QUOTE(eceris @ 2015 07 20, 12:24)
Jums arciau per lazdijus manau. Ten gal 5 km bjaurus ruozas apvaziavimui. Po to normalu. Aisku kaip tikras lietuvis meginau pralyst kur remontas-ir ne as vienss toks buvau-teko gryzt, pravaziavimo nera😊
Ačiū, Eceri, jeigu tik 5 km - tai nieko tokio. Mes šiaip visada pro Lazdijus ir važiuojam, dabar sunerimau, ar ten kelių šimtų km nenurinko
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2015 07 20, 12:10)
Ragavau Dalmatinskij prsut'o, irgi pirkau prekybos centre, pjaustyto supakuoto, tai jis tokiam kaip aliejuj buvo, kas man neiprasta pasirode. Valgiau italisku stiliumi su melionu. Meliona pirkom is bobuciu tai buvo nuostabiai prinokes, saldus
Kumpis irgi labai tiko, neprasciau nei proscuto crudo
Nors dukra paaugle sake, kad jai skanesnis italiskas.
Is vis man susidare toks vaizdas, kad kroatai daug ka virtuveje nuo italu nusikopine yra
tik parseliai ant iesmo grynai originalus pasirode. ech gaila, neistaikem sito gerio paragauti si karta 
Is vis man susidare toks vaizdas, kad kroatai daug ka virtuveje nuo italu nusikopine yra
Aš pršuto atradau vieną rūšį, kaip tiksliai vadinasi nepasakysiu, bet vizualiai iš karto matau
O dėl Italijos - jūs visiškai teisi, Kroatija ilgą laiką įėjo į Venecijos respublikos sudėtį, šiaurinė pusė iki antrojo pasaulinio buvo laikoma Italijos dalimi, todėl architektūra ir maistas ten kupini itališkumo. Vat pasaulėjauta kroatų, mano akimis, labiau slaviška, stinga jiems to dolce vita, nors tu ką. Iš kitos pusės, jie gi tikri kariai, kokios jau ten linksmybės






