Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(simre @ 2015 09 18, 11:33)
Abiem atvejais gaunasi, kad vyras reikalingas tik savanaudiškiems tikslams patenkinti, visiškai neatsižvelgiant i tai, kad vyras, kaip atskira asmenybė irgi gali kažko norėti.

O vyras prievarta atvesdinamas gyventi kartu su mylima moterimi ir jos vaikais? Arba myli ir priimi sąlygas (vaikai - irgi atskiros asmenybės, kurios kažko nori mirksiukas.gif , arba nemyli, nesirūpini, negyveni kartu. Kam kelti problemas ten, kur jų nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2015 09 18, 12:33)
Abiem atvejais gaunasi, kad vyras reikalingas tik savanaudiškiems tikslams patenkinti, visiškai neatsižvelgiant i tai, kad vyras, kaip atskira asmenybė irgi gali kažko norėti.

Lyg vaikų galima būtų atsisakyti. Na, toks keistinas dalykas, jei kartais trukdytų vyrą susirasti.

Jums prioritetas - vyro norai? Praplėskite mintį.
Atsakyti
QUOTE(Emma Goldman @ 2015 09 21, 12:22)
Lyg vaikų galima būtų atsisakyti. Na, toks keistinas dalykas, jei kartais trukdytų vyrą susirasti.

Jums prioritetas - vyro norai? Praplėskite mintį.

as praplesiu minti, nes issakytai pritariu. Kai jau prisiskaiciau issiskyrusiu moteru internetiniu komentaru, zinokit, as budama vyro vietoj, irgi nelabai noreciau moters su vaiku. O zinot kodel? Na gi, pagal moteru pasisakymus, viskas vyksta taip. Kai moteris issiskiria, pradeda dejuot, kad reikia vyro, kad vienisa, kad su vyru lengviau but, kad jis padetu, ir finansiskai prisidetu, ir vaikas vyro pavyzdi namie turetu ir t.t. O kai tas vyras atsiranda, tada prasideda ju nepasitenkinimai: oj, kaip jis drista MANO vaika megint auklet, as gi ji kitaip aukleju, koks chamas, kaip jis gali MANO vaikui kazka draust, jei as leidziu, kaip drista kazko is jo reikalaut, griezciau kalbet ir t.t. Gi tai MANO vaikas! Va ir gaunasi, kad vyras reikalingas tik tam, kad pinigais ir darbu prie vaiko ir zmonos geroves prisidetu, o visa kita jo neliecia, neturi teises kistis i vaiko auklejima. Gi ne jo. Tik pinigus tegul duoda, tegul pazaidzia su vaiku, i mokykla ar burelius veza.
Is kur mano toks komentaras? Is kitu mamu komentaru apie antrus/trecius vyrus. Svarbu tik moteris ir jos vaikas, o vyras jei atsiranda, tai jo norai ir nuomone dzin. O jei vaikas nenores antro "tecio"? Jei tai jis apkartins tam vyrui gyvenima, o pries mama angeliuka vaidins, tai vistiek liks kaltas tas svetimas.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 16:29)
as praplesiu minti, nes issakytai pritariu. Kai jau prisiskaiciau issiskyrusiu moteru internetiniu komentaru, zinokit, as budama vyro vietoj, irgi nelabai noreciau moters su vaiku. O zinot kodel? Na gi, pagal moteru pasisakymus, viskas vyksta taip. Kai moteris issiskiria, pradeda dejuot, kad reikia vyro, kad vienisa, kad su vyru lengviau but, kad jis padetu, ir finansiskai prisidetu, ir vaikas vyro pavyzdi namie turetu ir t.t. O kai tas vyras atsiranda, tada prasideda ju nepasitenkinimai: oj, kaip jis drista  MANO vaika megint auklet, as gi ji kitaip aukleju, koks chamas, kaip jis gali MANO vaikui kazka draust, jei as leidziu, kaip drista kazko is jo reikalaut, griezciau kalbet ir t.t. Gi tai MANO vaikas! Va ir gaunasi, kad vyras reikalingas tik tam, kad pinigais ir darbu prie vaiko ir zmonos geroves prisidetu, o visa kita jo neliecia, neturi teises kistis i vaiko auklejima. Gi ne jo. Tik pinigus tegul duoda, tegul pazaidzia su vaiku, i mokykla ar burelius veza.
Is kur mano toks komentaras? Is kitu mamu komentaru apie antrus/trecius vyrus. Svarbu tik moteris ir jos vaikas, o vyras jei atsiranda, tai jo norai ir nuomone dzin. O jei vaikas nenores antro "tecio"? Jei tai jis apkartins tam vyrui gyvenima, o pries mama angeliuka vaidins, tai vistiek liks kaltas tas svetimas.

Visiškai pritariu, ir tai irgi gimė prisiskaičius ar prisiklausius tokių moterų drinks_cheers.gif
Apšviečiu apie tai ir savo vyrą, jei kada sudurniuotų ir užsinorėtų kitos moters su kraičiu biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 15:29)
as praplesiu minti, nes issakytai pritariu. Kai jau prisiskaiciau issiskyrusiu moteru internetiniu komentaru, zinokit, as budama vyro vietoj, irgi nelabai noreciau moters su vaiku. <…>

Visa tai vyksta ir gyvenant santuokoje. Vyrai mūsuose yra neįgalūs .
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 09 21, 17:58)

Būtent. Vargšai bankomatai be balso teisės santykyje su moterimi ir jos vaiku fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 09 21, 16:58)

