Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(rytorasa @ 2015 08 01, 08:07)
Sveikos, lakuotojos...  4u.gif

bigsmile.gif thumbup.gif liuksum.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 02, 13:11)
bigsmile.gif  thumbup.gif  liuksum.

ačiū... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, paskaiciau, kad peikia Cuccio geli, nesutiksiu, kad nusiimineja taip jau blogai-tarkim Kinetics man blogiau nusiima, o ju topas man uz HG zymiai geresnis, bet cia matyt kaip kam... Beje turiu ju sviesia texas roses, tai nei suskilineja, nei spalva keicia, ne taip kaip HG ar IBD spalvos-as siu firmu sviesiu jau nebeperku.

Turiu klausimuka- Alessandro Striplac kaip lakai? aciu uz atsakyma!
Atsakyti
QUOTE(ritukas1 @ 2015 08 03, 20:19)

Turiu klausimuka- Alessandro Striplac kaip lakai? aciu uz atsakyma!

Kaip ir dauguma, vienos spalvos smagios, kitos-vandenukas.O visumoje baika, bet yra ir pigesniu geresniu variantu man smile.gif

HG bella vampire 3sl. + PN 6.1 du sl.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 07 28, 17:12)
Tik kelios Shellac spalvos nestingsta led. Jei nagai stiprus, sis lakas laikysis gerai. Uz tai gremzt jo niekada nereikes.

nesizavejau geliniu lakavimu butent del to sunkaus nuemimo, gremzimo unsure.gif bet nuomone pasikeite atradus Shellac bigsmile.gif Nusiima puikiai, o ir laiko jis man 2-3 savaites thumbup.gif tik va salone kaina truputi kandziojasi, galvoju gal apsimoketu paciai susipirkt ir darytis. Gal kur uzmatet pigiau sios firmos produktu? Kiek paziurejau tai brangiausiai lempa kainuoja... ar ji ten kazkokia ypatinga? ar tiktu ir kita?
dar kiek supratau perskaicius tema tai galima tarkim naudoti baze vienos firmos, o laka kitos? bet kaip tada su nuemimu g.gif lakas ar baze sunkiausiai nusiima?

zalia as situose reikaluose blush2.gif tai labai aciu kas patars 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ritukas 1 , ar tik vieną spalvą Cuccio turit? Aš vis dar blizginu akis į Glasgow nights smile.gif Cuccio topas jums geresnis už HG? gal negeltonuoja?
Jolkuce, labai gražus jūsų darbas wub.gif
Rytorasa, jūsiškis irgi švelnus toks, dailus labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Canary*: 03 rugpjūčio 2015 - 23:47
[quote=Canary*,2015 08 04, 01:46]
Ritukas 1 , ar tik vieną spalvą Cuccio turit? Aš vis dar blizginu akis į Glasgow nights smile.gif Cuccio topas jums geresnis už HG? gal negeltonuoja?
Jolkuce, labai gražus jūsų darbas wub.gif

as prisidedu prie pagyru Jolkucei- kai dirbu, visada galvoju apie jos darbus kaip apie ideala ko turiu siekti!

Apie Cuccio- ju topas negeltonuoja, tik nuo tamsiu spalvu sepetelis pasipurvina ir uztersia I pabaiga topa, jis pats nebe skaidrus buna. Ju spalvu turiu nemazai, vienos dengiasi per 2 kitoms 3 reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 08 03, 22:10)
HG bella vampire 3sl. + PN 6.1 du sl.

pasaka... wub.gif

QUOTE(Canary* @ 2015 08 04, 00:46)
Rytorasa, jūsiškis irgi švelnus toks, dailus labai wub.gif

ačiū.. 4u.gif
Atsakyti
Ritukas 1, jūs man grąžinat optimizmą dėl Cuccio biggrin.gif Taip baisiai aš bijau nuėmimo, dar negrįžo moteriškė, pora sav praėjo beveik, bet laukiu su nerimu. Nusipirkau dvi spalvas, bet dabar prisiskaičiau rusų forume apie sunkų nuėmimą ir taip net labai suliūdau, tikiuosi nusiiminės man jis pakankamai normaliai. Ir apie tą topo teptuko tepliojimą: lakavau hearts on fire, tamsi raudona metalinė spalva, labai graži, tai kai tepiau topą HG man irgi teptuką terliojo, net pagalvojau, kad lempom jau bus pabaiga, bet žiūriu ne. Matyt tamsios spalvos gal ilgiau džiūsta g.gif juk ir HG yra spalvų, kurios tepa topą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 04, 14:00)
Ritukas 1, jūs man grąžinat optimizmą dėl Cuccio biggrin.gif Taip baisiai aš bijau nuėmimo, dar negrįžo moteriškė, pora sav praėjo beveik, bet laukiu su nerimu. Nusipirkau dvi spalvas, bet dabar prisiskaičiau rusų forume apie sunkų nuėmimą ir taip net labai suliūdau, tikiuosigeles luscious- ji turi nusiiminės man jis pakankamai normaliai. Ir apie tą topo teptuko tepliojimą: lakavau hearts on fire, tamsi raudona metalinė spalva, labai graži, tai kai tepiau topą HG man irgi teptuką terliojo, net pagalvojau, kad lempom jau bus pabaiga, bet žiūriu ne. Matyt tamsios spalvos gal ilgiau džiūsta g.gif  juk ir HG yra spalvų, kurios tepa topą g.gif

jei nedrasu, kad bus sunku nuimti- visada galima kiek daugiau pradzioje nuimti-as visada visada padildau, kad geriau isigertu HG nuemejas. Turiu cuccio los angeles luscious- ji turi daug blizgucio- tai sunkokai ji nusiima, bet su blizguciu man ir kitu firmu sunkiau nusiima.
Sunkiausiai man teko nuimineti Kinetics balta- tai vargas!!!! is principo tenka beveik visa nudildyti... doh.gif
Atsakyti
Ar jusu paciu nagai nesuminksteja po ilgalaikiu lakavimu? As kai nusiimu laka, mano nagai tokie silnuciai atrodo. Ar duodat laiko jiems pailseti tarp ilgalaikiu lakavimu?
Atsakyti
Sveikos, darbštuolės smile.gif
Jungiuosi ir aš prie jūsų. Esu pradedančioji, lakuoju draugėm, jau ir draugių draugėm, bet kadangi stengiuosi pirkti tik kokybiškas priemones, žiūriu, kad reikia nerti į "gilesnius vandenis" ir bandyt iš to uždirbti arba bankrutuosiu biggrin.gif
Planuoju rudenį užsirašyti į gelinių nagučių priauginimo kursus, gal patartumėt kur Kaune vertėtų, nes pasiūla pakankamai plati.
Jolkuce, tu nuostabi, kaip ir tavo darbai bei blogas thumbup.gif ačiū, kad daliniesi savo patirtim su mumis "pusžalėmis" smile.gif beje, iš kur parsisiuntei spaustukus nagams geliniam lakui nuimti? nusipirkau guminius antpirščius, bet man per dideli, nežinau kur reiks dėt...
Mielai pasidalinsiu su jumis savo darbeliais, bet pirma reikia išsiaiškinti kaip čia įkelti nuotraukas smile.gif
Na ir pabaigai, sakykit kas bandėt, ar sudėtinga tuos tipo lipdukus iš NailBox.lt uždėti ant nagučio, ar nesigarankščiuoja?
Nu ir prirašiau...
Sėkmės visoms darbštuolėms kuriant grožį ir geras emocijas nail.gif
Atsakyti