Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 24, 13:08)
Tai, kad ta tiesa tokia ir "tiesa". Garbingas žmogus paklaustų: kodėl tavo martelė taip nepasipuošus buvo? Gal su pinigėliais prastai, neturi rūbeliams, o gal tavęs negerbia, kad taip? Arba iš viso nieko nesakytų, neklaustų, tiesiog vertintų elgesį, bendravimą, o ne rūbus.
Mano giminės nepamenu, kad būtų replikavę ką apie mano išrinktąjį. O ta tetulė kaip minėjau mėgėja panešioti paskalas nuo vienų prie kitų, net pasakyti iš piršto laužtą "tiesą" net ir apie mylimo brolio vaikus.
Tai ir norėjau parodyti, kad mano pagarbos ir paramos toks žmogus nenusipelno.
O ką jau kai kurios narės suprato, tai jau tik jų problemos ir rūpesčiai, jūsų, beje, irgi biggrin.gif  tongue.gif

O ar jūs visa šita esate garbingai tai tetulei į akis išsakius? g.gif Nes priešingu atveju elgiatės lygiai taip pat, kaip ir ji , ant visos LT nagrinėjatė jos elgesį o ji net nežino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 24, 16:48)
O ar jūs visa šita esate garbingai tai tetulei į akis išsakius? g.gif Nes priešingu atveju elgiatės lygiai taip pat, kaip ir ji , ant visos LT nagrinėjatė jos elgesį o ji net nežino biggrin.gif

Jau -n tąjį kartą nesusipratusioms kartoju, tai buvo tik pavyzdys į temą, nes aš neturėjau nei jokių tikslų nagrinėti tą tetulę nei klausti patarimo ką man su ja daryti ar pasakoti ką aš dariau doh.gif lotuliukas.gif TEMA NE APIE MANE cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 20, 21:51)
Nesusikalbam niekaip schmoll.gif Tai jei jis neatpasakotų kaip jūs žinotumėt, kad jūsų kas nors nemėgsta fool.gif  biggrin.gif Jūs gi galvotumėt, kad visi jus mėgsta ir dar pati paskambintumėt tiems, kurie nemėgsta ar į svečius užsuktumėt lotuliukas.gif  cool.gif

Taip, ta teta išties bjauri pletkininkė, bet prie ko kiti žmonės? Jie tik pasako, perduoda, kad žinočiau kokia ji cool.gif
Ne apie sakymą į akis buvo kalba
Aha, sūnūs tik ir auklėja savo tėvus ir gali jiems nurodinėti ką kalbėti biggrin.gif tai siųskit čia savo vaiką, liepsiu, kad jus paauklėtų, nes mudvi nesusikalbam cool.gif
Papildyta:

Ten toks žmogus, kaip minėjau ji ir ant savo marčių taip įdomiai pasako kažkaip, net man, pirmą kartą matomai.
Tai kaip aš neturiu teisės sužinoti kas tai per žmogus? Ypač, kai tai manojo krikšto mama? Kai žinai info, tada gali su ja daryti ką nori. Pvz. nelysti ir nesibičiuliauti perdaug, laikyti tą žmogų ten, kur jo ir vieta. Man pvz. info yra visaks. Aš visiškai nenoriu nuoširdžiai bendrauti gyvenime su tuo, kuris su manimi nėra nuoširdus. Ir tai juk apie kiekvieną nesužinosi ką jis apie tave mąsto. Bet jei tik įmanoma sužinot, aš visada už cool.gif
P.S. kaip tik su vyru neseniai buvome mano krikšto mamos gimtadienyje ir tai todėl, kad ji ant jo niekada nieko neprišnekėjo man ar mano mamai, tai gera pas tokį žmogų ir važiuoti bei bendrauti, o jei nežinotum, kad šneka bele ką? Jūs gi už tai, kad nebendrauti su tais, kurie jums blogi, bet kaip tai sužinot, jei niekas nepasakys cool.gif

