QUOTE(eceris @ 2015 07 04, 20:36)
barmenė pati pasiūlė mix'a paimt, kad paragaut ir ėrienos ir paršienos

porcijos dydžio net nežinojom. tiesiog atnešė dviems. kadangi manoji nekokia valgytoja aplamai, o dar tas jauno gyvulio skonis, tai teko man "prakaituot". barmenė pamačius kad viską suvalgiau, paklausė juokdamasi-gal atnešt atsigert. bet kai paplojau per savo prikimštą pilvą, smagiai pasijuokėm kartu

patikėkit, porcija tikraaaai didžiulė
Ir mes mixiuką turbūt imtumėm, jei pasiūlytų. Aš pas savo vyrą valgi, o dar vaikų 2/3 bernai, tai problemų neturėtų kilti

Mes su brangiuoju bulvių ir duonos nevalgom, tai mėsytė su daržovėm turėtų gerai "sueiti".
QUOTE(jurasaule @ 2015 07 04, 22:14)
Konoba - kroatų užeiga, kaip mūsų smuklė, kur siūlomi tautiniai patiekalai. Beje, šiek tiek pigiau nei restoranai.
Ėriuko-kiauliuko kilogramo kainos nebeatsimenu, bet mūsų keturių asmenų šeimai mėsos kilas, bulvės, salotos, gėrimai kainavo apie 120 Lt. O mėsėdžiai mes esam iš širdies
Austrių "per kartą" galite valgyti kiek norite, nors daugiau kaip tuziną - t.y. 12 vienetų - nerekomenduojama, gali būti baltyminis šokas

. Šiaip pabandykite po vieną - jei ptiks, prašysite daugiau. Šeimininkas atidaro kriauklę, užspaudžiate citrinos arba užsidedate svogūnėlių su actu ir valgote - nebūtina gi nekramčius nuryti, galima ir pakramtyti, kad skonį pajustumėte
Klausiate, koks skonis? Kaip austrės. Kaip jūros. Sunkiai nusakomas. Mano vyresnėlis po trečios austrės kitų atsisakė, mažėlis (12 m.) sušlamštė 6 ir būtų dar valgęs, bet man pinigo pasidarė gailu

.
Abejoju ar mano 14-inis nors vieną įsigrūstų, bet va 8-metis, tai gal ir pabandytų

Dėl baltymų, tai mūsų jau turbūt joks šokas su brangiuoju negriebs, nes mes per savaitę suvalgom abu virš 40 kiaušinių (su visais tryniais

, o cholesterolis mažėja

)
A-haaa, visgi jas reikia kramtyt?
Ačiū už tokius išsamius atsakymus
P.S. Pinigo gailu