Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2015 09 21, 18:50)

Del mokslu-patarciau abu gal net wink.gif
Bet jai neishgalima-tai sie 5 dienu !!!  https://www.facebook...15161548829214/

dekui as ir link siu labiau linkau 4u.gif

o gal galetumet dar del dailes patarti kokiais dazais piesiate ir kokie teptukai butu isties geri, nesvis nepataikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(waidu-te @ 2015 09 21, 20:49)
Aš įsigijau visą įrangą vasaros pabaigoj, tai labai džiaugiuosi. Dar tik kelis kartus lakavausi, aišku nepavyskta ten viskas profesionaliai, bet tikrai savo norams pakanka  biggrin.gif  o ir susidomėjimas visu tuo vis didėja, jau ir draugėm lakuoti pradėjau, nors to neplanavau  biggrin.gif  tik išlaidų daug, nes vis norisi kažko naujo, tai dekoracijų, tai spalvytės naujos  biggrin.gif bet šiaip viskas  thumbup.gif

Smagu skaityt. 4u.gif
Aš irgi nesitikiu, kad iš karto bus toobula. smile.gif

O kur viską pirkote? Gal atradote kokią parduotuvę, kurioje nebrangiai galima susikomplektuoti optimalų rinkinį pradžiai?
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 09 21, 18:48)
O is viso ar yra tokiu savamoksliu tik sau besidaranciu gelini lakavima? Imanoma normaliai pasidaryt? smile.gif

Aš savamokslė ax.gif Įmanoma,įmanoma biggrin.gif Lakuojuosi daugiau nei metus smile.gif

Keli darbai : blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barbaškė @ 2015 09 22, 09:11)
Aš savamokslė  ax.gif  Įmanoma,įmanoma  biggrin.gif  Lakuojuosi daugiau nei metus smile.gif

Keli darbai :  blush2.gif

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 09 21, 21:22)
dekui as ir link siu labiau linkau 4u.gif

o gal galetumet dar del dailes patarti kokiais dazais piesiate ir kokie teptukai butu isties geri, nesvis nepataikau blush2.gif

Viska patars kursuose, svarbu klauskit. Nes niuancu yra milijonai 4u.gif su kiekviena manikiuro rusim vis kitkas. Beto neimanoma patart geriausiu, nes turi savo kailiu išbandyti, kad suprastum kas tau paciai tinka ir patinka. Kaip ir teptukai, vienos dievina kinietiskus, kitos rembranto, emi ir t. T
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 09 22, 10:57)
Viska patars kursuose, svarbu klauskit. Nes niuancu yra milijonai  4u.gif su kiekviena manikiuro rusim vis kitkas. Beto neimanoma patart geriausiu, nes turi savo kailiu išbandyti, kad suprastum kas tau paciai tinka ir patinka. Kaip ir teptukai, vienos dievina kinietiskus, kitos rembranto, emi ir t. T

Sveikutes turiu klausimeli. Prisiziurejau yuotube Ombre lakavimo kiek ieskojau visur daro paprastu laku. Gal turit linka su geliniu kada kaip ten tepti ant kokio sluoksnio. Ir jai darotes kur pirkt lt tu spec kempineliu makiazo. Bandziau su virtuvine per grubi ji man palieka ant nago reljefa toki noretusi lygumo. Aciu
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2015 09 22, 14:57)
Sveikutes turiu klausimeli. Prisiziurejau yuotube Ombre lakavimo kiek ieskojau visur daro paprastu laku. Gal turit linka su geliniu kada kaip ten tepti ant kokio sluoksnio. Ir jai darotes kur pirkt lt tu spec kempineliu makiazo. Bandziau su virtuvine per grubi ji man palieka ant nago reljefa toki noretusi lygumo. Aciu

Prasome My Webpage
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 09 22, 15:22)

thumbup.gif drinks_cheers.gif Budu pilna ivairiausiu. https://www.youtube....h?v=U3XdGeaIT2U
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 09 22, 08:24)
Smagu skaityt. 4u.gif
Aš irgi nesitikiu, kad iš karto bus toobula.  smile.gif

O kur viską pirkote? Gal atradote kokią parduotuvę, kurioje nebrangiai galima susikomplektuoti optimalų rinkinį pradžiai?

Pirkau iš www.nailshop.lt rinkinį su lempa. Pradžiai tikrai puikiai pakanka, nes ir tris spalvas rinkinyje galima pasirinkti. O dėl kainos nzn, yra ir pigesnių, bet man čia toks optimaliausias variantas toks g.gif
Atsakyti
Kur būtų galima pasižiūrėti Perfect nails gelinio lako paletę? Kad šalia spalvytės būtų. Nes po vieną spalvotą tašką niekaip neišsirenku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 09 23, 20:14)
Kur būtų galima pasižiūrėti Perfect nails gelinio lako paletę? Kad šalia spalvytės būtų. Nes po vieną spalvotą tašką niekaip neišsirenku smile.gif

Susiraskit FB firma Dagiva, jie ten albume sudeje paletes savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 09 23, 21:22)
Susiraskit FB firma Dagiva, jie ten albume sudeje paletes savo  4u.gif

Aciu merginos uz linkus superine blogere Masa thumbup.gif Net nesove galvon paieskoti ru., blush2.gif dabar tik mokintis ir dar karteli mokintis!
Atsakyti