cache cache firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Modeliukas turi pamušaliuką - ant jo lengvutis gelsvos spalvytės audinukas padailintas pilkais taškiukais Labai stilinga ir madinga Rankovytės persišviečia Nuo apykaklės audinukas dailiai parauktas Audinukas lengvai krenta klostelėmis Audinuko sudėtis: 100% VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Nuo pažastuko iki pažastuko - 45 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 2. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 9 .
Atmosphere firmos nauja palaidinukė. Geltonas audinukas papuoštas mielomis gėlytėmis Dar viena žavi detalė - dailutė balta apykaklė papuošta juodu kanteliu ir kaspinuku Apačioje šonuose modeliukas turi nedidelius skeltukus Stilinga Palaidinukė turi pamušaliuką - nugarytėje užtrauktuką. Audinuko sudėtis: 100% - LINEN. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Per juosmenuką - 45 cm. Apačia - 56 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - 42, BET PUIKIAI TIKS IR M DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 9 .
VILA firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga mėtų spalvytė papuošta dailiais raštais Modeliukas priekyje susisega audinuku paslėptomis sagutėmis Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS Kaina tik 7 .
missguided firmos naujas sijonukas. Man deja mažokas. TINKA VISIEMS SEZONAMS Standus vidutinio storumo audinukas puikiai išlaiko formą Stilinga mėtų salvytė - madingas peplum stilius Per juosmenuką - 35 cm. Per klubiukus - 44 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 43 cm. Dydis - 10. Kaina tik 8 .
Tally Weijl firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Modeliuką puošia kiauraraštinis mezgimas bei taikliai suderinti pilki atspalviai Stilingai sukirpta nugarytė Nuo pažastuko iki pažastuko - 40 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE. Ilgis - 66 cm. Dydis - S/M. Kaina tik 8 .
Tommy Hilfinger nauja palaidinukė. Stilingas baltas šilko švelnumo audinukas padailintas ateinančių metų spalvyte - gelsvomis žirafiukėmis Į apykaklę įverta gumutė kurios dėka atsiranda dailutės karbatkėlės Kakliuko sritis susiriša juostele. Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 66 cm. Dydis - 38. Kaina tik 9 .
INFLUENCE firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Violetinės palaidinukės abi pusės papuoštos stilingų spalvyčių drugeliais Nuo pažastuko iki pažastuko - 51 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - 40(EUR). 14(UK). Kaina tik 8 .
H&M firmos nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilinga persiko spalvytė Madingai sukirpta apykaklė padailinta dailutėmis gėlytėmis Pamušaliukas susiūtas su viršutiniu audinuku ir įverta gumutė TAI madingai keičia modeliuko formą Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 + cm. Ilgis - 65 cm. Kaina tik 8 .
Atmosphere firmos naujas kimono atvežtas iš užsienio. Stilingas modeliukas Baltas audinukas papuoštas dailių spalvų drugeliais Madinga Priekis dvigubo audinuko - jis dailiai krenta klostelėmis Kaip ir priklauso kimono - plačios rankovės Ilgis - nugarytė - 63 cm. Priekis - 76 cm. Dydis - M. Kaina tik 9 .
Vila firmos nauja chaki spalvos tunikytė atvežta iš užsienio. STILINGAS BEI MADINGAS MODELIUKAS - jo spalvytė Modeliuką priekyje puošia keturios kišenės Apačioje kišenukai iškylus Modeliukas susisega sagutėmis kurias uždengia audinukas Lengvutis audinukas primena šilko švelnumą Nugarytė padailinta klostelėmis Rankovytės juostelių dėka pasidaro stilingo 3/4 ilgio Rankovytės užsisega sagutėmis. Yra kilpelės diržiukui. Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Rankovytės ilgis matuojant nuo petuko - 65 cm. Stilingas ilgis - 80 cm. Dydis - M. Kaina tik 12 .
Mango Suits nauja palaidinukė. Man deja mažoka. Stilingas kremo spalvytės modeliukas Labai dailiai bei originaliai apipavydalinta apykaklė - audinukas dailiai persuktas ir lengvai krenta klostelėmis Nugarytėje apykaklės srityje modeliukas užsisega sagutėmis. Šone - apačioje - užtrauktuku. Stilingo 3/4 ilgio rankovytės Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 + cm. MATUOTA NETEMPIANT KLOSTELIŲ Ilgis - 60 cm. Dydis - XS. Kaina tik 9 .