Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(butterflyy @ 2015 06 16, 15:34)
Kokia jinai ten jam motina, su ja pradėjo gyvent tik po močiutės mirties, kuri jį ir užaugino, nes motina visą gyvenimą buvo per daug užimta lakstymais paskui visokius diedus, kad savo vaiką augintų, o paskui dar jai mat marti neįtiko, tai savo vaiką į gatvę išmetė ir mano besilaukiančiai pusseserei į akis palinkėjo persileist. Taip kad ne už viską gyvenime galima ir reikia atleist, kad ir mamai.

Tas buvo praeity. Na, problematiška mama. Na, vyrus mėgo. O dabar gal atsivertė buvusį gyvenimą pametusi. Ne visi 18-os susivokia ir subręsta. Kodėl nenustojus nešiotis neapykantos ant kupros ir nepadėt naujo žingsnio kitokių santykių link g.gif Niekada nevėlu.

QUOTE(wixxxx @ 2015 06 17, 06:18)
Tai vadinasi anyta gali būti princes karalievna ir visi šokinėja aplink ją, palaiko normalius santykius g.gif taip nebūna, dar čia nuleidus galvą vaikščiot palei kažkokią viskuo nepatenkintą bobą? nei už ką taip nedaryčiau, nenori normaliai bendrauti, nereikia visai, kam savo gyvenimą aukoti negatyviems žmonėms....

Jūs visada taip gyvenime? Tik kas nesielgia pagal jūsų nustatytas normas, tuoj nepatenkinta boba išvadinat, o mintyse nušaunat ir užkasat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 16, 20:20)
O marčia prie ko čia? ar jai teisti anytą? tegul savęs ir savo nuodėmių žiūri, ją mažiausiai turėtų dominti, ką darė ar nepadarė vyro mama savo laiku.

Hmm.. Nežinau, gal prie to marčia, kad jai anyta palinkėjo persileist, kai ji nešiojo jos tikrą anūkę?? Bet čia tik mano mintys, jūs teisi, prie ko jinai čia. Mes visada artimai su ja bendravom, kaip ir mūsų tėvai, kartu užaugom ir tikrai mačiau, kad norėjo gražiai sutart su vyro mama ir kitom giminėm, ir darė viską, kad taip būtų, bet kita pusė nuo pirmos pažinties dienos tik spjaudėsi savo nuodais, kiršino, intrigas kūrė, vos ne visą nėštumą jinai dėl tos bobos praverkė, o dabar jai turėtų rodyt savo vaiką ir bendraut? Tikiuosi niekada to nedarys. Tegul žinosi sau, kad visi veiksmai gyvenime turi pasekmes.
Atsakyti
Taip, gyvenime daug nemalonių žmonių, kurių nemėgstam, kurių jaučiamės įskaudinti, bet neapykanta labai sekina ir vargina. Visada naudingiau būti galva aukščiau ir nesimurkdyti tam pačiam mėšlė su kitu. Niekas neliepia būti geriausiomis draugėmis, demonstruoti begalinę meilę, užtenka laikytis elementaraus mandagumo. Pasisveikini, pakalbinti per šventes ir fsio. Gal sakysit "o kam, jeigu anyta bjauriai elgiasi??", tam, kad mandagiam būti, visų pirma, reikia dėl savęs, ne dėl kito. Antra, tai nuskriaudžia savo vaiką, jis turi teisę bent pažinti močiutę, o bendrauti ar nebendrauti rinksis pats. Anyta ir taip save nuskriaudė, nesuprantu, kuo tas pyktis, nesantaika padės?
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 06 17, 11:10)
o dabar jai turėtų rodyt savo vaiką ir bendraut? Tikiuosi niekada to nedarys. Tegul žinosi sau, kad visi veiksmai gyvenime turi pasekmes.

