Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 22, 09:41)
O kokiu principu veikia diena naktis roletai? Aš tik mačiau, kad jie dryžuoti smile.gif

iš trumpo aprašymo sprendžiant: Besikeičiančios permatomos ir nepermatomos audinio juostelės gali pilnai uždengti langą kaip naktinės užuolaidos arba praleisti dalį šviesos tuo pačiu nepraleidžiant vidaus vaizdo į lauką.
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 21, 11:53)
Sveikos smile.gif

aš noriu užduoti tokį žemišką klausimą  blush2.gif

kur Jūs dedate šampūnus, dušo želė,kempines ir visą kitą, ko reikia ranka pasiekiamo maudantis? kalba eina apie mažą vonią, apytikslus planas:
user posted image

šiai dienai irgi mažoj vonioj gyvenu, tai vonios gale šalia kaba spintelė, tai jos šone viskas sudėta atvirose lentynose. naujoj vonioj tokios galimybės nėra. ir nežinau, ką daryt... ar galvot apie nišų formavimą (dar nežinau,a r tam galimybė yra), ar kokias pakabinamas lentynas. spintelę būtų galima kabinti virš kriauklės (gal kriauklę kelsiu prie skalbiankės, dar nžn), bet vis tiek nepatogu, nes dažniausiai po dušu maudomės, tai atitraukus užuolaidą (jei stiklo nepirksim), reiktų arba dušą užsukinėt, arba būtų viskas šlapia  unsure.gif

4u.gif sveiki, senukuose pirkome kampine lentinele spec vonioms, prisukome i kampa, liuks, biski nusidevejo per 11 metu, bet geresnio sprendimo nesu macius.

https://www.senukai....iu-sanwood/3336

tokia
viska matai, viskas dziuna, plastikas jau kitaip sensta.
Atsakyti
supratau, merginos 4u.gif ačiū smile.gif

dar techninis klausimas - planuojam statyti akrilinę vonią, bet kiek girdėjau, negalima jos plytelėmis apdėti (apklijuoti), nes turi ale kažkiek judėti, nes kitaip skilti gali. o tai kaip ją tada primontuoti prie sienos, kad netekėtų vanduo pro kraštus? mane šitas klausimas žudo, nes dabartinėj vonioj tokia problema, uždėtas toks kamputis, kuris viską praleidžia. aptepėm silikonu, bet vaizdelis, tai doh.gif vietom lupas, vietom ne... žodžiu, suprantu tik apdėjimą pluytelėmis, nors tikrai man tai nėra pats gražiausias variantas.... bet nesugalvoju, kaip daroma kitaip?

ir dar. ar patenkintos esate vonios sienelėmis (apatinėmis). aš saviške iš Senukų tai nepatenkinta schmoll.gif viena pusė liko balta, kita pageltonavo, jei kiek stumteli, tai pasislenka, na nėra jinai labai stabili... bet ta sienelė geriausias sprendimas norint prieiti prie vamzdžių (gedimo atveju, ar sifono pravalymui). man labai keistai atrodo, kai būna apklijuota plytelėmis ir tik tas baltas mažas kvadračiukas atidarymui paliktas... įmanoma per jį taisyti? g.gif o jei avarija, tai.. reiktų daužyt plyteles? suprantu, akd naujuose namuose neaktualu, bet daugiabutyje norisi apsidrausti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 22, 12:30)
supratau, merginos  4u.gif  ačiū smile.gif

dar techninis klausimas - planuojam statyti akrilinę vonią, bet kiek girdėjau, negalima jos plytelėmis apdėti (apklijuoti), nes turi ale kažkiek judėti, nes kitaip skilti gali. o tai kaip ją tada primontuoti prie sienos, kad netekėtų vanduo pro kraštus? mane šitas klausimas žudo, nes dabartinėj vonioj tokia problema, uždėtas toks kamputis, kuris viską praleidžia. aptepėm silikonu, bet vaizdelis, tai  doh.gif  vietom lupas, vietom ne... žodžiu, suprantu tik apdėjimą pluytelėmis, nors tikrai man tai nėra pats gražiausias variantas.... bet nesugalvoju, kaip daroma kitaip?

ir dar. ar patenkintos esate vonios sienelėmis (apatinėmis). aš saviške iš Senukų tai nepatenkinta  schmoll.gif  viena pusė liko balta, kita pageltonavo, jei kiek stumteli, tai pasislenka, na nėra jinai labai stabili... bet ta sienelė geriausias sprendimas norint prieiti prie vamzdžių (gedimo atveju, ar sifono pravalymui). man labai keistai atrodo, kai būna apklijuota plytelėmis ir tik tas baltas mažas kvadračiukas atidarymui paliktas... įmanoma per jį taisyti?  g.gif  o jei avarija, tai.. reiktų daužyt plyteles? suprantu, akd naujuose namuose neaktualu, bet daugiabutyje norisi apsidrausti...  blush2.gif

