Įkraunama...
Įkraunama...

Juodieji rusų terjerai

Tai tegul tą kraują ima kiek reikia, bet va, kad nenustato priežasties, o nori vaistus varyti visus iš eilės ai tai čia gal tas, ai tai gal anas, na taip netūrėtų būti. unsure.gif Šiandien Tera vistiek su temperatūra, bet pastebėjau, kad jai ištino galinių kojų sąnariai ir jie yra karšti. Gal kur kojas įmerkė savaitgalį? Šlapimas šviesiai šviesiai gelsvas. Reikės ieškot kito veterinaro šiandien. mellow.gif Šiaip draugė labai stipriai laikosi, stengiasi būti linksmutė, valgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ause makaliause: 23 kovo 2016 - 08:18
QUOTE(ause makaliause @ 2016 03 23, 08:17)
Tai tegul tą kraują ima kiek reikia, bet va, kad nenustato priežasties, o nori vaistus varyti visus iš eilės ai tai čia gal tas, ai tai gal anas, na taip netūrėtų būti.  unsure.gif Šiandien Tera vistiek su temperatūra, bet pastebėjau, kad jai ištino galinių kojų sąnariai ir jie yra karšti. Gal kur kojas įmerkė savaitgalį? Šlapimas šviesiai šviesiai gelsvas. Reikės ieškot kito veterinaro šiandien.  mellow.gif Šiaip draugė labai stipriai laikosi, stengiasi būti linksmutė, valgo.

drinks_cheers.gif tas spėliojimas, deja, dažnas, žinau...Vargšiukė Tera verysad.gif Kaip dabar laikosi-ar paaiškėjo kas? Koks sąnarių uždegimas negali jai būt?
Atsakyti
Dabar gydom nuo alergijos, nes Tera sualergizavo nuo suleistų vaistų. Bet temperatūros jau nebėra, tik tiek, kad ant kojyčių žaizdelės pasidarė, pūlinukai ir jai skauda. Domis nueina pakibina, bet jam nelabai daeina, kad nėra nuotaikos Terai ax.gif
Atsakyti
Vargšė Tera, sveikite smile.gif
Atsakyti
vaje devynbalse linksma pas jus biggrin.gif

ause makaliause jei tinsta sanariai tai ko gero sąnarių uždegimas, bet kodėl tada nerodo kraujas doh.gif ,turėtų rodyti pakitimus.arba jos nesupranta ką kraujas rodo. Nu kol, rasit vetą bent formazim susileiskit priešuždegiminis jis.Jei reiks rašyk,pasiknisiu , kažkur buvo pas mane kokie vaistai.Dabar bandyk trint kokiu teplu. Aš tai dar nemesilio gal duočiau biggrin.gif blush2.gif blogiau nebus.Jei ji nenusidraskys šiltai aprišk, domio gaurai jei turi labai tiks. Jei siūlys vaistų atsargiai jie ėda kepenis , tada reiks stebėt kepenis jei tik pamatysi kad atpylinėja , arba vemt pradės lėk vaistų kepenim.Bandyčiau tepalus ir priešuždegiminius kokius. O dar geriau skambink Aistei. Nuliūdysiu jus visas Aistė Klaipėdoj doh.gif dabat tik telefonas lieka.

labas merginos 4u.gif
Atsakyti
Aplankėm du veterinarus, bet nauda iš jų tokia doh.gif viena tyrimus darė, tai paguodė tai, kad tyrimai labai geri, ir kepenys ir insktai sveiki. Kitas veterinaras išvadas padarė, kad kaip šešių metų šarpėjus labai gerai atrodo. O atseit susirgo nes yra šarpėjus, juk čia diagnozė. Na aš tokių diagnozių net girdėt nenoriu, žinau koks pas mane šuo. Na jai kažkoks kaip grybelis ir ant sąnarių pūliniai susidarė. Dabar leidžiam antibiotikus.
Vaje kaip Aistė dabar toli. unsure.gif
Gražių ir saulėtų švenčių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su Šv.Velykom juodukų mylėtojai ir turėtojai!
O mes su Lesteriu va pasiruošėme vasarai user posted image
Kai nusiskutom, tai pasirodė, kad mūsų vaikinas labai jau kūdas....
Ause makaliause, laikykitės, linkiu, kad gydymas padėtų. O aš eilinį kartą nusivyliau pripažintu korifėjumi...
Vežiau Kodį pas Vaitkų, nes jis taip neaiškiai vaikšto, nei šlubuoja, nei nešlubuoja...😞 Tai kojas išminkė tik galines, pareiškė, kad viskas ten gerai, o priekinių kažkaip net nepasižiūrėjo. Vaistų jokių neprirašė, rentgeno net nepasiūlė, o jis toliau keistai tebevaikšto. Pati apčiupinėjau priekinių sąnarius kažkokie kitokie nei pas kitus šuniukus. Tai dabar vešiu antradienį pas Vaivą, ji dabar Kėdainiuose dirba spręsime ką toliau daryti...
Mažiai (5 mėnesių!) kolkas toliau namus tebegriauna. Kaip ir turėjo vakar atvažiuoti vieno rinktis, bet matyt šventės sutrukdė, na bet tikimės, kad pajudėsim.
Atsakyti
Oi koks trumpaplaukis Lesteris. Kiek Lesteriui mėnesių dabar? Na kartai tie kurie labai išgirti į viską labai paprastai žiūri. Tikiuosi Kodžiui nieko nėra ir čia tik viskas laikina.
Reikės ir man Domį kišt dušan, nusipirkau naujas žirkles tai reikės išbandyt biggrin.gif Mb mama atvežė šukas iš Rusijos, bet vis nerandu laiko pasiimti doh.gif
Atsakyti
Pagyvinsim temutę. Štai mano barzdulė Domulė, nekreipkit dėmesio į kasytes. blush2.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jetus, kokia graži tema wub.gif
Terutei sveikatos 4u.gif !
Atsakyti
Mūsiškiai valgo žalią mėsą ir viskas kas žalia, plius dasiduria sauso maisto, jei vaizduoja, kad trūksta. biggrin.gif
Nors forumų diskusijose šiukštu neleidžia maišyti sauso su žaliu, bet mes kažkaip su tuo problemų neturime ax.gif
Ause makaliause, oi koks Domis išpuoslėtas, o mes va su mažiukais bekariaudami visai dičkius apleidome... blush2.gif , na, bet tikiuosi pasitaisysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, atrodo g.gif , užšąlo juodukų turėtojai ir mylėtojai, tokį šaltą pavasarį...
Atsakyti