Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiemė moterį su dviem vaikais...

QUOTE(Ciccio @ 2015 06 15, 12:12)
mda, pasakė moteris be išmaldos (maisto paketų) negalinti išmaitinti savo vaikų. Tokių balsas į dangų neina.

Iš kur tamsta žinai, kuo aš maitinu savo vaikus?
Atsakyti
aš irgi iš pirmos santuokos turėjau 2 dukras, po to sutikau žmogų, 8 metais jaunesnį, neturėjusį šeimos, dabar mes kartu ir turim dar 3 bendrus berniukus smile.gif niekada mano vaikų neišskyrė, visiems viskas vienodai buvo duodama. dabar jau dukros didelės, abi gyvena su mumis, viskas puiku. su vyro tėvu bendraujam, su motina ne. ji savo sūnui linkėjo jaunos, skaisčios gražuolės, o va teko jam visai ne tokia biggrin.gif daug kiršyjo, galiausiai vyras pasirinko tik mane, su motina nebendrauja jau kelis metus. visiškai ignoruoja. ji nepažįsta anūkų. kaip narė Ciccio sako su svetimais vaikais nepriimtų, tai mano atveju bobulė tikrai nematys savo anūkų, nes ji neturės tokios galimybės. jei vaikai suaugę norės su ja susipažint, tada galės, dabar tikrai ne. nors bobulė ir maldautų. man pakako tai, kas buvo. taip pat galiu pasakyt, kad šiuo atveju nukentėjo tik vyro motina. liko be sūnaus. ir kelio atgal nėra. net jei jis ir ims bendraut, vis tiek jau iš gyvenimo išbrauktą daug metų ir santykiai geri jau niekad nebus. dėl to narei Ciccio galiu pasakyt, kad ignoruodama tai, kas brangu jūsų brangiam vaikui, jūs jį tiesiog prarasit. nes patikėkit, tikrai vaikai pasirinks ne motinas ar tėvus, o antras puses - savo šeimą. o savo pykčiu, neapykanta ir dikaktūra reikės springt pačiai...
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 16:49)
aš irgi iš pirmos santuokos turėjau 2 dukras, po to sutikau žmogų, 8 metais jaunesnį, neturėjusį šeimos, dabar mes kartu ir turim dar 3 bendrus berniukus smile.gif niekada mano vaikų neišskyrė, visiems viskas vienodai buvo duodama. dabar jau dukros didelės, abi gyvena su mumis, viskas puiku. su vyro tėvu bendraujam, su motina ne. ji savo sūnui linkėjo jaunos, skaisčios gražuolės, o va teko jam visai ne tokia biggrin.gif daug kiršyjo, galiausiai vyras pasirinko tik mane, su motina nebendrauja jau kelis metus. visiškai ignoruoja. ji nepažįsta anūkų. kaip narė Ciccio sako su svetimais vaikais nepriimtų, tai mano atveju bobulė tikrai nematys savo anūkų, nes ji neturės tokios galimybės. jei vaikai suaugę norės su ja susipažint, tada galės, dabar tikrai ne. nors bobulė ir maldautų. man pakako tai, kas buvo. taip pat galiu pasakyt, kad šiuo atveju nukentėjo tik vyro motina. liko be sūnaus. ir kelio atgal nėra. net jei jis ir ims bendraut, vis tiek jau iš gyvenimo išbrauktą daug metų ir santykiai geri jau niekad nebus. dėl to narei Ciccio galiu pasakyt, kad ignoruodama tai, kas brangu jūsų brangiam vaikui, jūs jį tiesiog prarasit. nes patikėkit, tikrai vaikai pasirinks ne motinas ar tėvus, o antras puses - savo šeimą. o savo pykčiu, neapykanta ir dikaktūra reikės springt pačiai...

dar viena atradusi aiškiaregystės dovaną lotuliukas.gif ta bobutė tik džiaugiasi, kad ant galvos jai benkarčiukų nekrauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 15 birželio 2015 - 16:55
QUOTE(lexus @ 2015 06 15, 14:52)
Jauciu jau laikas tema trinti lauk smile.gif nei geru nei blogu pvz. nebebus smile.gif

Tai apsidairyk tarp izimybiu cool.gif . Pvz Tarasovai, Savickai, Sel drauge gi irgi nebuvus santuokoj niekad augina jo vaika kaip sava. Yra tu geru pvz sociai. Bet yra ir baisiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Le Murka: 15 birželio 2015 - 17:03
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 15, 17:53)
dar viena atradusi aiškiaregystės dovaną  lotuliukas.gif ta bobutė tik džiaugiasi, kad ant galvos jai benkarčiukų nekrauna.

