Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 264

QUOTE(Bluntė @ 2015 06 15, 18:04)
O nepaslaptis kokia suma free shipingui ? smile.gif nes man prisiregistravus net su 100 eur siuntimą rodo 8.95 smile.gif

35 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 15, 18:07)

Stebuklai smile.gif
Prisiregistravot pilnai ir paskutiniam žingsnyje vis tiek Free? smile.gif reik gal tada nesiregistryojant pirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 06 15, 18:09)
Stebuklai smile.gif
Prisiregistravot pilnai ir paskutiniam žingsnyje vis tiek Free? smile.gif reik gal tada nesiregistryojant pirkt smile.gif

nu as prisiloginau (senai ten registruota) - pirkau is vip sale skyrelio - kodukas VIPSALE15 - nemokamas siuntimas nuo 35 ir nuolaida 40% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 15, 18:11)
nu as prisiloginau (senai ten registruota) - pirkau is vip sale skyrelio - kodukas VIPSALE15 - nemokamas siuntimas nuo 35 ir nuolaida 40% 4u.gif

Na as ir seniai prisiregistravus smile.gif smagu, kad kažkam duoda nemokamą smile.gif nes man vienintelis variantas Standart shiping 8.95 eur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 06 15, 18:14)
Na as ir seniai prisiregistravus smile.gif smagu, kad kažkam duoda nemokamą smile.gif nes man vienintelis variantas Standart shiping 8.95 eur smile.gif

gal be koduko perkat? arba prekes ne is vip skyrelio?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 15, 18:16)
gal be koduko perkat? arba prekes ne is vip skyrelio?

Be kodo net nuolaidos neduoda smile.gif su koduku ir iš skyriuko. Ale neperku iš principo kad mokamas shipingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 06 15, 18:19)
Be kodo net nuolaidos neduoda smile.gif su koduku ir iš skyriuko. Ale neperku iš principo kad mokamas shipingas biggrin.gif

nu ka as galiu pasakyt - galit jungtis prie manes lotuliukas.gif siuntimas 1,45 kainuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 15, 18:22)
nu ka as galiu pasakyt - galit jungtis prie manes lotuliukas.gif siuntimas 1,45 kainuos 4u.gif

Apėmė mane azartas biggrin.gif
Su chrome narsykle 8.95 o su explorer Free shipingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 06 15, 12:45)
tikrai atsiunčia, kai išsiunčia..gal dar neišsiuntė

Vėl renkamas kvepalų užsakymas iš UK http://www.milton-lloyd.co.uk/
Galutinė kvepalų kaina svyruos tarp 6-6,50eur (priklausomai nuo surinkto kiekio)
Prisegsiu foto, kokius originalus atitinka milton Lloyd kvapai

Užsakymus siųsti TIK EL. Paštu d.kvasnia@gmail.com TEMA KVEPALAI

Kada uzsakote? Ar speciau, jei atsiusiu ryt ar poryt?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 06 15, 18:27)
Apėmė mane azartas biggrin.gif
Su chrome narsykle 8.95 o su explorer Free shipingas thumbup.gif

nu pas mane chrome g.gif Kaip supratau nebesijungsit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 06 15, 18:39)
nu pas mane chrome g.gif  Kaip supratau nebesijungsit lotuliukas.gif

ne blush2.gif biggrin.gif bet kitą katą būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena, padariau užsakyma iš lookfantastic sau ir dar kelioms mergaitėms, žinokit nesuprantu kokiu kursu paskaičiuot, padėkitprašau

pvz suma Total: £85.32 kaip suskaičiuot kiek bus €?
Atsakyti