QUOTE(rozyte2015 @ 2015 09 02, 00:13)
supratau, labai aciu uz issamu komentara :-) kazkur perskaiciau vienos mamytes labai grazu palinkejima 'duok Dieve kad po metu uzvestume nauja tema Mano vaikas kalba neuzsiciaupdamas' :-) as irgi kauniete :-) Mano mergytei patinka muzika pati stengias dainuot dainas bet nelabai iseina, net angliskas. Bet su nepazistamais nelabai linkus bendraut. Tai nezinau kaip mums seksis. Cia eina I darzeli kelias valandas tai sake rami, tyli, tik linkcioja galva ir tiek... Mes klaipedoj Kai Vasara lankem uzsiemimus (Lopselis man atrodo atostogavo Kaune) su logopede visai nerado kontakto tik aciu ir ate. Psichologe atostogavo tai jos konsultacijos nebuvo. Buvo kinezeterapija dar. Mums patare kreiptis I Kauna. Tai vat dabar spalio ir laukiam...
Ta prasme nerado kontakto? Akiu kontakto? Ar siaip nepatiko mergytei lokopede? Kad kazkada kalbes neuzsiciaupdami tai tikrai. As tikiuos ,kad bent per 2 metus issikapstysim iki paruosiamos.
Papildyta:
QUOTE(rozyte2015 @ 2015 09 02, 19:06)
Aciu
Dar norejau paklast... Spinduliukėa, o kaip del to disc testo? nesiule jums daryt? ar visa laik ji daro raidos centruose?
As manau,kad visada daro. Mum jau padare DISC testa. Ir IQ testa.
Papildyta:
QUOTE(Nikutė @ 2015 09 03, 09:13)
pasmus lygiai tokia pat situacija kaip pas rozyte2015 buvo.
vaikas irgi mazai kalbedavo, sakinys susidarydavo is mama ir savo zodziu dadedavo

nuo 3 metu pradejom keliauti per gydytojus,apsilankem ppt, paskyre logopeda, ergoterapija. pagerejimas matosi, vaikas pradejo kalbeti, nuejas po atostogu I darzeli su kitais vaikai pradejo stengtis kalbeti.
mums labai padejo ergoterapija, tikiuosi po menesio vel keliausim I uzsiemimus

ir viena dalyka pastebejau, kad vaikui reikia bendrauti su kitais vaikais, o kaip pas mus aplinkoje,panasau amziaus vaiku nera, tai gal delto ir veluoja ta kalba, nes dabar kieme su vaikais pilnu tempu zaidzia ,laksto pats bando su jais kalbeti.
O as noreciau paklausti ka jum ERGO padejo? Mes ainame pas ja ,bet as nelabai suprantu ka ji padet gali. Nes mus istyre ji. Ir siuo metu mergaite ten arba piesia arba karpo.