ne, bobulė jau susivokė, deja per vėlai. net ir pačiai bukiausiai anytai/uošvei anksčiau ar vėliau ateina suvokimas. ji ilgai tikėjo, kad sūnui bus pati brangiausia. taip ar panašiai būtų ir buvę, būtume pasidalinusios juo abi. dabar jau šaukštai po pietų. dabar tik giminės paskambina ir pasakoja kaip rauda, kad sūnus nebendrauja, anūkų nepažįsta. bet dabar jau priešingai - ne jai benkartukų nereikia, o mums tos bukos bobos nereikia, nereikia mano vaikams, nes nieko gero nei pamokytų, nei pasakytų (mano nuomone). galima teigti taip, kad atsisakė ji tikrai ne tik benkarčiukų, ji tiesiog neturi meilės ir savo vaikams, nu tokia bejausmė būtybė, galvojanti, kad gyvena pagal taisykles, pagal kaimynų nuomonę. bet kažin ar iš jos nesijuokia kaimynai, kai pati viena šienauja, aria laukus ar samdo kažką už butelį tai daryt, kad buvo sūnus - nėra sūnaus. pabėgo. vėliau sužinojau, kad jos dukra ištekėjo už vyro su vaiku lotuliukas.gif jaučiu ir paskutinė dukra jai tą patį padarys, čia gi kaip sakant ko labiausiai krataisi, tą ir gauni lotuliukas.gif žodžiu, keistos man tos moteriškės, kažin kas tokioms senatvėje vandens paduos ar pampersą pakeis, kai nesugeba mylėti ne tik svetimo, bet ir savo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 17:19)
ne, bobulė jau susivokė, deja per vėlai. net ir pačiai bukiausiai anytai/uošvei anksčiau ar vėliau ateina suvokimas. ji ilgai tikėjo, kad sūnui bus pati brangiausia. taip ar panašiai būtų ir buvę, būtume pasidalinusios juo abi. dabar jau šaukštai po pietų. dabar tik giminės paskambina ir pasakoja kaip rauda, kad sūnus nebendrauja, anūkų nepažįsta. bet dabar jau priešingai - ne jai benkartukų nereikia, o mums tos bukos bobos nereikia, nereikia mano vaikams, nes nieko gero nei pamokytų, nei pasakytų (mano nuomone). galima teigti taip, kad atsisakė ji tikrai ne tik benkarčiukų, ji tiesiog neturi meilės ir savo vaikams, nu tokia bejausmė būtybė, galvojanti, kad gyvena pagal taisykles, pagal kaimynų nuomonę. bet kažin ar iš jos nesijuokia kaimynai, kai pati viena šienauja, aria laukus ar samdo kažką už butelį tai daryt, kad buvo sūnus - nėra sūnaus. pabėgo. vėliau sužinojau, kad jos dukra ištekėjo už vyro su vaiku  lotuliukas.gif jaučiu ir paskutinė dukra jai tą patį padarys, čia gi kaip sakant ko labiausiai krataisi, tą ir gauni  lotuliukas.gif žodžiu, keistos man tos moteriškės, kažin kas tokioms senatvėje vandens paduos ar pampersą pakeis, kai nesugeba mylėti ne tik svetimo, bet ir savo  g.gif

mda, vienam poste dar nemaldauja, kitam jau prisimaldavo smile.gif nepainiok savo vilčių su realybe. Ir joa, užmušantis argumentas - "nes nu gi kas stiklinę vandens paduos" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 06 15, 18:34)
mda, vienam poste dar nemaldauja, kitam jau prisimaldavo smile.gif nepainiok savo vilčių su realybe. Ir joa, užmušantis argumentas - "nes nu gi kas stiklinę vandens paduos"  lotuliukas.gif

aš tiesiog atėjau ir pasisakiau autorei, kad tikrai būna daug tokių gerų atvejų, kai vyrai augina, myli ar bent gerbia mylimos moters vaikus. mano aplinkoje tokių ne viena šeima. pvz geriausios draugės dukra važiuoja vasarą atostogaut ne pas savo senelius (iš tevo pusės), o pas naujo vyro tėvus. jis jos dukrytę augino nuo kelių mėnesių. o apie trenktas anytas ar šiaip kvailas, riboto mąstymo moteriškes nėra prasmės kalbėt ir su jom kalbėt, tokių geriau vengt biggrin.gif tiesiog pamatai, kad nieko gero ir apeini, tegu sau nuodais springsta pati viena. visada maloniau kalbėtis su tuo, kas mąsto, kas turi platų požiūrį ir sugeba mylėti.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 17:42)
aš tiesiog atėjau ir pasisakiau autorei, kad tikrai būna daug tokių gerų atvejų, kai vyrai augina, myli ar bent gerbia mylimos moters vaikus. mano aplinkoje tokių ne viena šeima. pvz geriausios draugės dukra važiuoja vasarą atostogaut ne pas savo senelius (iš tevo pusės), o pas naujo vyro tėvus. jis jos dukrytę augino nuo kelių mėnesių. o apie trenktas anytas ar šiaip kvailas, riboto mąstymo moteriškes nėra prasmės kalbėt ir su jom kalbėt, tokių geriau vengt biggrin.gif tiesiog pamatai, kad nieko gero ir apeini, tegu sau nuodais springsta pati viena. visada maloniau kalbėtis su tuo, kas mąsto, kas turi platų požiūrį ir sugeba mylėti.

