QUOTE(Lolija @ 2015 08 11, 15:34)
Merginos, sakykit po kiek mokat uz apartamentus. Kazkaip pasiskaicius foruma buvau nusiteikus uz 4 zmones moketi po kokius 50-60. Bet Rovinj kainos 80-90. Ir siaip vietu visai nera. Pilnas miestas turistu, viskas rezervuota is anksto.
Atkreikite dėmesį, kad Rovinji problematiška su gerais palūdimiais - kaip ir visoje šiaurinėje dalyje

ir kainos ten aukštesnės

bet miestelis nuostabus

ir į Veneciją yra galimybė nuplaukti
Papildyta:
QUOTE(Neo @ 2015 08 13, 08:16)
Nemėgstu aš reportažų rašyti, ypač kai jau 8 kartą buvome Kroatijoje
Aprašysiu trumpai. Virš savaitės praleidome Čekijoje - aplankėm vakare Liberecą, 5 naktis buvo Prahoje, po to per Karlovy Vary ir Sooso draustinį patraukėm prie Hluboką nad Vltavou, iš kur aplankėme gražią Hlubokos pilį ir Česky Krumlov. Nors Čekijoje buvome ir anksčiau, bet šį kartą man labai patiko, ypač Praha. Prisiragavau skirtingo alaus, ir maistas čekiškas labai patiko, kurio kainos taip pat džiugino - dviem suaugusiems ir dviem vaikams vienas pavalgymas su alumi išeidavo vidutiniškai apie 20-25Eu.
Tada traukėm į Šibeniką, galvojome varyt į Krką parką, bet dėl karščio persigalvojom ir valandą pasivaikščioje po Šibeniko senamiestį važiavom į galutinį tašką - Orebič miestelį Pelješac pusiasalyje, kuriame buvome jau 5 kartą, bet važiuosime dar ir dar

Dvi savaites gulėjome prie jūros, kartą nuvažiavom prie Divnos paplūdimio, kartą į Koršulą nuplaukėm, ir patraukėm namo
Puikiai viską suderinot

skaitau ir mėgaujuosi
Mums paskutiniu metu irgi patinka į kelionės maršrutą įpinti ilgesnį pabuvimą kokiame nors mieste, pvz. Praha
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 08 13, 17:47)
Turkyne as ziauriai persireziau koja, baltos mesos issiziojo, Graikijoj ant eziu pataikem, raftinge labai padejo tie batai neslyst valtyje

Maroke is po skecio islindus iki vandenyno be batu per smeli niekaip nepavyko nukakti, tiesiog iki pusliu dege padai. Tai va, as dabar be batu kojos nekeliu is namu
Pritariu 100 proc. - jau geriau nepanaudoti, nei neturėti, kai labai reikia
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 08 14, 21:14)
Yr laiko dar, mes antradieni, tai tempiu gumyte

Aciu!
As dabar mastau del tos tarpines nakvynes. Pvz Ausyrijoj ar Slovenijoj sunku rast? Ar rasim pakeliui kur nusnust, ar geriau kol dar is namu uzsisakyt kazka?
Geriau iš namų

mes pernai gavome pamoką dėl Austrijos

vietoj to, kad mėgautis atostogomis, vos ne tris vakarus pratupėjom prie neto ieškodami grįžimui nakvynės

o ten arba nėra arba baisinis valymo mokestis uždėtas

aklai važiuoti nesiryžom, tai galiausiai važiavome į Mitenvaldą (Austrijos -Vokietijos pasienis), nes kažkada dar prie planuojamo kito maršruto buvau gera kaina pagriebus - apsimokėjo lanką padaryti, nei virš 100 eutų už naktį skylej mokėti...