QUOTE(Simbulis @ 2016 05 24, 08:11)
Man tik vat, tada idomu, kaip tie miskavaikiai tikejosi white walker'ius valdyti? Nes jie juos sukure tipo, kad padetu jiems apsiginti nuo zmonių. Kaip žmones anksčiau juos nugalėjo, kad išstūmė už sienos? Ir kodėl White walkers grižta dabar?
Aha, liko 5 serijos, bei veiksmas nepasistūmėjo visai

, kaip trypciojo vietoje, nuo praejusiu sezonų, taip ir trypčioja...
kažkaip be ryšio man šita linija atrodo. Sukurt sukūrė, bet bent aš tikėjausi kur kas didesnės intrigos, iš kur tie white walkeriai atsirado. Ir išties - sukūrė, o valdyt visiškai negali. Kaip tie miškavaikiai iki šiol išgyveno?
Kadaise gal su drakonų pagalba žmonės juos išgrūdo tolyn? Nors ne, ugnies jie nebijo, kaip vakar pasirodė

Ar gal drakonų ugnis kitokia? Jei jau
drakono stiklas juos pražudo?
Iš dėl tų vilkų - aš irgi anksčiau sakiau, kad nesuprantu, kodėl pradžioj taip pabrėžta vilkų svarba buvo. Dabar jie tiesiog žūsta, lyg tarp kitko, be jokios prasmės. Kodėl negalėjo šito vilko paleist bėgt kartu su Branu? Vis tiek šitoj scenoj jo pasiaukojimas nieko nelėmė.
Dėl Hodoro - o va kaip Brano sąmonė grįš atgal į jo kūną, jei Hodoras tuoj tuoj žus? Ai, turbūt ten praeityje ir grįš. Ir kur jau jie pėsčiomis nueis, kad šita armija jų nepavytų?
Tiap - pusė sezono praėjo, o iš esmės nieko ir nepaaiškėjo