Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 24

QUOTE(Meredita @ 2015 06 26, 20:39)
Tai kad Ultra TFK ir Laguna beveik tiek pat kainuoja ir abu yra kiseniniu spyruokliu  g.gif  gal sumaiset koki pavadinima  g.gif
Papildyta:

apie MŪZA** labai patraukliai aprasyta, bet kaina  doh.gif  verysad.gif

Turiu omenyje sita Laguna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 27 birželio 2015 - 11:24
QUOTE(Meredita @ 2015 06 26, 19:39)
apie MŪZA** labai patraukliai aprasyta, bet kaina  doh.gif  verysad.gif

Meredita,
na taip, mes rekomenduojame geriausius sprendimus pagal jūsų aprašymus, o jūs po to sprendžiate, ar atitinka poreikius, galimybes.
Pasižiūrėkite tuomet TYLA***.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2015 06 27, 12:22)
Turiu omenyje sita  Laguna

QUOTE(Lonas @ 2015 06 29, 08:24)
Meredita,
na taip, mes rekomenduojame geriausius sprendimus pagal jūsų aprašymus, o jūs po to sprendžiate, ar atitinka poreikius, galimybes.
Pasižiūrėkite tuomet TYLA***.

Kai dideliu matmenu reikia, tai kainos siek tiek "badosi", na bet suprantam, kad tai ne vienadienis daiktas, ir kad svarbu miego kokybe.
Man idomu, koki is principo, turint stuburo problemu, nedidelio svorio zmonems ciuzini rinktis, kokia jo turetu buti sandara?
Nes man kazkiek sunku orientuotis: viskoelastinis, latekso, poriuletano, spyruoklinis...
is pasiulymu kiek suprantu tai poriuletano arba latekso su viskoelastiniu pavirsiumi? g.gif
Atsakyti
[quote=Meredita,2015 06 29, 09:47]
......................
Meredita,
jūsų atveju mes daugiau akcentuojame stipresnį palaikymą iš apačios, t.y. kai pati medžiaga, ant kurios gulėsite, daugiau priešintųsi spaudimui, amortizuotų.
Todėl ir rekomenduojame daugiau lateksinius paviršius.
Vėlgi, jei viskoelasto (kuris yra minkštas ir visiškai nesipriešina spaudimui)nėra per daug- galit bandyti, nes esate lengvi žmonės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lonas: 29 birželio 2015 - 10:30
QUOTE(Meredita @ 2015 06 29, 10:47)
Kai dideliu matmenu  reikia, tai kainos siek tiek "badosi", na bet suprantam, kad tai ne vienadienis daiktas, ir kad svarbu miego kokybe.
Man idomu, koki is principo, turint stuburo problemu, nedidelio svorio zmonems ciuzini rinktis, kokia jo turetu buti sandara?
Nes man kazkiek sunku orientuotis: viskoelastinis, latekso, poriuletano, spyruoklinis...
is pasiulymu kiek suprantu tai poriuletano arba latekso su viskoelastiniu pavirsiumi? g.gif

Svarbiausias dalykas, isbandyti ciuzini gyvai. Jei patogu gulint ivairiomis pozomis, tai maza tikimybe, kad prasausit pro sali, o patogus Jusu situacijoje gali buti ivairios sudeties ciuziniai, todel nesiulyciau prisiristi prie kokios nors isskirtines ciuzinio sudedamosios medziagos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 29 birželio 2015 - 13:06
QUOTE(juratike13 @ 2015 06 26, 19:34)
Sveiki, visų pirma ačiū, kas pasidalinote mintimis

Konsultante siule tarkim si ciuzini
http://miegocentras....-...15&p_id=626
arba sitas
http://vipciuziniai....i-ciuzinys.html
Su spyruoklėmis nenoriu, o antras man is aukscio per mazas...

