QUOTE(Subjektyvi @ 2015 07 14, 08:50)
Šaunuoliai! Va kaip jaučiasi iš komentaro tikrasis kroatiškasis ritmas, skonis ir aura. Gero poilsio ir toliau puikių jums įspūdžių

O tas sūris, kuris jums nepatiko, Kroatijoje labai vertinamas, kaip vienas iš nacionalinių. Bet išties čia skonio reikalas. Man skaniau mūsų varškės sūris.
Tai, kad labai sūris patiko

Kaina tik tokia o-ho ho, o nepatiko tos bobulkos naminis vynas- labai jaunas ir šiaip sau man buvo, bet vyras sumaukė lyg niekur nieko

O aš iš namo šeimininkų išragavau ir net parsivežiau raudono, sauso, nerealaus gardumo, bet litras 40 kunų (verta, butelys gaunasi 15lt., LTU ne visada ir už 20-,30lt./but. tokio nusipirksi).
QUOTE(Asortea @ 2015 07 14, 14:24)
Gal apartamento kontaktus turite? Būčiau labai dėkinga

Labai gerai papasakojote savo atostogų įspūdžius, užsinorėjau kuo greičiau ir aš ten važiuot, jau nedaug liko laukti
Žinoma:
Info:
Apartmani Zaton
Ivana Miljković
+385-23-264-266
+385-98-830-840
+385-98-160-7171
www.zaton-zadar-apartmani-miljkovic.hr
ivana.miljkovic@zd.t-com.hr
Gaj II 7 Zaton
23232 Nin
Hrvatska
Mes juso per arbnb.com susiradom, bet jei kreipsitės tiesiogiai, tai manau bus pigiau dėl airbnb mokesčio už tarpininkavimą nebuvimą
Šeimininkė kalba angliškai, rusiškai, itališkai ir kroatiškai

Labai diskretiška, maloni pabendruati, paslaugi.
QUOTE(wikne @ 2015 07 14, 15:32)
Hippie, kiek laiko skyrete Krka parkui? Kiek supratau, tai ne tik krioklius, bet ir kitas krka lankytinas vietas aplankete uz viena kaina? Nes ju puslapyje randu, kad i kiekviena lankytina objekta reikia pirkti atskirai bilietus
Prireikė išsimiegojus ir dar papietavus nuo vieno parko galo pervažiuojant į kitą, visos dienos.
Viskas priklauso kiek galite ir norite tam skirti pinigų, mes pirkom be pasiplaukiojimų, tai tą pirminę/pagrindinę kainą įeina nuvežimas autobusu prie trasos pradžios kur gidė įvairiom kalbom viską paaiškina ir ėjom trasa gal du tris kilometrus, maudėmės prie krioklių didžiųjų (labai pravertė vandens batai, nes ten daugybė povandeninių akmenų, mažiems vaikams eiti maudytis sudėtingiau, mano mažiai nusobalnojo kojas ir sakė, kad palauks ant kranto vaisius griauždami kol vyriausias brolis su tėvias pasiturkš prie krioklių. Taip apėjus ratą grįžtama atgal prie autobusų, kurie vėl užveža prie pagrindinio auto parkingo. Tada neišmesdami bilietų sėdom į auto ir nulėkėm (apie 30-40km) prie kitų to paties parko Krka mažesnių krioklių, ten smagiai kopėm iki olos uoloje ir dar virš jos 616 laiptelių

Antrą dieną pieno rūgštys blauzdose išsiskyrinėjo tik daina

Bet buvo žiauriai smagu, prie plius trisdešimt kelių vakare visus laiptelius įveikė ir mūsų mažoji

Dar ten galima (tik laivu, mes neplaukėm, bet apžiūrėjom šiek tiek pietaudami ir maudydamiesi nuo kranto) aplankyti vienuolyną saloje.
QUOTE(enura @ 2015 07 19, 19:00)
graziai viska apraset

As pirkau Passki siro prekybos centre, tai kaina 104 kunos uz kilograma buvo, o 180 cia turbut kur gatvej pardavineja praso ?
Ne gatvėj, o pačios Pag salos bobulytės sūrinėj!

Pirma visi penki to brangaus ir gardaus sūrio išragavom po gabaliuką, mesz su vyru dar padegustavom vyno, rakijos, orechovicos

Tada ji mus nusivedė į savo sūrinę, kur lentynose brandinosi daugybė sūrių gražuolių

Įspūdžių su prekybos centru nepalyginsi
QUOTE(jurasaule @ 2015 07 19, 22:52)
Enura, tokia kaina - maždaug 90 lt a.a. litais už Pago sūrį - visiški normali. Tiek ir kainuoj pačioj Pago saloje perkant iš vietinių sūrdirbių, kur tikrai žinai, kad gauni patį natūraliausią produktą. Beje, Italijoje Parmezanas iš gamintojų kainuoja kur kas brangiau, o ir Lietuvoje sūrininkai už kilogramą daugiau nori. Bet galima gi pabandymui pirkti kelis šimtus gramų - tikrai ne tagedija

taip irbuvo, taip ir darėm
Jau namie, man depresonas lengvas