Mano rozes miltlige uzpuole
Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?

QUOTE(naca @ 2015 06 25, 21:31)
Mano rozes miltlige uzpuole
Gal oras toks... rodos viska dariau kaip geriau. Kuo geriausia gydyti?

Pas mane nepriklausomai nuo oro apsirgo jau gegužės pradžioje, tai aš purškiu profilaktiškai fungicidais kas dvi ar tris savaites. Dabar yra tik pavieniai lapai negražūs, bet už tai ramiai galiu grožėtis rožėmis.

QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 10:15)
merginos ar cia tikrai nina weibull roze?
ir dar klausimelis kas cia?
maximine turejo but bloosomtime tik nezinau ar cia ji
ir dar klausimelis kas cia?

Nina weibull žiedlapiai pas mane truputį kitaip atrodo

Antros nežinau. O blossomtime internete rausvos spalvos...
Trečia labai panaši į mano Crown Princess Margaretha
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 06 26, 12:22)
Nina weibull žiedlapiai pas mane truputį kitaip atrodo
Ji pas mane pirmi metai, tai tiksliai pasakyti negaliu...

vat ir man ji nepanasi i nina weibull,o del geltonos tai nemanau,kad maximoj galejau nusipirkti uz kelis litus pernai Crown Princess Margaretha,bet jei taip tai labai faina butu

QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 10:37)
vat ir man ji nepanasi i nina weibull,o del geltonos tai nemanau,kad maximoj galejau nusipirkti uz kelis litus pernai Crown Princess Margaretha,bet jei taip tai labai faina butu 

Vis tiek sėkmingi pirkiniai

QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 13:37)

Aš irgi laukiu savo Ninos Weibul rezultatų

Nu gal nors New Dawn bus panaši į save.
Blossomtime turėtų būti lyg švelnesnė, rausvesnė

QUOTE(tyli upė @ 2015 06 26, 13:26)

Aš irgi laukiu savo Ninos Weibul rezultatų

Nu gal nors New Dawn bus panaši į save.
Blossomtime turėtų būti lyg švelnesnė, rausvesnė

na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima

Papildyta:
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:03)
na turbut tik man vienai cia sekasi su maxima
tiesa pavadinimus ne visada atitinka,bet nera erskeciu,visos bujoja pas mane,pumpuru kruvos
kaikurios maximines auga geriau nei pirktos is SODO ROZES 

cia irgi maxmine garden queen ,bet si nepatinka nes nenulaiko ziedu kotai ir svyra,pumpuru daug,bet kolkas tik du issiskleide .Nors irgi abejoju ar cia tikrai garden queen

o mano maximinė visai neauga...gražiai tik išsprogo ir tiek...nežinau , jau mersti ar laukti , gal kitą pavasarį bus gerai

QUOTE(diuni @ 2015 06 26, 14:37)
o mano maximinė visai neauga...gražiai tik išsprogo ir tiek...nežinau , jau mersti ar laukti , gal kitą pavasarį bus gerai 

ismest visada spesit ,dar palaukit.maniskes kaikurios maximines tik antrais metais prazydo
QUOTE(ir_mute227 @ 2015 06 26, 14:40)
ismest visada spesit ,dar palaukit.maniskes kaikurios maximines tik antrais metais prazydo

QUOTE(diuni @ 2015 06 26, 15:37)

Aš tai nesimėtyčiau

Mano šiemet irgi viena neauga (Tom tom turėtų būti, bet ją truputį užgožė kiti kvietkai, gal dėl to; reik man aplink ją apraustyti), New Dawn tik dabar truputį pakrutėjo, o iki šiol stovėjo su tais keliais lapukais, kokia buvo pirkta. Iš anytai dviejų dovanotų, viena bujoja, tuoj žydės, kita tokia, kaip jūs sakot "išsprogo ir tiek"