QUOTE(Tanite @ 2015 12 02, 10:54)
Be plano sunku įsivaizduoti ir patarti. Galbūt tilptų kokia kampinė vonia ir liktų daugiau vietos WC. 60 cm tikrai nekomfortiška. Iš šonų turi likti minimaliausiai po 15 cm, tai bent 70 cm turi būti palikta tik tai zonai. O geriau žinoma dar daugiau.
kampines ir puskambines nenoriu, turim tokia kur dabar gyvenam, nelabai man patinka, nezinau, nemegstu tokiu asimetriju

man norisi grazios staciakampes vonios, su kirstom formom viduj..
QUOTE(zemaiteki @ 2015 12 02, 10:54)
Na aš būčiau už pirmą variantą, bet klozetas prie tos sienos, kur kriauklė, o ne šone. Tačiau jei jums labai svarbu ta didelė spinta (gi galit tiesiog po dešine aukštą spintą, tada kriauklė su spintele ir klozetas), tai tada gal pamastykit apie kampinę asimetrinę vonią? Jos tas siaurasis išsikišimas trumpesnis nei standartinės stačiakampės. Na pasižiūrėkit
aciu uz pasulymus, visgi gal imsime trumpesne vonia turbut
QUOTE(Y2K @ 2015 12 02, 11:11)
O nenorit spintelę daryti per visą sieną po langu + mažesnę spintelę su kriaukle, kur ji ir nupiešta (tipo kaip L formos virtuvė), vonią stumti prie durų, o WC kaip 1-am pvz?
po langu nenoriu, ne veidrodzio netenku

noriu beveik per visa siena vedrodzio

nebent variantas vonia stumti kaip jus sakot prie duru, po langu wc statyti?

bet pro duris iejus iskarto tas wc vaizdas ane ne kazka? arba statyti po langu vonia, bet kaip stovint apsiprausti, mes tokia nusiziurejom, kur kranas per viduri dedasi vonios, ne is sono, aisku cia menka beda, tektu imti kur sone kranas.. bet kazkaip vel po langu vonia nei sis nei tas
aciu uz mintis, dar visaip pasideliosiu variant.. gaila, kad nemoku su programom isdelioti, kad kaip butu, jei butu