Pas mus akrilinė vonia. tai pakraštį tarp vonios ir sienos tiesiog silikonu užtepė, bet labai labai plonu sluoksniu ir dar silikonas bespalvis, tai praktiškai nesimato smile.gif O priekinė pusė uždėta tiesiog voniai pritaikyta specialiai plastikinė sienelė. Neatrodo ji taip prastai. Balta kaip ir vonia smile.gif
Atsakyti
leonila, manau silikonavimas yra praktiškiausias dalykas, niekad nebėgtų, o jei jau po kurio laiko pradėtų luptis, galima jį atsargiai nuimti ir silikonuot iš naujo. Man tos juostelės, kampukai nei praktiška, nei gražu. O dėl sienelės uždengimui, jeigu tai yra konkrečiai voniai skirta sienelė, ji neturi klibėti ir visaip makaluotis. Po kažkiek laiko gal ir kiek pakeistų spalvą, bet čia žiūrint kokios kokybės plastikas.
Atsakyti
Jei geras silikonas ir tinkamai paruostas pavirsius niekas ten nesilups.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 01 22, 08:38)
tik ne plevele, ne matini stikla doh.gif  blush2.gif dekite diena naktis roletus ar  romanete 4u.gif

O kodėl ne? g.gif

Romanetė ar roletai prie vonios šlaps.

Mane irgi tas pats klausimas kamuoja doh.gif
Atsakyti
Ne tik šlaps, bet ir per laiką pelėti gali pradėt. Gi ten drėgmės daug. Ir langas rasoja. Tai neapsisprendžiu, ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 22, 09:41)
O kokiu principu veikia diena naktis roletai? Aš tik mačiau, kad jie dryžuoti smile.gif

diena padarote sviesia puse, vakare suveriate juostas taip, kaip kaip naktines gaunasi, as pati apie tokius mastau tiek vonioje, tiek virtuveje
QUOTE(Tanite @ 2016 01 22, 13:40)
leonila, manau silikonavimas yra praktiškiausias dalykas, niekad nebėgtų, o jei jau po kurio laiko pradėtų luptis, galima jį atsargiai nuimti ir silikonuot iš naujo. Man tos juostelės, kampukai nei praktiška, nei gražu. O dėl sienelės uždengimui, jeigu tai yra konkrečiai voniai skirta sienelė, ji neturi klibėti ir visaip makaluotis. Po kažkiek laiko gal ir kiek pakeistų spalvą, bet čia žiūrint kokios kokybės plastikas.

ujei, tie kampuciai ir juosteles tragedija, mums bute padare, baisu po keik laiko, atsiklijuoja jos, tada ima terlioti vonios krasta, kai valai ir kliju papuola ant vonios pavirsiaus, pamenu, valiau su didziausiu buteliu aliejaus, kol viska nugramdziau ir veliau silikona uztepeme, puikiai, pajuodavo, meistras nugramde, naujo uztepe ir vuolia, vel svaru ir grazu
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2016 01 22, 15:27)
Ne tik šlaps, bet ir per laiką pelėti gali pradėt. Gi ten drėgmės daug. Ir langas rasoja. Tai neapsisprendžiu, ką daryt...

bet juk roleta neuztrauksite iki galo, akd liestu lango apacia, musu roletai visame bute neuztraukiami iki galo, nes langai ypac rasoja ziemos metu, niekas nepelyja, o beto, voniose turi buti gera ventiliacija, musu atveju, yra rekupas ir dar papildomas vedinimas virtuvese, voniose
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2016 01 22, 16:18)
ujei, tie kampuciai ir juosteles tragedija, 

silikona uztepeme, puikiai, pajuodavo, meistras nugramde, naujo uztepe ir vuolia, vel svaru ir grazu
Papildyta:

bet juk roleta neuztrauksite iki galo, akd liestu lango apacia, musu roletai visame bute neuztraukiami iki galo, nes langai ypac rasoja ziemos metu, niekas nepelyja, o beto, voniose turi buti gera ventiliacija, musu atveju, yra rekupas ir dar papildomas vedinimas virtuvese, voniose

drinks_cheers.gif

ane? tai kur aš anksčiau buvau doh.gif reiks bandyt susitvarkyti esama bute šitą reikalą dar kartą...

pas jus naujos statybos namas? ax.gif mes domimės ką daryt su vėdinimu senos statybos name...
Atsakyti
QUOTE(leonila @ 2016 01 22, 16:28)
drinks_cheers.gif

ane? tai kur aš anksčiau buvau  doh.gif  reiks bandyt susitvarkyti esama bute šitą reikalą dar kartą...

pas jus naujos statybos namas?  ax.gif  mes domimės ką daryt su vėdinimu senos statybos name...

o taip, man kazkoks kosmaras tos juosteles, pribega ten vandens, klijai nuo plyteliu ima atsokinet, juosta atsivepia..ir vuolia...klijai tampa tasus..neduokdie, uzkabinsi su kempine valant vonia..isterlioja visa biggrin.gif

del roletu pelesio ax.gif nereikia niekada iki lango apacios uztraukti jo, as palieku per 4 pirstus neuztraukta ir 8 metai nei vienas nesupelijo, nes iskart mane perspejo, kad ziema kondensato bus oooo, laukines sienos isala, viduje karsta ir vanduo begte bega nuo langu

taip, musu nauja statyba, todel dejome rekuperacine sistema ir dar musu meistriukai isvede papildoma vedinima voniose bei virtuveje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 22 sausio 2016 - 15:32
ech, o jau viltis žybtelėjo apie senos statybos ir rekuperatoriaus duetą ax.gif

gal esat su tokiais susidūrę? g.gif
Atsakyti