[I]

butent, nesutarimai vaiko auklejime imanomi ir kai ji augina abu bio tevai. Bet tada jie paprastai abu iesko kompromisu. O kai vaika augina mama su pateviu, va tada jau kitas reikalas, tada prasideda: "as aukleju kitaip, kaip jis drista, skriaudzia mano aukso gabala, gi neleidzia kazko ir aplamai, jei kas nepatinka, lauk! Duris matai, vaiksciot moki, tu man (amno vaikui) cia nenurodinesi!"
Ir tada to bankomato balso teise pasireiskia tuo, jog arba sutinka su zmonos taisyklem arba pakuojasi smutkes.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 21, 15:38)
Visiškai pritariu, ir tai irgi gimė prisiskaičius ar prisiklausius tokių moterų drinks_cheers.gif
Apšviečiu apie tai ir savo vyrą, jei kada sudurniuotų ir užsinorėtų kitos moters su kraičiu biggrin.gif  cool.gif

vat as irgi prisiskaiciau internete ka is tiesu moterys apie antrus vyrus galvoja. Juk atvirai tai retai kuri isdristu tai pasakyti, o internete, kai nieks nepazista........ va ir paaiskeja poziuriai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 09 21, 16:38)
Apšviečiu apie tai ir savo vyrą, jei kada sudurniuotų ir užsinorėtų kitos moters su kraičiu biggrin.gif  cool.gif

Prisiminiau pasakėlę apie oželį, kurį piktais vilkais gąsdino, kad anas miškan nebėgtų.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 21, 16:29)
as praplesiu minti, nes issakytai pritariu. Kai jau prisiskaiciau issiskyrusiu moteru internetiniu komentaru, zinokit, as budama vyro vietoj, irgi nelabai noreciau moters su vaiku. O zinot kodel? Na gi, pagal moteru pasisakymus, viskas vyksta taip. Kai moteris issiskiria, pradeda dejuot, kad reikia vyro, kad vienisa, kad su vyru lengviau but, kad jis padetu, ir finansiskai prisidetu, ir vaikas vyro pavyzdi namie turetu ir t.t. O kai tas vyras atsiranda, tada prasideda ju nepasitenkinimai: oj, kaip jis drista  MANO vaika megint auklet, as gi ji kitaip aukleju, koks chamas, kaip jis gali MANO vaikui kazka draust, jei as leidziu, kaip drista kazko is jo reikalaut, griezciau kalbet ir t.t. Gi tai MANO vaikas! Va ir gaunasi, kad vyras reikalingas tik tam, kad pinigais ir darbu prie vaiko ir zmonos geroves prisidetu, o visa kita jo neliecia, neturi teises kistis i vaiko auklejima. Gi ne jo. Tik pinigus tegul duoda, tegul pazaidzia su vaiku, i mokykla ar burelius veza.

Puikus postas, labai pritariu. Apskritai, agrasus toks mąstymas, kai į antrąją pusę žiūrima su nuostata "tegul džiaugasi, kad išvis aš dar su juo draugauju". Kvepia santykių subuitinimu, žmogaus sudaiktinimu, kai norisi ne sielai artimos antros pusės, o sponsoriaus, vaikų vairuotojo, kad nuvežtų į būrėlius ir kamuolį kartu paspardytų.
Atsakyti
Man atrodo, kad su moterimi, kuri vyre mato tik bankomatą-paslaugų teikėją, iš viso neverta prasidėti... o ne tik tada, kai ji turi vaiką ar vaikų. O šiaip yra visokių žmonių, ir taip vertinti, kad vienišos mamos - egoistės, manau, nereiktų. Taip pat ir nuteikinėti aplinkinius, kad jau nieku gyvu nesusidėk su turinčia vaikų. Juk negali žinoti, gal kaip tik vyrui su ta moterimi bus geriausia, o su vaiku ar vaikais gerai sutars. Taip irgi būna. Manau, jei vyras nėra pimpalo vergas, puikiai gali matyti, ar moteris yra išnaudotoja... na, o jei pimpalo vergas - tai ir gerai, kad išnaudoja jį, nes ir jis moterį išnaudoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė_gulbė: 21 rugsėjo 2015 - 19:11
Na, gal durnai nuskambės, bet kai klausiau draugo, ar susiklosčius aplinkybėms, tarkim, jis susižavėtų mama, auginančia vaikus iš praeitų santykių, sutiktų būti jų tėvu ir gyventi su "svetimais" vaikais, tai jis pasakė, kad priklauso nuo situacijos, bet giliai širdyje aš norėjau, kad pasakytų, jog galėtų būti su tokiu komlektuku. Aš tiesiog galvoju, kad niekada nežinom, kada atsidursim tų mamų situacijoje, ir kaip mes laviruosim tarp santykių ir vaikų.

O Leksa, aš tai nemažai pavyzdžių mačiusi, ir manau, daugelis esate skaitę, ir žiniasklaidoje radę situacijų, kai mamytė būna taip apžavėta nauju dėde, kad tas vaikus ir daužyt gali, ir dukras patvirkint, bet mamytei per stiprus rožinis akinių filtras nuo realybės leidžia nieko nematyti. Na, bet čia kraštutinimai. Tiesiog būna visaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 21 rugsėjo 2015 - 21:22
QUOTE(vilnera @ 2015 09 21, 19:39)
Prisiminiau pasakėlę apie oželį, kurį piktais vilkais gąsdino, kad anas miškan nebėgtų..  biggrin.gif

Netinkamas pajuokavimas šiaip cool.gif Oželiu liktų, jei sudurniuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 21 rugsėjo 2015 - 21:25