Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Alchemie @ 2015 08 14, 20:37)
Turiu sunaus isaugtinius, tai ten tokie, kad tikrai ne kalnu upei, bet ir lastmase gera, adata nepradursi, juolab, kad padas toks grubletas

QUOTE(JMD @ 2015 08 14, 20:37)
Yr adidasai, tik kaina  doh.gif bet jei sudet kiek as tu batu jau "perejau" tai adidasai seniai but apsimokeje. Ir ten kieti tie batai. Jei sitie po pirmo karto irgi sudils, vadinas daugiau eksperimentu nebus biggrin.gif

o tai kiek tokie kainuoja ? nes is tikro jeigu tikrai apsaugo ir daznokai reikia tai tikrai turbut labiau apsimoka g.gif nes tie papigiai tai ir vidpadis tuoj susirauksleja ir pan., daugiau 2 sezonu neislaikys pagal mane ax.gif
Atsakyti
Mes paveldejom isaugtinius, tai nezinau, kainos, bet su jais ir kai su normaliais batais pavaiksciotum ir per akmenukus kartus astrius ir per ezius. Tai laikau dukrai, kol priaugs biggrin.gif doh.gif

Nu kazkas i tokius panasaus, tik virsus labiau i basutes koretas panasu ir uzsegimas yra reguliuojamas, bet kaina va kokia cia
http://www.amazon.co...rds=water shoes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 14 rugpjūčio 2015 - 20:53
QUOTE(enura @ 2015 08 14, 21:43)
o tai kiek tokie kainuoja ? nes is tikro jeigu tikrai apsaugo ir daznokai reikia tai tikrai turbut labiau apsimoka  g.gif nes tie papigiai tai ir vidpadis tuoj susirauksleja ir pan., daugiau  2 sezonu neislaikys pagal mane  ax.gif

Rodos 59 pigiausiai buvo. Man kazkokia nesamone - kokius bepirkciau amziais kulnuose skyles lotuliukas.gif Ir plentu as su jais nesciuzinu lotuliukas.gif

Atsakyti
Tai cia kulnine karma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 14, 21:57)
Tai cia kulnine karma biggrin.gif

Matyt biggrin.gif o koks vaizdas kai plauki lotuliukas.gif skyles ziojeja lotuliukas.gif

O siaip reiktu jau lagamina kraut biggrin.gif

Ryt isvykstantiem bon voyage!!!!
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 14, 20:50)
Nu kazkas i tokius panasaus, tik virsus labiau i basutes koretas panasu ir uzsegimas yra reguliuojamas, bet kaina va kokia cia
http://www.amazon.co...rds=water shoes

QUOTE(JMD @ 2015 08 14, 20:54)
Rodos 59 pigiausiai buvo.

aciu uz info 4u.gif

JMD bigsmile.gif tai jau tikrai reikia eit ciumodanu kraut drinks_cheers.gif geros keliones mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 08 14, 22:08)
aciu uz info  4u.gif

JMD  bigsmile.gif tai jau tikrai reikia eit ciumodanu kraut  drinks_cheers.gif geros keliones  mirksiukas.gif  4u.gif

Yr laiko dar, mes antradieni, tai tempiu gumyte smile.gif Aciu!

As dabar mastau del tos tarpines nakvynes. Pvz Ausyrijoj ar Slovenijoj sunku rast? Ar rasim pakeliui kur nusnust, ar geriau kol dar is namu uzsisakyt kazka?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 08 14, 17:14)
lotuliukas.gif

As tik pridurt noriu, kad ezio spyglys per tu uz 3 eurus pada ajn kaip per sviesta  lotuliukas.gif

Nei pradūriau, nei sudėvėjau schmoll.gif geras drapakas už bet kokią sumą gali sudrožti iš karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2015 08 11, 15:34)
Merginos, sakykit po kiek mokat uz apartamentus. Kazkaip pasiskaicius foruma buvau nusiteikus uz 4 zmones moketi po kokius 50-60. Bet Rovinj kainos 80-90€. Ir siaip vietu visai nera. Pilnas miestas turistu, viskas rezervuota is anksto.

