelbimu?

Ne bazes storai tepti tikrai nereik smile.gif Perku is ebejaus is firminiu spec pardziu,bet buna ir is super mamu, ar tarpininkiu sm siunciuosi is usa.Esu pirkus ir is skelbimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 14 liepos 2015 - 15:32
Nu aš taip ir pagalvojau, kad turbūt nėra baisus blogis tas bluesky, jei prof prekėm prekiaujanti pardė jais prekiauja. Ačiū už ats 4u.gif
Aš perku ebay ir prof prekių parduotuvėj. Tik man arčiausia nepasižymi didele gausa jų. Prekiauja tik one step Purity firmos lakais ir bluesky. Todėl perku internetu.
Atsakyti
Niekad nesu siuntusis iš ebejaus,gal galit kokį pardavėją rekomenduoti,kad apsimokėtų ir siūstų į LT?Jei čia negalima tai į až 4u.gif ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Aš siunčiuosi iš ebay.com iš Jav arba UK. Tik man gal paprasčiau, nes dauguma pardavėjų siunčia į Airiją. Bet gi rašo pardavėjas ar siunčia į Lt ar ne g.gif .
Atsakyti