Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 03, 15:37)
Būtent apie tokį ir kalbėjau  4u.gif
Aišku norėtųsi pigiau, nes sunku pasakyt kainą, kai visiškai tame nesigaudai  lotuliukas.gif  Įdomu, kas būtent tokiais prekiauja. Turbūt senukuose neverta? Ar ir ten galima rasti kokybiškų klozetų? g.gif
ką manote apie šitą Grohe? Aš apie kainą už viską kalbėjau (kartu su potinkiniu rėmu)...

Iš jūsų nuorodos tai rėmas grohe, o WC Sapho firmos, čekiška keramika. Todėl ir kaina patraukli bendro komplekto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 08 13, 09:42)
Ant sieneles lur dusas atskirtas  - patogu ir is dusi pasiimt ir prie kriaukles
http://images57.fotk...svaizdas-vi.jpg

griztu dar su savo vonia pasitart.
Vyras braizosi kanalizacija ir skaiciuojasi kiek kokiu vamzdiu reik.
Manes klausia kur dusi kabinoje deti trapa?
Ar as teisingai mastau, kad trapa reiktu deti toje puseje kur duso galva.
Durys ieiti i dusa bus arciau tos pertvarines sieneles, joje dar zadu ir padaryt nisa-lentynele priemoniu pasidejimui.

Ar trapas geriau butu prie tos pertvarines sieneles? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kas patarsite kur man rasti 1.3 - 1.5 m ilgio sviestuva virs veidrodzio? Reiktu pacio paprasciausio, ne uz kosmine kaina, bet kazkaip tokiu ilgu nerandu...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 09 05, 20:35)
griztu dar su savo vonia pasitart.
Vyras braizosi kanalizacija ir skaiciuojasi kiek kokiu vamzdiu reik.
Manes klausia kur dusi kabinoje deti trapa?
Ar as teisingai mastau, kad trapa reiktu deti toje puseje kur duso galva.
Durys ieiti i dusa bus arciau tos pertvarines sieneles, joje dar zadu ir padaryt nisa-lentynele priemoniu pasidejimui.

Ar trapas geriau butu prie tos pertvarines sieneles?  g.gif

Pas mus iškart po dušo galva. Nesiskundžiu
Atsakyti
Pamačiau Jakutienės vonią ir labai patiko plytelės. Gal kas matėt kur nors tokias? smile.gifFoto
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 08, 13:01)
Pamačiau Jakutienės vonią ir labai patiko plytelės. Gal kas matėt kur nors tokias? smile.gifFoto

koks vis delto skonis skirtingas...
as itraukciau si interjera i blogiausiu sarasa
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2015 09 05, 20:58)
Sveikos,

gal kas patarsite kur man rasti 1.3 - 1.5 m ilgio sviestuva virs veidrodzio? Reiktu pacio paprasciausio, ne uz kosmine kaina, bet kazkaip tokiu ilgu nerandu...sad.gif

Tikrai yra visuose šviestuvų salonuose, net Ermitaže ar Senukuose rasit.. Būna visai paprasti pailgi, dengti matiniu stiklu.
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2015 09 08, 23:02)
koks vis delto skonis skirtingas...
as itraukciau si interjera i blogiausiu sarasa

Man vienintelis kas patiko, tai tik plytelės, bet niekada nedaryčiau visų sienų tokiom, o tik kaip dekorą. 4u.gif
Atsakyti
Labas. Kokius apvadus dedate vonios kambaryje? Kituose kambariuose planuojam dėti poliuretaninius lubų apvadus. Rašo, jog jie atsparūs drėgmei. Tai turėtų tikti ir vonios kambaryje, kaip manot?
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 09 16, 19:51)
Labas. Kokius apvadus dedate vonios kambaryje? Kituose kambariuose planuojam dėti poliuretaninius lubų apvadus. Rašo, jog jie atsparūs drėgmei. Tai turėtų tikti ir vonios kambaryje, kaip manot?

man net mintis nekyla dėl tokių dalykų galvą sukt. Juk ant durų netaškysit vandens, ventiliacija irgi bus, tai dėkit kokius norit.
Pas mus medinės durys ir apvadai - jokių problemų.
Atsakyti
Sveikos,

http://www.ekoliumen...ija_6014cc.html
Atsakyti
Sveikos,

Tokio ilgio už protingą kainą neteko matyti (nors pastaruoju metu daug parduotuvių ir Lt ir ne LT rausiau), nebent montuoti šalimais du.
Arba dėti T8/T5 150 cm LED ir patiems sugalvoti/pasigaminti gaubtą.

Yra, bet kaina...http://www.reuter.de/artemide-talo-parete-120-wandleuchte-b-1205-h-4-t-10-cm-silbergrau-a277003.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Y2K: 21 rugsėjo 2015 - 11:01