Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien kvepiu

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 21, 22:40)

Kokie jie? Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau reikia sakyti vakar ryte - Guerlain Apres L'Ondee, popiet - Etro Messe de Minuit.
Atsakyti
Šiandien - Samsara EDT
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2015 06 21, 21:45)
Kokie jie?  Aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, galeciau odes giedot sitiems kvepalams, mano paskutiniu keliu menesiu kvepalyno favoritai. wub.gif Geliniai-smilkaliniai su lengvu vintazo prieskoniu. Labai graziai skleidziasi, ilgai laikosi. Prabangus ivairialypis kvapas, beje ant odos gali transformuotis labai stipriai. Kartais siprinis gelinis, kartais tirstas smilkalinis. biggrin.gif Beje tuo metu, kai pirkau, galejau i viena lentyna su TF Sahara Noir statyti, tiek daug smilkalu buvo. biggrin.gif Dabar kai jau kvapas susigyveno su mano oda, as su jais, smilkalus vis reciau jauciu, bet ir be ju be galo grazus kvapas. thumbup.gif
Atsakyti
Vakar ir siandien

Chanel Chance eau Vive EDT
user posted image
Atsakyti
Guerlain Shalimar Ode a la Vanille Sur la Route du Mexique
user posted image
Ačiū fėjai 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 06 21, 22:40)

Paskutiniu metu gundo jie ir mane ..Bet kol kas tik testuot.

O as noriu pasidziaugt ,buvau savo mylimoj šaly wub.gif Kur daug saules,silumos,geliu ..
Veziausi atomikuos Opus 2,3,7,8 nusipurskus .Kaip jie ten skleidesi ... wub.gif wub.gif bigsmile.gif
Ypac nustebino ir nudziugino 3 Opusas ,kokio grozio debesiuku skleidesi...
7 -tas vakare kokiu graziu dumines odos rukeliu,zalumas ,kuris cia toks ryskus,ten tik paivairino aromata wub.gif
Gailiuosi,kad 5 neisidejau ,jauciu,kad ne visa geruma dar jo atradus..Bet bus kitam kartui biggrin.gif
Kitu isidetu kvapu net nereikejo .. rolleyes.gif

Siandien Interludu kvepiu ax.gif
Atsakyti