Gerbti ar negerbti žmogų - kiekvieno mūsų pasirinkimas, o elgtis pagarbiai - mūsų išsiauklėjimas. Taikau visiems, - tiek marčiom, tiek anytom, bei tetulėm.
Labai lengva 'nuteisti " žmogų, kuris turi ir pasako savo nuomonę, kurią dažnai kitas perduoda su prieskoniais ar ne taip supratęs.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 21, 13:36)
Taip supratau kad giminaitė padarė pastabą kad atvykote į balių nepasiruošus, ir dėl to dabar ji yra jūsų priešas, "veidmainė" ir jūs jai dėl to niekada nepadėtumėt jei atsitiktų kokia bėda  g.gif Manyčiau kapstotės po smulkmenas  ir galva jūsų be reikalo užkimšta žmonių vertinimais. Kaip kažkuri teisingai pastebėjo, pletkininkių vakarėlis  ax.gif Man asmeniškai būtų dzin ką ten kokia tetulė kam sakė, neturiu vietos galvoje tokioms nesąmonėms laikyti juolab kad nuomonė buvo išsakyta ne man. Žmonės kas ką nori tą ir kalba tarpusavyje, kitas dar prideda ir pagražina,  tai ar mano reikalas kas ką sako ir dar reaguoti ir paskui galvą sukti kad va, dabar ta boba bus jau mano priešas  doh.gif  biggrin.gif Toks vaizdas kad neturit ką veikt  blush2.gif
Papildyta:

Nežinau, jei jau tetulė yra mano giminė- lėkčiau ir padėčiau jei reikia. Viduj pati sau žinočiau koks žmogus yra, bet padėti reikia ne tik geriems, bet ir "blogiems" žmonėms, ypač jeigu giminė. Čia jau nuo žmogiškumo laipsnio priklauso ar apskritai esame linkę kitiems padėt.

Tema tikrai ne apie Montevertę, bet vis tiek grįžtu prie jos atvejo. Teta tik pasidalino savo nuomonę apie aprangą, beje ji neišsigalvojo nieko, apranga netiko tokiai progai. Viso kito ji nežinojo.
Galima sakyti ką norit, bet sveikinti žmogaus jo kažkokia ypatinga proga , apranga irgi atitinkamai turi būti tinkanti, na išskyrus atvejus, jei ta proga esi pakviestas šašlykus kept ar kur į gamtą švęst.
Lygiai taip pat netinka į laidotuves eit, lyg į gamtą išsiruošęs būtum g.gif
Grįžtant į temą. gyvenimas per trumpas, kad nuodais spjaudytis ir santykius komplikuoti. Ir tikrai visų reikalas stengtis, kad išlaikyt gražius santykius.
Jei vyras mylės moterį nors ir su trim vaikais, jis nebijos jai įsipareigoti ir suras būdų, kaip ją gržiai "įvesti' į savo gamine ar šeimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 30 birželio 2015 - 07:44
QUOTE(Monteverte @ 2015 06 21, 15:20)
Žmonių yra visokių: kurie mus net ir vargina, bet jie geri žmonės, iš esmės. Todėl tie pirmi įspūdžiai ne visada suveikia smile.gif

aukso zodziai, Monteverte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 06 22, 10:56)
Asmeniškai man atrodo, kad jeigu jau kuriama šeima, tai jau joje negali būti "svetimų", atstumtųjų, kitaip šeimos atmosfera bus įtempta. Tad vyras su tokiu požiūriu šiuo atveju, manau, skirtas labiau bendrai laisvalaikiui, o ne šeimai. Gal mano senamadiškas požiūris, bet šeima man - erdvė kur jautiesi priimamas, rūpiniesi kitais, kur esi kaip vienas kumštis ir t. t., ir visiškai nesuprantama, kaip šeimoje gali būti "ne mano kiaulės, ne mano pupos" - kalbant apie žmones, su kuriais ketini gyventi diena po dienos, o ne šiaip kartais susitiksi. Manau, reiktų paieškoti žmogaus, kuris galėtų priimti jus su vaikais - į savo gyvenimą, į savo širdį taip pat tokio, kuris jūsų patirties nelaikytų gėda. Tokių žmonių tikrai yra.