mda, gerą pusę posto skyrei mano kukliam požiūriui, o atėjai tik "tiesiog" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 06 15, 15:47)
Iš kur tamsta žinai, kuo aš maitinu savo vaikus?

mda, Ciccio yra sm forumo intrigantė, visuose pletkalynuose dalyvauja (kažin kas tuo metu vaikus prižiūri, jei jų iš tikro turi g.gif), nesunku buvo ir jūsų postuose pasiknaisiot kuo gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 18:19)
ne, bobulė jau susivokė, deja per vėlai. net ir pačiai bukiausiai anytai/uošvei anksčiau ar vėliau ateina suvokimas. ji ilgai tikėjo, kad sūnui bus pati brangiausia. taip ar panašiai būtų ir buvę, būtume pasidalinusios juo abi. dabar jau šaukštai po pietų. dabar tik giminės paskambina ir pasakoja kaip rauda, kad sūnus nebendrauja, anūkų nepažįsta. bet dabar jau priešingai - ne jai benkartukų nereikia, o mums tos bukos bobos nereikia, nereikia mano vaikams, nes nieko gero nei pamokytų, nei pasakytų (mano nuomone). galima teigti taip, kad atsisakė ji tikrai ne tik benkarčiukų, ji tiesiog neturi meilės ir savo vaikams, nu tokia bejausmė būtybė, galvojanti, kad gyvena pagal taisykles, pagal kaimynų nuomonę. bet kažin ar iš jos nesijuokia kaimynai, kai pati viena šienauja, aria laukus ar samdo kažką už butelį tai daryt, kad buvo sūnus - nėra sūnaus. pabėgo. vėliau sužinojau, kad jos dukra ištekėjo už vyro su vaiku  lotuliukas.gif jaučiu ir paskutinė dukra jai tą patį padarys, čia gi kaip sakant ko labiausiai krataisi, tą ir gauni  lotuliukas.gif žodžiu, keistos man tos moteriškės, kažin kas tokioms senatvėje vandens paduos ar pampersą pakeis, kai nesugeba mylėti ne tik svetimo, bet ir savo  g.gif

Iš jūsų kalbos sprendžiant, tai pati esate pilna tulžies ir negatyvo schmoll.gif Su tokia piktdžiuga aprašote savo anytą, taip džiaugiatės, kad "va dabar jau boba atsiima už viską", kad netikiu, jog pati šventa karvė buvote. Gal irgi kažko prikiaulinote tai moteriai arba toli gražu nebuvote maloni ir gerai jai.
Atsakyti
QUOTE(Nura @ 2015 06 15, 20:02)
Iš jūsų kalbos sprendžiant, tai pati esate pilna tulžies ir negatyvo schmoll.gif Su tokia piktdžiuga aprašote savo anytą, taip džiaugiatės, kad "va dabar jau boba atsiima už viską", kad netikiu, jog pati šventa karvė buvote. Gal irgi kažko prikiaulinote tai moteriai arba toli gražu nebuvote maloni ir gerai jai.

Pritariu drinks_cheers.gif ir man ziauriai neskaniai sis postas persiskaite. Visada galvojau jei vienas kiauliskai elgiasi nebutina elgtis kiauliskai paciam. Bet kokiu atveju labiausiai gaila vaiku, nes tevai is kersto uz mociutes bloga elgesi juos apdalino, kitaip tariant apvoge. Nezinau kaip kitiem, bet mano galva emociniai rysiai yra vertybe.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2015 06 15, 17:19)
ne, bobulė jau susivokė, deja per vėlai. net ir pačiai bukiausiai anytai/uošvei anksčiau ar vėliau ateina suvokimas.

Tikrai taip. Baisu kai tėvai/mamos susivokia kaip neteisingai išauklėjo/išaugino savo vaikus. Jokiu, bet kokiu atveju nepateisinu tėvų atsižadėjimo. Nieko nėra baisiau kai užaugini vaiką, o jis dėl svetimos bobos asuka šikną. Aš irgi raudočiau ...
Atsakyti