Sveiki, labai svarbu atkreipti dėmesį į čiužinio tankį, tai įtakoja ilgaamžiškumą. Antrasis butų neklijuotas be jokių formerdechidų , kurie yra klijuose. Tankis 40 Combihr . Gumotex liza tanki 30 , o kita dalis 35. Vaikams labai svarbu išrinkti tinkamo minkštumo čiužinį.
Papildyta:
QUOTE(Meredita @ 2015 06 29, 10:47)
Kai dideliu matmenu  reikia, tai kainos siek tiek "badosi", na bet suprantam, kad tai ne vienadienis daiktas, ir kad svarbu miego kokybe.

Irgi esu lengvo svorio, tai iš savo patirties galiu pasakyti labai svarbu pečių komforto zona. O dėl stuburo geriausia su anatominėmis zonomis bei trijų sluoksnių, kad nesukristi. Paviršius kuo švelnesnis, o vidurys tvirtesnis. Yra ir pigesnių ir brangesnių. apie 600 eurų galima rasti kokybiško tankio su švelniu paviršiumi.
Atsakyti
Sveiki, užėjau padėkoti ekspertams už pagalbą renkantis čiužinį, pagaliau po 3 (!) mėnesių nusipirkome biggrin.gif Zurich iš Breckle, miegam jau dvi savaites, patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Sakykit, prasau,kaip sifruoti ciuzinio svorio kategorijas dviguliam ciuziniui? Apkrova dviejuzmoniu bendrai rasoma, pvz 130kg ar vieno zmogaus?
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 06 30, 22:16)
Sveiki. Sakykit, prasau,kaip sifruoti ciuzinio svorio kategorijas dviguliam ciuziniui? Apkrova dviejuzmoniu bendrai rasoma, pvz 130kg ar vieno zmogaus?

Ragany,
kai prie čiužinio rašoma apkrova kg, visada nurodoma vieno žmogaus svorio kategorija.
Dviguliam čiužiniui, jūsų pateiktu atveju, galėtų miegoti du žmonės po 130kg.
Atsakyti
Lonas, dekui. Tuomet, help:)

1. 160*200
2. 165/70. 180\75
3. Ant minksto kampo
4. 300-400eu
5. Vidutinio gal.
6. Normaliai, anei karsta, anei salta, kad butu
7. Nedregna, neprakaituojam.
8. Groteliu
9. Lyg ir neturim.

Gerai būtų, jei parašytumėte iš karto, kokios konstrukcijos čiužinys Jums priimtinesnis: spyruoklinis, poliuretaninis, viskoelastinis, lateksinis ir t.t.

Nenusimanau apie konstrukcijas, kurios geriau.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 07 03, 10:14)
Lonas, dekui. Tuomet, help:)

Ragany,
pilnaviduriai čiužiniai (putų poliuretano, lateksiniai) yra šiek tiek brangesni, todėl daug jų atkrenta.
Iš spyruoklinių rekomenduotume TYLA** (su viskoelastu, viena pusė minkštesnė) arba HARMONIJA* (kietesnis nei TYLA**, pilnaviduris, su 6cm viskoelasto, itin tiksliai prisitaikančio).
Pojūčiai būtų skirtingi, bet čia jau jūs pasakysite, kuris jums labiau patiks.
Atsakyti
QUOTE(Lonas @ 2015 07 03, 11:21)
Ragany,
pilnaviduriai čiužiniai (putų poliuretano, lateksiniai) yra šiek tiek brangesni, todėl daug jų atkrenta.
Iš spyruoklinių rekomenduotume TYLA** (su viskoelastu, viena pusė minkštesnė) arba HARMONIJA* (kietesnis nei TYLA**, pilnaviduris, su 6cm viskoelasto, itin tiksliai prisitaikančio).
Pojūčiai būtų skirtingi, bet čia jau jūs pasakysite, kuris jums labiau patiks.

O Klaipedoj kazkur imanoma gyvai paziureti?
Atsakyti