Būtent, visi veiksmai turi pasekmes...
Papildyta:
QUOTE(Nura @ 2015 06 17, 12:39)
Taip, gyvenime daug nemalonių žmonių, kurių nemėgstam, kurių jaučiamės įskaudinti, bet neapykanta labai sekina ir vargina. Visada naudingiau būti galva aukščiau ir nesimurkdyti tam pačiam mėšlė su kitu.

drinks_cheers.gif Baisiausia, kai murgdosi tam pačiam mėšle, bet mano kad ne- kad ji daug aukščiau už tą "blogąją', nors yra viens prie vieno.
Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2015 06 16, 14:29)
Ir vėl pritariu smile.gif
Nežinau ar jausčiausi laiminga šalia vyro, kuris dėl manęs motinos būtų išsižadėjęs g.gif

drinks_cheers.gif aš su tokiu, kurio šeimoj intrigos, neapykanta, ugnim besispjaudančios mamos, vaikų pametimai ir neauginimai- iš viso net neprasidėčiau schmoll.gif
Atsakyti
Taip, gyvenime daug nemalonių žmonių, kurių nemėgstam, kurių jaučiamės įskaudinti, bet neapykanta labai sekina ir vargina. Visada naudingiau būti galva aukščiau ir nesimurkdyti tam pačiam mėšlė su kitu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 17, 14:12)
drinks_cheers.gif  aš su tokiu, kurio šeimoj intrigos, neapykanta, ugnim besispjaudančios mamos, vaikų pametimai ir neauginimai- iš viso net neprasidėčiau  schmoll.gif

Čia kas per argumentai? smile.gif Ar visi vaikai panašūs į savo tėvus?
Atsakyti
Taip, gyvenime daug nemalonių žmonių, kurių nemėgstam, kurių jaučiamės įskaudinti, bet neapykanta labai sekina ir vargina. Visada naudingiau būti galva aukščiau ir nesimurkdyti tam pačiam mėšlė su kitu. Niekas neliepia būti geriausiomis draugėmis, demonstruoti begalinę meilę, užtenka laikytis elementaraus mandagumo. Pasisveikini, pakalbinti per šventes ir fsio. Gal sakysit "o kam, jeigu anyta bjauriai elgiasi??", tam, kad mandagiam būti, visų pirma, reikia dėl savęs, ne dėl kito. Antra, tai nuskriaudžia savo vaiką, jis turi teisę bent pažinti močiutę, o bendrauti ar nebendrauti rinksis pats. Anyta ir taip save nuskriaudė, nesuprantu, kuo tas pyktis, nesantaika padės?

labai grazi teorija. Turiu drauga, kurio motina ne tai, kad nemego jo merginos - jos nekente greiciau. Jei isgirsdavo sunu skambinant savo merginai - iskart prasidedavo koks nors sirdies priepuolis, spaudimas kildavo ir pan. Kaip jus dabar isivaizduojat merginos vietoje reiketu vaziuoti su ja svesti svenciu ir mandagiai pasisveikinti, jei jos net i namus neileistu ir dar k***a pavadintu. Vienintele iseitis mano poziuriu, tai yra tiesiog nebendrauti. Aisku tokia marcia apie anyta gerai neatsilieps ir meile netryks, kas yra visiskai normalu. smile.gif

Ir plius, ar jus veztumete mociutei rodyti vaika, kai ji palinkejo persileisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 17 birželio 2015 - 14:14
Atleisti reikia ne dėl kitų, o dėl savęs, kad geluonis nebujotų ir nenuodytų gyvenimo. Sakoma, kad kvaili nei atleidžia, nei pamiršta g.gif
Nieks neteisina blogai pasielgusių anytų, bet kuo geresnės marčios taip pat nuodijančios gyvenimą, kaip ir tos blogosios anytos.? Savo gyvenimo pavyzdžiais mokom vaikus. Ar mokės vaikai gerbt ir mylėt savo tėvus, jei jų vaikai nemylėjo ir negerbė savo tėvų?

Nežinau nei vienų tėvų, kurie trykštu džiaugsmu , gavę marčią ar žentą su kraičiu, bet žinau keletą pavyzdžių, kur visų pastangų dėka, nebuvo spjaudomasi purvais ir dabar visi laimingai gyvena.

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 17, 14:45)
Atleisti reikia ne dėl kitų, o dėl savęs,  kad geluonis nebujotų ir nenuodytų gyvenimo. Sakoma, kad kvaili nei atleidžia, nei pamiršta g.gif
Nieks neteisina blogai pasielgusių anytų, bet kuo geresnės marčios taip pat nuodijančios gyvenimą, kaip ir tos blogosios anytos.? Savo gyvenimo pavyzdžiais mokom vaikus. Ar mokės vaikai gerbt ir mylėt savo tėvus, jei jų vaikai nemylėjo ir negerbė savo tėvų?

