Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2015 06 23, 09:43)
Ir sitie jau kalcio trukuma rodo  blink.gif  doh.gif

Nu, tai neskregink to Schultzo varvindama po lašą .Ir nereiks kalcio salietros papildomai pirkt.Nors ta daug pigesnė g.gif
QUOTE(daimura @ 2015 06 23, 14:16)
Dabar ir aš jau nieko nebesuprantu... čia tikrai pomidorų tema???

O tai kaip ,aišku,kad ta pati.Pažvalėjusi tik,tarptautinė patapusi . Man tai viskas aišku ir suprantama bulgariškai user posted image. Aš ne koks dundukas .Tik to oralinio ir man nerodo .A man apie tokius daiktus labai cekava user posted image...

QUOTE(diuni @ 2015 06 23, 14:27)
biggrin.gif kas čia bus toj Lt...nieko nesupratau. Žinau tik , skaičiau , kad nuo vakar vakaro elektromagnetinė spinduliuotė yra 8 balai iš 9 galimų... g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas kas...nupliksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2015 06 23, 13:39)
Aš irgi jau nieko nebesuprantu  lotuliukas.gif Šalna liepos vidury  blink.gif Mergai, kraustomės su visais šiltnamiais Bulgarijon, kol dar reputacijos nesusigadinom....  biggrin.gif

Nafig ten tau šiltnamiai jei daigus sėja į kalėjimą g.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif Dėkui , Adija , kad paaiškinai...
o kodėl auga pomidorai pas filologus ir kalėjime g.gif
Atsakyti
Kol dar nesusigadinom reputacijos ir niekas neatsake ir nepatare ka man daryt su pusiau nuvytusiu pomidoru, ieskojau pati interneto platybese atsakymo. Tai radau stai ka, kad mano pomikui ne fuzarinis vytulys o saknu antraknoze ( as taip nusprendziau), nes jis nuvyto virsuneje o buvo slapia zeme, reiskia dregmes netruko ir gali buti kad pernakti atsigauna (nakti as netikrinu, nes ten negyvenu), bet vistiek nieko gero ir augala reikia pasalinti o zeme dezinfekuoti. Tik nezinau kuom, nes neparasyta ir tos sporos liks zemeje, jei neisnaikinsiu ir kitais metais vel tas pats kartosis. Pridursiu, kad lapai nenugelto, demiu nebuvo, buvo grazus augalas, tik staiga nuvyto.

Gal kas ka pakomntuos?!
Atsakyti
g.gif galiu pasakyti tik tiek , kad taip nuvirto vienas mano daigas...jau seniau rašiau. bet nei vyto nei ką , bet staigiai nuvyto ir nuvirto , šaknys buvo neišsivysčiusios kai išroviau , o stiebas žemėje apgedęs. Tai išmečiau ir viskas. Ir visus permanganatu paliejau nestipriu. Ir tiek...jau nuo to praėjo gal 3 savaitės. Viskas gerai su kitais.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 23, 14:52)
o kodėl auga pomidorai pas filologus ir kalėjime g.gif

O kodė negali augt pas filologus kalėjime ?Kas čia per klausimai tokie user posted image...

QUOTE(Venta9 @ 2015 06 23, 14:54)
Gal kas ka pakomntuos?!

Nu,galiu ir aš,jei labai reikia ax.gif
Va iliustracija.Vienas stiebas buvo kuo sveikiausias,antro pradėjo vyst lapai.Nuo viršūnės.Paskui visi to blogo stiebo lapai škurliais patapo ir net vakare neatsigaudavo.
user posted image

Niekaip neprisimenu tikslaus ligos pavadinimo,senai buvo,pernai.Bet tikrai pamenu,kad su šaknim kažkas susiję.Išroviau,aplinkinius supurškiau Previkur ir tuo pačiu tirpalu sulaisčiau žemę.Nieks pernai daugiau nenuvyto.Šiemet toj vietoj irgi nieks nevysta,bent kol kas...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 06 23, 14:01)
Viskas gerai su kitais.

O jūs filologė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 06 23, 15:15)
O jūs filologė? biggrin.gif

g.gif o ką , aš čia labai neteisingai rašau... rolleyes.gif kodėl turėčiau būt filologe g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 23 birželio 2015 - 14:19
Aha, reiskia kiti mano augalai gali ir nenuvysti, tai gerai. Bet ar permanganatas ta dezinfekavimo priemone, kuri siuo atveju reikalinga?
O del spinduliuotes as per telika girdejau-maciau, kad Ukmergeje 1 namas stovi ant stiprios spinduliuotes ir jie kazkaip susimazino vamzdi iskele o siaip visas ten miestas yra ant tos padidintos spinduliuotes o kazin ar ten daugiau nuplikusiu zmoniu nei kitoje Lt vietoje, nors mano gimne nuo seno is vyru puses nuplinka o gyvena jie priesingoje dalyje nei Ukmerge biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 23, 15:20)
Aha, reiskia kiti mano augalai gali ir nenuvysti, tai gerai. Bet ar permanganatas ta dezinfekavimo priemone, kuri siuo atveju reikalinga?
O del spinduliuotes as per telika girdejau-maciau, kad Ukmergeje 1 namas stovi ant stiprios spinduliuotes ir jie kazkaip susimazino vamzdi iskele o siaip visas ten miestas yra ant tos padidintos spinduliuotes o kazin ar ten daugiau nuplikusiu zmoniu nei kitoje Lt vietoje, nors mano gimne  nuo seno is vyru puses nuplinka o gyvena jie priesingoje dalyje nei Ukmerge biggrin.gif

g.gif kažkaip su nuplikimu sudėtingai gaunasi...
Tai galima tą vietą Previcur energy gal paliet g.gif
Atsakyti
Viskas, varau pirkti previkuro, kol vel nepradejo lyti.
Atsakyti
g.gif o dar gi tas receptas , kur reikia lieti jodu su kalio chloridu. Laikoma , kad gal labiau nuo maro stiprinimas augalų , bet , manau , nuo puvinių irgi neblogai būtų...
Atsakyti