Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Nauja JCrew palaidinukė vasarai, šių metų kolekcijos. Sudėtis - poliesteris, bet labai minkštas. Praktiškam nešiojimui. 2 dydis. Atitinka XS. Parduodu, nes man buvo per maža, užsisakiau tokią pačią 4 dydžio. Atrodo labai gražiai, santūriai-prabangiai, lengvai skalbiasi, lygint irgi beveik nereikia biggrin30x30.png Kaina - 30 Eur--> 28 Eur.

user posted image

user posted image
Atsakyti
parduodu palaidinę atsisiųstą iš Aliexpres. Netiko dydis, jis yra XL ir tikrai pilnai atitinka tikrą 16-18.
kaina 3,85 eurai +siuntimas .
user posted image

user posted image

Parduodu labai gražią palaidinę. Netiko dydis- man maža smile30x30.png rašo dydį XL, atitinka M. kaina 7,35+siuntimas.

user posted image
user posted image

Kelis kartus dėvėta palaidinė. Viršus polisteris lengvai permatomas, nugara trikotažinė- viskozė.Nugara ilgesnė už priekį.Dydžio nėra, tačiau dėvėjo 38-40 dydį dėvinti mergina.

7 eurai

user posted image

user posted image

Atsakyti
Originalus, labai grazus, stilingi ir patogus Miss sixty marskinukai/palaidine. 100 proc medvilne. Raso S dydi,sakyciau labiau 38/SM - 10 eur

Siunciu registruotu pastu

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
nauja H&M palaidine , S dydzio, sudetis: Cotton 95%; Elastane 5%
kaina- 7,50 eur

user posted image

Papildyta:
nauja, H&M palaidinė , S dydzio, atitinka S/M eur dydi, sudėtis: viskoze/ poliesteris
kaina- [COLOR=red]tik 12 eur

[/COLOR]

user posted image

Atsakyti

nauji H&M marškinėliai , 10 uk, 38 eu dydzio, sudetis: medvilnė/ elastanas

kaina- [COLOR=red]12 eur
[/COLOR]

papildomos nuotraukos i az.

user posted image
Atsakyti
JULIE BY JLC firmos nauja žalia palaidinukė - tunika VIENAME wub30x30.png Stilingas modeliukas priekyje papuoštas dailiu gepiuru wub30x30.png Madingai apnuoginti petukai wub30x30.png Stilingas modeliuko sukirpimas bei ilgis: 76 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 8 €.

user posted image

user posted image

user posted image

ATSAKYSIU I AZ:4u:
Atsakyti
Parduodu naują Victoria's secret palaidinę S dydžio už 28 €

user posted image
Atsakyti
Nauja JCrew palaidinukė vasarai, šių metų kolekcijos. Sudėtis - poliesteris, bet labai minkštas. Praktiškam nešiojimui. 2 dydis. Atitinka S. Parduodu, nes man buvo per maža, užsisakiau tokią pačią 4 dydžio. Atrodo labai gražiai, santūriai-prabangiai, lengvai skalbiasi, lygint irgi beveik nereikia biggrin30x30.png Kaina - 30 Eur--> 28 Eur--> 26 Eur.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Uniqlo medvilninė palaidinė, dydis M (tiks ir L), nuostabių spalvų wub30x30.png Krūtinė - 54 cm (skirta būti oversize) , ilgis - priekyje 59 cm, gale - 64 cm. Kaina - 13 eur.

user posted image

Uniqlo medvilninė tunika, dydis M smile30x30.png Krūtinė - 46 cm, ilgis 71 cm. Kaina - 13 eur.

user posted image

Jcrew Love lace tank, dydis 6, spalva realiai labiau prigesinta rožinė. Natūralaus šilko ir nėrinių palaidinė iš senųjų gerųjų kolekcijų wub30x30.png Komplimentai garantuoti, turiu tokią kitos spalvos smile30x30.png Kaina - 20 eur.

Išmatavimai:
Krūtinė - 47 cm.
Visas ilgis - 61 cm.

user posted image

Daugiau rūbų - mano spintos temoje smile30x30.png (žiūrėti paskutines žinutes)
Atsakyti
Nauji LOFT marškinukai. Labai mieli, bet man gerokai didoki. Etikėtėje dydis M, bet sakyčiau atitinka L (tarp pažastų 59 cm). Sudėtis 70proc. medvilnė, 30 proc. šilkas wub30x30.png
17 eur, 12 eur

user posted image
NUORODA

Vilnius, siunčiu registruotu paštu savo sąskaita, jeigu reikia.
Atsakyti
Krisp zavi palaidine. Grazi, sviesiai rozines spalvos. Labai miela medziagyte, pirkta UK. XS/S dydziui - 4.50 eur
user posted image

Balta Morgan palaidinė - ale marškinukai. Miela medžiagytė, gražiai priglunda. Ne nauja, tačiau tvarkinga. S dydis - 9 eur
user posted image

Puosni, grazios raudonos spalvytes Morgan palaidine.
Puikiai tiks ir i darba ir i svente
Tvarkinga ir labai patogi. S dydis - 4.50 eur
user posted image

Siunciu registruotu pastu mirksiukas.png

Visa mano rubeliu spinta cia:
https://www.vinted.l...evire/drabuziai
Atsakyti
Iš JAV parsiųsta Banana Republic bliuskutė, 6 dydis (atitinka S), kaina 30 Eur
Sudėtis: 72% polyester, 23% rayon, 5% spandex
Narūraliai atrodo labai gražiai.
user posted image user posted image
Atsakyti