200 proc drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 30, 07:35)
Galima sakyti ką norit, bet sveikinti žmogaus jo kažkokia ypatinga  proga , apranga irgi atitinkamai turi būti tinkanti, na išskyrus atvejus, jei ta proga esi pakviestas šašlykus kept ar kur į gamtą švęst.

Problema net ne aprangoje šiuo atveju, o požiūryje į jubiliatą. Pasiteisinimas kad anyta baliaus neorganizavo tai ir pasveikino bele kaip, puokštę gėlių numetė pro šoną važiuodami ir tiek žinių. Tokį atsainų požiūrį ir nenuoširdumą dažnas žmogus ir ypač moterys iškarto pajaučia, kad yra sveikinama iš reikalo, dantis sukandus.
Atsakyti
Cia jau netiesa. Montevertes apsilankymas kaip tik moraliskai moteriske atgaivino, taip, kad moteriske atgavo upa (buvo planavusi NESVESTI) ir sukviete draugiu: laikas svesti smile.gif

tad SKAITYKIT jus irgi atidziau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2015 06 30, 08:35)
Tema tikrai ne apie Montevertę, bet vis tiek grįžtu prie jos atvejo. Teta tik pasidalino savo nuomonę apie aprangą, beje  ji neišsigalvojo nieko, apranga netiko tokiai progai. Viso kito ji nežinojo.
Galima sakyti ką norit, bet sveikinti žmogaus jo kažkokia ypatinga  proga , apranga irgi atitinkamai turi būti tinkanti, na išskyrus atvejus, jei ta proga esi pakviestas šašlykus kept ar kur į gamtą švęst.
Lygiai taip pat netinka į laidotuves eit, lyg į gamtą išsiruošęs būtum g.gif
Grįžtant į temą. gyvenimas per trumpas, kad nuodais spjaudytis ir santykius komplikuoti. Ir tikrai visų reikalas stengtis, kad išlaikyt gražius santykius.
Jei vyras mylės moterį nors ir su trim vaikais, jis nebijos jai įsipareigoti ir suras būdų, kaip ją gržiai "įvesti' į savo gamine ar šeimą.

Tai normali ir sąžininga prieš save ir prieš kitus tetulė, pasakytų pastabą apie abu vaikus: sakytų kogi tavo abu vaikai tokie nepasipuošę, prastai atrodantys? nes priminsiu, kad lygiai taip pat mano vyras nepasipuošė mamos jubiliejui, nes jinai išdūrė visus, ne tik mane gi cool.gif
Būtent, kad ta tetulė linkusi pirmiausia ir ne visai sąžiningai apkalbėti naujokus šeimoje, kurių dar nematė, o po to, jei turi noro, eina ir toliau. Man su tokiomis tetulėmis nepakeliui, o jei jums tokios labai patinka ir turite šalia savęs, tai draugaukite, argi aš jums uždraudžiau? biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienam savo. As, pvaz. nustojau bendrauti su savo pussesere, kuri senelio laidotuvese, vienai tetai pagyrus, kad as gražiai atrodau (buvau kątik po skyrybų), pasake, kad mano kostiumelis pigesnis, nei jos kasdienine suknele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sėlija @ 2015 06 30, 12:13)
Kiekvienam savo. As, pvaz. nustojau bendrauti su savo pussesere, kuri senelio laidotuvese, vienai tetai pagyrus, kad as gražiai atrodau (buvau kątik po skyrybų), pasake, kad mano kostiumelis pigesnis, nei jos kasdienine suknele. biggrin.gif

Padaryčiqau tą patį. Kam save apsistatyti šlykščiais žmonėmis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 06 30, 10:50)
Problema net ne aprangoje šiuo atveju, o požiūryje į jubiliatą. Pasiteisinimas kad anyta baliaus neorganizavo tai ir pasveikino bele kaip, puokštę gėlių numetė pro šoną važiuodami ir tiek žinių.

o tai sakai tokiu atveju geriau visai nesirodyti nei kad atvaziuoti ir pasveikinti?
Atsakyti