Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Marmaledas @ 2015 06 18, 20:35)
nepergyvenkit dėl tų lempučių- pernai pas mane maniau jog aplamai tik žaliuos krūmas,labai vėlai pradėjo megzt vaisius, bet buvo, išstenėjo ir nemažai.
jop, spalvoti vaizdai užburia- kažkas  wub.gif

Kiek bus tiek už teks biggrin.gif nėra dėl ko pergyvent dar kitos kekės tik žydi tos gal parodys ka gero, juk bet kada galima laukan von iš mest jai ne pasitaisys. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 18, 19:46)
O ar yra auginanciu pomidorus Babuskino? adija turetu tikrai auginti  ax.gif  Kaip vaizdas siuo metu? Labai butu idomu pamatyti, gal kas foto turit?  4u.gif

aš turiu. Žiūriu į jas ir galvoju, kokio jos ūgio bus g.gif Buvau tikra, kad iki stogo, bet dabar kažko abejot pradėjau.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 18, 19:46)
O ar yra auginanciu pomidorus Babuskino? adija turetu tikrai auginti  ax.gif  Kaip vaizdas siuo metu? Labai butu idomu pamatyti, gal kas foto turit?  4u.gif

pas mane Babuskin podarok f1 ,ne tie?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 06 18, 20:10)
aš turiu. Žiūriu į jas ir galvoju, kokio jos ūgio bus  g.gif  Buvau tikra, kad iki stogo, bet dabar kažko abejot pradėjau.

Nu labai idomu bus pamatyti ir isgirsti nuomone apie ji 4u.gif
QUOTE(vaidastep @ 2015 06 18, 20:41)
pas mane Babuskin podarok f1 ,ne tie?

Nea, ne tie, ten nehibridas, ir be jokio podarok biggrin.gif

Mane siandien visa diena nervina kurmis, nu zinojau, kad jis gyvena, nieko blogo nedare, siautejo pakrasciais, i lysve kartais isisukdavo, bet siandien doh.gif Nuo pacio ryto pamaciau burokelius, visus iskilotus ir jau puse nuleipusiu, sustaciau i vieta, prispaudziau, palaisciau,tuos urvus uzspaudziau, po keliu valandu ir vel tas pats, ir taip, per diena lygiai 5 kartus. Buciau pagavus, buciau snuki isdauzius, garbes zodis. Vyras i urvus ikiso skuduriuku su dizeliu suvilgytus, suds, kilnoja toliau. Va dabar grizau is lauko, prie siltnamio pamaciau kazkoki kupsteli neaisku, pasiziuriu, urvas tiesiai i siltnami, pzdc, nuotaiko susiko atsiprasant, galutinai. Nu dabar tures grazaus laiko po siltnami panardyti. Bet kas jam pasidare? Per diena sitiek nesamoniu prikrete, gal sakau, kokiu chebrantu prisikviete, ar gali vienas kurmis sitiek autostradu pridaryti?
Atsakyti
QUOTE(Skolasta @ 2015 06 18, 20:51)
dabar jau negarantuoju,kad ir Utenos turguj būna rusiškų sėklų unsure.gif bet,kad Visagine ir Zarasuose tai tikrai.Vyriškis išsidėliojęs sėklas
ant mašinos kapoto atvežtas būtent iš Rusijos.Jokių siuntimų ir kainos pigiau nei i

Dėkui, kad pasakėte, reikės pasidairyti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 18, 22:24)
Mane siandien visa diena nervina kurmis

Pas mane irgi yra įsisukęs, palaikiau silkę saulėję, įdėjau į urvą, savaitei ramu. Paskui reikės kartoti procedūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 06 18, 21:29)

Pas mane irgi yra įsisukęs, palaikiau silkę saulėję, įdėjau į urvą, savaitei ramu. Paskui reikės kartoti procedūrą  smile.gif

Turiu tokia minti, ir sudytos strimeles turiu sociai, bet bijau pridaryti dar blogiau, pas mus lapes laksto, pamenu , sodinau pomidorus lauke, pridejau zuvies i duobe, kita ryta visi iskasti buvo, jau matau vaizda lysviu, jei jos uzuos biggrin.gif Nebent suni lauke palikti per nakti, ale nenores buti greiciausiai, niekad nenakvojo kieme
Atsakyti
Sveikos,

Apziurejau sivakar siltnami kitom akim , tai kazkoks keistas vaizdelis ;(
Augalia auga , jau parisau , bet ,kad paciu pomidoru -vaisiu mazai.
nesuprantu ko jie laukia ?
Tie kurie turejo bumbuliukus sodinant , tai dabar jau didziuliai kabo , bet kiti tik zydi , zydi ....
Nesuprantu kodel , dideliu karsciu lyg ir nebuvo , o gal atvirksciai saltoka.

Salia tuneliuke auga paprikos, baklazanai , tai kazkaip sugeba uzmegzti vaisius

Siltnamis atviras , vedinasi , nes neturiu galimybes privazineti kasdien. Sausoka .

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 06 18, 18:58)
Mano pomidorai NR1 skoniu (kol kas  biggrin.gif ):
SunSugar

drinks_cheers.gif šiandien suvalgiau pirmuosius SunSugar user posted image laaabai skanūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 19 birželio 2015 - 06:48
QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 18, 21:24)
Mane siandien visa diena nervina kurmis

Ir aš tokį "draugelį" turiu ir regis ne vieną. Pradžioj bazilikų lysvėj siautė o tie bazilikai ir taip nenoriai pas mane dygo, kad džiaugiausi kiekvienu daigeliu ir še kad nori doh.gif O dabar dar gražiau, rausia burokėlius ir morkas. Spėju kurklius ten gaudo, bet jau nebežinau katras daugiau žalos padaro ar kurklys ar kurmis.

QUOTE(zikas1970 @ 2015 06 18, 21:40)
Turiu tokia minti, ir sudytos strimeles turiu sociai, bet bijau pridaryti dar blogiau, pas mus lapes laksto, pamenu , sodinau pomidorus lauke, pridejau zuvies i duobe, kita ryta visi iskasti buvo, jau matau vaizda lysviu, jei jos uzuos  biggrin.gif 

Iki šiandien ir aš planavau jau žuvies "patiekalą kurmiams paruošt, ale lapių ir pas mane yra.
Anyta tai sužinojo kitą receptą kurmiams atbaidyti, sakė superinis, ale man nekaip skamba. Žodžiu reikia žmogaus šlapimą gerai gerai parauginti ir supilti į kurmio urvelius unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif iš tiesų , tai kumiai nemėgsta tokių kvapų , tai galima kad ir pienių ar dilgėlių raugo pilti , ar kitokios smarvės , pvz.mėšlo rauginto, ar žuvų miltų... bet viskas tai laikina , greitai išsivėdina ir jų nebenervuoja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skolasta @ 2015 06 18, 19:51)
Kažkaip atrodo,kad galėjau persistengt dėdama kalio magneziją,fosforą,nes  daugiau neraukiu kas gali būti.[color=blue]Ar įmanoma tokių dalykų padaugint

Žinoma įmanoma, ne veltui normos surašytos būna.
Atsakyti
QUOTE(Skolasta @ 2015 06 18, 20:51)
Kažkaip atrodo,kad galėjau persistengt dėdama kalio magneziją,fosforą,nes  daugiau neraukiu kas gali būti.Ar įmanoma tokių dalykų padaugint?Gražesniam šiltnamiui nieko nedėjau,na,tik pelenai ir truputį persigaminusio arklio mėšlo.Abu laistyti dilgių skiediniu.

ko ir kiek dėjote konkrečiai?
Atsakyti