Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Mergytes, sory, kad ne i katinu tema, bet man labai reikia patarimo Protasovo meniu ax.gif
Ten parasyti jogurtai iki 5 proc. Bet as valgiau jogurtus su melynem, ten 3 proc. O juk vaisiu tai galima tik obuolius. Tai kur as gausiu ta jogurta be nieko ir dar riebu, a? Jogurtukus tai as megstu, bet reik zinot ka pirkti. Pvz yra su grudais jogurtukai, ar jie irgi tinka? O Gerimai jogurtiniai, ju procentai irgi tik 3, bet jie irgi su vaisiais.
Kitas dalykas suriai. Raso, kiek nori surio pirmas dvi savaites. Maziausias kaloringumas 13 proc. Norfoi ziurejau, Iki ir Maximoj. Na tai koks tada suris g.gif Lieka tik varske.

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 06 11, 17:40)
Atsirado Princas?

Neatsirado verysad.gif , bet... kai dar buvo tai tingėdavo žaisti, o tokį gražų žaisliuką buvau nupirkus ir dabar guli niekam nebreikalingas...Jums kaip tik būtų, toks netingus katukas ax.gif .
Atsakyti
Labas rytas user posted image

Pabudome ir kelkimės biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labuka,

Aist užjaučiu dėl rododendro smile.gif tvoros ir vartelių rolleyes.gif

mad.gif esu pikta.... šiandien pranešė, kad Klaipėdoj bus šilta (net 21 laipsniai), bet nieko panašaus.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 11, 21:58)
Mergytes, sory, kad ne i katinu tema, bet man labai reikia patarimo Protasovo meniu ax.gif
Ten parasyti jogurtai iki 5 proc. Bet as valgiau jogurtus su melynem, ten 3 proc. O juk vaisiu tai galima tik obuolius. Tai kur as gausiu ta jogurta be nieko ir dar riebu, a? Jogurtukus tai as megstu, bet reik zinot ka pirkti. Pvz yra su grudais jogurtukai, ar jie irgi tinka? O Gerimai jogurtiniai, ju procentai irgi tik 3, bet jie irgi su vaisiais.
Kitas dalykas suriai. Raso, kiek nori surio pirmas dvi savaites. Maziausias kaloringumas 13 proc. Norfoi ziurejau, Iki ir Maximoj. Na tai koks tada suris g.gif Lieka tik varske.

Ok ne i tema biggrin.gif
Skaityki sudeti. Cukrus, krakmolas reiskias tai produktas ne tau mirksiukas.gif
Bandyk graikiska jogurta ar paprasta jogurta arba grudeta varske (tas yra cottedge chese angliskai uztat visi ir painiojasi su ferm. suriu) be priedu. I tuos geriamus cukraus privanota belenkiek doh.gif pamegink riazenka, as ja pildavau ant obuolio pusryciam ir skaninau cinamonu.
Is uogu tau tinka tik obnuolys ir pomidoras deja lotuliukas.gif
Yra piemenelio liesas varskes suris norfoj berods 3proc riebumo
Nepammirsk kad darzoviu vistiek daugiau reikia valgyt nei pieno produktu.

I tema.
Prajuokino Kivio desros medziokle thumbup.gif

Aist, ale kai tie rondondendrai nevyke doh.gif atiduok man, ka? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Bet jau kookia Ainu gauruota wub.gif wub.gif wub.gif
Aist, man labai įdomu, kur žiūri rododendrų dievas, kad taviškis taip kenčia? g.gif
Kad TB supasavo - išgyvensim mirksiukas.gif Bus dievuškių maudynės - pranešė karštą dieną thumbup.gif

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 11, 21:58)

Saulyt, rašiau juk kad jogurtai griežtai BE PRIEDŲ. Nes niekas mėlynių į juos nededa, deda uogienę. Su cukrumi. Cukrus TABU. Su grūdais irgi negalima - jie su krakmolu. Yra juk natūralių jogurtų. Svarbu, nebūtų 0,5 proc riebumo. Norfoje yra piemenėlio varškės sūrio 0,5 riebumo, kartais turguje galima rasti 7 % riebumo (manau, niekas nuo tiek nenugaiš), aš dar naminį saldaus pieno sūrį darydavau, išskaičiavau, kad gaudavosi apie 6% riebumo. 4u.gif

O, kol parašiau, Extrius labai išsamiai aprašė thumbup.gif Buvau grūdėtą varškę užmiršusi ax.gif