Atkreikite dėmesį, kad Rovinji problematiška su gerais palūdimiais - kaip ir visoje šiaurinėje dalyje doh.gif ir kainos ten aukštesnės blink.gif bet miestelis nuostabus wub.gif ir į Veneciją yra galimybė nuplaukti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neo @ 2015 08 13, 08:16)
Nemėgstu aš reportažų rašyti, ypač kai jau 8 kartą buvome Kroatijoje smile.gif
Aprašysiu trumpai. Virš savaitės praleidome Čekijoje - aplankėm vakare Liberecą, 5 naktis buvo Prahoje, po to per Karlovy Vary ir Sooso draustinį patraukėm prie Hluboką nad Vltavou, iš kur aplankėme gražią Hlubokos pilį ir Česky Krumlov. Nors Čekijoje buvome ir anksčiau, bet šį kartą man labai patiko, ypač Praha. Prisiragavau skirtingo alaus, ir maistas čekiškas labai patiko, kurio kainos taip pat džiugino - dviem suaugusiems ir dviem vaikams vienas pavalgymas su alumi išeidavo vidutiniškai apie 20-25Eu.
Tada traukėm į Šibeniką, galvojome varyt į Krką parką, bet dėl karščio persigalvojom ir valandą pasivaikščioje po Šibeniko senamiestį važiavom į galutinį tašką - Orebič miestelį Pelješac pusiasalyje, kuriame buvome jau 5 kartą, bet važiuosime dar ir dar smile.gif Dvi savaites gulėjome prie jūros, kartą nuvažiavom prie Divnos paplūdimio, kartą į Koršulą nuplaukėm, ir patraukėm namo smile.gif

Puikiai viską suderinot thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif skaitau ir mėgaujuosi biggrin.gif
Mums paskutiniu metu irgi patinka į kelionės maršrutą įpinti ilgesnį pabuvimą kokiame nors mieste, pvz. Praha wub.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 08 13, 17:47)
Turkyne as ziauriai persireziau koja, baltos mesos issiziojo, Graikijoj ant eziu pataikem, raftinge labai padejo tie batai neslyst valtyje biggrin.gif  Maroke is po skecio islindus iki vandenyno be batu per smeli niekaip nepavyko nukakti, tiesiog iki pusliu dege padai. Tai va, as dabar be batu kojos nekeliu is namu biggrin.gif

Pritariu 100 proc. - jau geriau nepanaudoti, nei neturėti, kai labai reikia blink.gif

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 08 14, 21:14)
Yr laiko dar, mes antradieni, tai tempiu gumyte smile.gif Aciu!

As dabar mastau del tos tarpines nakvynes. Pvz Ausyrijoj ar Slovenijoj sunku rast? Ar rasim pakeliui kur nusnust, ar geriau kol dar is namu uzsisakyt kazka?

Geriau iš namų 4u.gif mes pernai gavome pamoką dėl Austrijos doh.gif vietoj to, kad mėgautis atostogomis, vos ne tris vakarus pratupėjom prie neto ieškodami grįžimui nakvynės doh.gif o ten arba nėra arba baisinis valymo mokestis uždėtas schmoll.gif aklai važiuoti nesiryžom, tai galiausiai važiavome į Mitenvaldą (Austrijos -Vokietijos pasienis), nes kažkada dar prie planuojamo kito maršruto buvau gera kaina pagriebus - apsimokėjo lanką padaryti, nei virš 100 eutų už naktį skylej mokėti...
Atsakyti
Paziurejau as tuos vandens batus, tai Fashy gamintojas, sito gamintojo yra Prismoje vandens batu, bet kadangi ieskiojau ne vandens batu, neatkreipiau demesio i kokybe ir kaina, bei pasirinkima, na manau, kad turetu buti pigiau, ne Amazono variantas
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 08 15, 09:31)
Paziurejau as tuos vandens batus, tai Fashy gamintojas, sito gamintojo yra Prismoje vandens batu, bet kadangi ieskiojau ne vandens batu, neatkreipiau demesio i kokybe ir kaina, bei pasirinkima, na manau, kad turetu buti pigiau, ne Amazono variantas

Ziurinejau as tuos Fashy pries kelione, bet dydziu nebuvo. Kaina apie 12 eur ju. Bent man tai nepasirode, kad jie butu labai jau patikimu padu, panasus kaip ir Kroatijoj kur pardavineja g.gif arba ju visokiu yra...
Atsakyti
Mano variantas yra mazdaug 6 metu senumo, tai galejo buti kita kokybe, vienus beje ziurejau, nes maniau, kad ten crocs, bet tipas ir fasonas "croksiskas", tai kokybe gera buvo ir kaina 9 eur 26 dydis, tik jie pamazinti man pasirode, nors aisku su crksais tai nepaplauksi, jei tokie ale "klasikiniai"
Atsakyti