Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 264

QUOTE(klakšt @ 2015 06 19, 22:15)
bag organizer
pas kiniecius yra, turetu but ir kokiam amazone ar dar kur.
http://www.aliexpres...2266953272.html

Ačiū labai už nuorodą, jau papirkau 4u.gif

Gal kas norėtų jungtis prie http://www.fragrancedirect.co.uk , prisikroviau lūpdažių, bet vienai brangokas siuntimas ax.gif ( VIEVIS)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cirkas: 19 birželio 2015 - 23:00
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 19, 23:57)
galesi ir pas mane pasidet jei kas...

Ačiukas Jums už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 06 19, 21:50)
[b][i]Merginos, kaip elgiatės, kai pas Jus užsibūna siuntiniai po mėnesį  doh.gif ir daugiau ?

Mano rekordas buvo 2 metai lotuliukas.gif Tiesiog palaukiau kelis mėn, vis tikėjausi, kad pasiims, paskui ir pati pamiršau biggrin.gif Prisiminiau po tų poros metų ir pardaviau tongue.gif Būčiau atsiminus greičiau, būčiau po kelių mėn prakalus cool.gif
Atsakyti
GAL kas Klaipėdoj SD daro? junčiaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2015 06 19, 21:17)
tokią naudoju ir esu labai patenkinta

ir as tokia -super
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 06 19, 21:10)
Merginos, reikia pagalbos, kas moka vokiskai, mano mama dabar kelis menesius bus vokietijoje, ten jau pripirko ivairiu daiktu, gavo ir dovanu, tai kyla klausimas kaip butu pigiau atvezti i LT - pirkti papildoma svori lektuvu (nes lektuvo bilietai jau nupirkti seniai) ar per vokietijos pasta siusti. Gal kas zinot kur paziuret kokie pasto ikainiai is vokietijos i Lt. Aciu

Susiraskit internete vežėjų kontaktus, kurie vežioja mikriukais žmones vokietija-lietuva. Skambinkit ir tarkitės. Jie tikrai ir daigtus veža. Tik ne visiems būna tas miestas pakeliui tuo metu. Bet apskambinkit daugiau, tikrai rasit, kas parveš. Neretas ir į mažus miestus LT atveža.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2015 06 19, 21:50)
[b][i]Merginos, kaip elgiatės, kai pas Jus užsibūna siuntiniai po mėnesį  doh.gif ir daugiau ?
Vasara, atostogų metas.
Negi nėra namiškių, kas pagelbėtų atsiimt, jei pats mėnesį laiko negali atvažiuot pasiimt ??  g.gif

aš siuntinuką vienos tarpininkės priėmųsi buvau...balandžio mėn atėjo išpardavimo kombinezonai...merginai aišku neskubu,nes sezonas baigėsi doh.gif irgi 2 mėn neatsiėmė, o tie kombiai užima nemažai vietos doh.gif tai aš kas savaitę rašydavau emailus tuo pačiu parašydama,kad galiu išsiųsti per terminalą, jeigu jau mano rajonas nepatogus...Bet realiai tai labai pikta buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2015 06 19, 11:13)
Renku Kaune Sportsdirect krepšiuką su 10% nuolaida. Siuntimo mokestį dalinsiu visom po lygiai.

Užsakymus i xsimpax@gmail.com

Niekam kaune nereik? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(me2za @ 2015 06 20, 00:31)
Mano rekordas buvo 2 metai  lotuliukas.gif Tiesiog palaukiau kelis mėn, vis tikėjausi, kad pasiims, paskui ir pati pamiršau biggrin.gif Prisiminiau po tų poros metų ir pardaviau tongue.gif Būčiau atsiminus greičiau, būčiau po kelių mėn prakalus cool.gif

Nu bet tai kaip sąžinės neturėjimas. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2015 06 20, 10:11)
Nu bet tai kaip sąžinės neturėjimas.  doh.gif

Greiciau smegenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ledevil @ 2015 06 19, 18:00)

junkites, uzsakyciau, smile.gif
Svencionys, galiu persiust, rasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 06 20, 10:37)
Greiciau smegenu biggrin.gif