Va. O man biškį VNN, tai mūzų vaišėms išgalvot nėra ax.gif Užtai ir negalvosiu, nėr čia ko ėst, kalbom būsim sočios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 birželio 2015 - 08:12
QUOTE(Erendira @ 2015 06 12, 10:08)
Saulyt, rašiau juk kad jogurtai griežtai BE PRIEDŲ.

biggrin.gif Taigi skaiciau, bet gi neskanu be nieko doh.gif Gerai jau gerai, be nieko bigsmile.gif
O del surio Piemeneliu man irgi rasei. Ir vakar nukuriau i parduotuve Norfa. Bet neradau jo. Gal kad Siauliai mad.gif Na bandysiu per pietus nulekt i uzmiesti i didziaja Norfa.

Del Graikisko jogurto. Man visada atrode, kad jis labai jau riebus g.gif
Papildyta:
Grudeta varske, jei tik galima labai ja megstu rolleyes.gif

Va, man varske su obuoliais, nu niekaip, stoja skrandis juodai. Na bet cinamonas super - ji irgi buvau pamirsus.

Zodz leksiu per pietus apsidairyt bigsmile.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Ainu kokia fainuoliška kukuliukė ir faip smagiai straksi wub.gif man laaaabai patinka jos judesiukai thumbup.gif
Aist - rododendro bais gaila ale tai ir medis kokis nesusipratęs - tai negi negalėjo į kita pusę nuvirsti doh.gif
Erendira - nesuk galvos dėl vaišiu, taigis saldainiu susirinksim valgyti biggrin.gif uf, juk protasovininkėms cukraus negalima g.gif ai, tai pažiūrėsim į saldainius - mažiau valgysim, daugiau prisiplepėsim biggrin.gif
Nikuna - Vilniuj su šiluma irgi ne fontanai schmoll.gif
Atsakyti
Erendira, taigi ramiai, Sauluti, atsivesim visos visko po truputi, ziurek, kad tik stalas butu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėtriukai, ir to raikiško jogurto visokio yr, yra ir 7,5 proc, yra ir 4 - tik pasieiškoti reikia. Aišku, kad nepaprasta persiorientuoti, bet visad kai kažką keiti nepaprasta būna 4u.gif
Gaila, kad obuoliai su varške netiko.. man geriausia dienos dalis būdavo ax.gif Po kažkiek laiko skonio receptoriai taip 'išsivalo", kad ir natūralus jogurtas, pasirodo, turi nerealiai daug skonio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 birželio 2015 - 08:33
QUOTE(Erendira @ 2015 06 12, 10:29)
Vėtriukai, ir to raikiško jogurto visokio yr, yra ir 7,5 proc, yra ir 4 - tik pasieiškoti reikia. Aišku, kad nepaprasta persiorientuoti, bet visad kai kažką keiti nepaprasta būna  4u.gif
Gaila, kad  obuoliai su varške netiko.. man geriausia dienos dalis būdavo  ax.gif  Po kažkiek laiko smonio receptoriai taip 'išsivalo", kad ir natūralus jogurtas, pasirodo, turi nerealiai daug skonio  biggrin.gif

Zinok tikrai sunku. Nesu alkana visai. Bet kazkokia savigaila uzeina doh.gif Paskaiciavau - iki rugpjucio vidurio su visa adaptacija man iseina doh.gif
Dar nelabai atrandu receptu, tokios mintys - "tai ka, dabar salotos lapa su pomidoru grausiu... mad.gif " doh.gif bigsmile.gif Na bet siaip is principo, man salotos pradeda patikt.
Ka tik pasitaisiau salotu, su petrazolem, vynuginiais pomidorais ir druskele, visai neblogai suejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 06 12, 09:27)
Erendira, taigi ramiai, Sauluti, atsivesim visos visko po truputi, ziurek, kad tik stalas butu drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Graikiska jogurta galima uzprieskonint kad ir cesnaku pvz ir bus paskui puikus padazas prie virtos mesos trecia savaite.
As dar darydavau ala saltibarscius.sutarkuodavau agurka, uzpildavau kefyru, isspausdavau cesnaka ir pasudydavau thumbup.gif

Ech..pasiilgau pieno produktu. Vaikas panasu kad netoleruoja laktozes. I kava pilu ryziu piena doh.gif jokiu kefyru ar jogurtu sia savaite. Ir net jokiu ledu unsure.gif
Atsakyti