Nežinau nei vienų tėvų, kurie trykštu džiaugsmu , gavę marčią ar žentą su kraičiu, bet žinau keletą pavyzdžių, kur  visų pastangų dėka,  nebuvo spjaudomasi purvais  ir dabar visi  laimingai gyvena.

o kaip marcios nuodija gyvenima? Kiek supratau is postu, tai buvo tiesiog nutrauktas bendravimas, kas yra visiskai logiska tokioje situacijoje. Yra visokiu anytu, marciu, mociuciu ir tevu. Tikrai ne su visais jais yra verta testi bendravima ar pazindinti vaikus. Ko ismoks vaikas is mociutes, kuri necenzuriniais zodziais ant jo mamos varo? Pagarbos tevams ir kulturos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 17, 13:39)

thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 06 17, 15:53)
o kaip marcios nuodija gyvenima? Kiek supratau is postu, tai buvo tiesiog nutrauktas bendravimas, kas yra visiskai logiska tokioje situacijoje. Yra visokiu anytu, marciu, mociuciu ir tevu.  Tikrai ne su visais jais yra verta testi bendravima ar pazindinti vaikus. Ko ismoks vaikas is mociutes, kuri necenzuriniais zodziais ant jo mamos varo? Pagarbos tevams ir kulturos?  smile.gif

Na ne be marčios pagalbos , manau, sūnus nebendrauja su motina , o anūkai su močiute.
Neklystančių nėra, visi gyvenime darome klaidas, tik skirtingas. Tai gal lengviau atleisti suklydusiam, negu nešioti širdy nuoskaudas, kurios yra nuodas santykiams. Juolab, kad čia Kaira rašė, kad močiutė nori bendraut. Ji jau save nubaudė, tai gal reikia pasistengti jai atleisti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 17 birželio 2015 - 15:11
QUOTE(Molė @ 2015 06 17, 15:08)
Na ne be marčios pagalbos , manau, sūnus nebendrauja su motina  , o anūkai su močiute.
Neklystančių nėra, visi gyvenime darome klaidas, tik skirtingas. Tai gal lengviau atleisti suklydusiam, negu nešioti širdy nuoskaudas, kurios yra nuodas santykiams. Juolab, kad čia Kaira rašė, kad močiutė nori bendraut. Ji jau save nubaudė, tai gal reikia pasistengti jai atleisti

Sunus yra suauges vyras, kuris pats geba rinktis.
As manau, kad yra tam tikros ribos, kurias perzenge zmones nebetureti grizti atgal i tavo gyvenima.
Jei moteris negali net nusiraminti kai marcia yra nescia ir pagalvoti jei jau ne apie marcia, tai apîe pilve auganti savo anuka, tai ta riba tikrai yra perzengta.
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 20:18)
nu mano atveju neturiu už ką mylėt ir gerbt vyro motinos, nebent už tai, kad sugebėjo gyvai suvaidint patį painiausią meksikos serialą man ir mano šeimai. pasamdė net aktorius, kurie mane tikino ir vaidino tokius dalykus, dėl kurių nėščia būdama ilgai raudojau, kol atsirinkau kas ir kaip. tačiau jei ką  turiu ir neblogą anytą - pirmo vyro  biggrin.gif dažnai susikambinam atvažiuoja pas mus, prikrauna visiems mano vaikams sodo gėrybių, aš jai irgi savo ruožtu ką turiu. jei deda saldainių savo anūkėm, būtinai įdeda ir mano mažiukams. manau, kad ji protingas, sąmoningas žmogus, nenori pyktis dėl mano ar jos sūnaus sprendimų, nes tikrai myli savo anūkes.

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 17, 16:08)
Na ne be marčios pagalbos , manau, sūnus nebendrauja su motina  , o anūkai su močiute.

Iš kur žinote? Būna sūnūs ar dukros pačios išsižada, o jų antros pusės net nepritaria, sako negalima taip ir t.t., bet tie išsižada ir viskas, sako taip mums bus geriau, negadins gyvenimo ir pan.
Pasaulis margas, nekalbėkite vienpusiškai
Atsakyti