Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 24

QUOTE(nerijus613 @ 2015 10 07, 11:01)
Kalbejau su Metzelerio importuotojais, tai sako jog geriau imti H2/H3, nes svorio skirtumas yra. O Metzeleris H2 rekomenduoja net iki 90kg svorio.
Man H2 ryskiai per minkstas, o draugei pats tas. Jauciu riekes likti prie kombinuoto varianto, ka rekomendavo mums ir salonuose pagal musu sudejimus.

Neskubeciau as rinkti H2/H3, vientisas geriau, ypac jei brangioji neaikstinga pasitaike..... svorio skirtumas ivertinus ugius, yra juokingas, bent jau mano nuomone. Jusu drauge ne tik lengvesne bet ir mazesne, i mazesni plota gulasi.
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2015 10 07, 13:49)
Neskubeciau as rinkti H2/H3, vientisas geriau, ypac jei brangioji neaikstinga pasitaike..... svorio skirtumas ivertinus  ugius, yra juokingas, bent jau mano nuomone. Jusu drauge ne tik lengvesne bet ir mazesne, i mazesni plota gulasi.

Kaip sunku su tais ciuziniais... ziauru smile.gif Automobili lengviau issirinkti nei ciuzini smile.gif
Visi kalba skirtingai- jus sakot kad H3 geriau (beje su mano nuomone sutampa),
tiek pardavejai tiek atstovai sako kad H2/H3 geriau. Maniske irgi nori H2, jai minksciau=geriau, bet ar jai nenusibos tas minkstumas klausimas...
Man asmeniskai cia kazkoks marketingas ir tiek... smile.gif
Sapniukas, ar turejot tokiu atveju? kaip zmones nusprendzia galutinai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerijus613: 07 spalio 2015 - 14:26
QUOTE(nerijus613 @ 2015 10 07, 14:20)
Kaip sunku su tais ciuziniais... ziauru smile.gif Automobili lengviau issirinkti nei ciuzini smile.gif
Visi kalba skirtingai- jus sakot kad H3 geriau (beje su mano nuomone sutampa),
tiek pardavejai tiek atstovai sako kad H2/H3 geriau. Maniske irgi nori H2, jai minksciau=geriau, bet ar jai nenusibos tas minkstumas klausimas...
Man asmeniskai cia kazkoks marketingas ir tiek... smile.gif
Sapniukas, ar turejot tokiu atveju? kaip zmones nusprendzia galutinai? smile.gif

Skirtingi minkštumai ne marketingas, o komfortas. Šiuo atveju Jūs žiūrite iš savo pusės ir linkstate prie bendro sprendimo - H3, tačiau Jūsų draugei patogesnis H2 ( patogumą lemia ne tik svoris ar ūgis, tačiau ir bendras pojūtis atsigulus ant čiužinio). Jeigu čiužinys kokybiškas, jis tikrai nesuminkštės tiek, kad žmogus smarkiai pajaustų skirtumą, o iš esmės tikriausiai jo net nepajaustų, nes tai vyktų palaipsniui.

Du skirtingi branduoliai po vienu užvalkalu nėra blogai. Tai, kaip tik, padidina galimybę abiems išsirinkti sau tinkantį ir patinkantį čiužinio kietumą/ minkštumą.

Nėra tikslo vienam aukotis dėl kito, kai yra sprendimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cjanga @ 2015 10 07, 16:59)
Skirtingi minkštumai ne marketingas, o komfortas. Šiuo atveju Jūs žiūrite iš savo pusės ir linkstate prie bendro sprendimo - H3, tačiau Jūsų draugei patogesnis H2 ( patogumą lemia ne tik svoris ar ūgis, tačiau ir bendras pojūtis atsigulus ant čiužinio). Jeigu čiužinys kokybiškas, jis tikrai nesuminkštės tiek, kad žmogus smarkiai pajaustų skirtumą, o iš esmės tikriausiai jo net nepajaustų, nes tai vyktų palaipsniui.

Du skirtingi branduoliai po vienu užvalkalu nėra blogai. Tai, kaip tik, padidina galimybę abiems išsirinkti sau tinkantį ir patinkantį čiužinio kietumą/ minkštumą.

Nėra tikslo vienam aukotis dėl kito, kai yra sprendimas biggrin.gif

Prisiklausem visko. Teko man guleti ir ant naujo ciuzinio ir ant kelis metus ekspozicijoje esancio. Skirtumas yra. Ciuzini vis del to perkam maziausiai 10 metu.
Uzsisakeme H3, butinai parasysiu kaip sekasi eksploatuoti. Po tiek rinkimusi, domejimusi, vazinejimu ir t.t. labai idomu kaip bus ant jo miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijus613 @ 2015 10 07, 19:08)
Prisiklausem visko. Teko man guleti ir ant naujo ciuzinio ir ant kelis metus ekspozicijoje esancio. Skirtumas yra. Ciuzini vis del to perkam maziausiai 10 metu.
Uzsisakeme H3, butinai parasysiu kaip sekasi eksploatuoti. Po tiek rinkimusi, domejimusi, vazinejimu ir t.t. labai idomu kaip bus ant jo miegoti smile.gif

O ties kokiu ciuzinio plociu apsistojote? Siaip idomu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2015 10 07, 21:36)
O ties kokiu ciuzinio plociu apsistojote? Siaip idomu... smile.gif

Apsistojom ties 180 smile.gif Kad ir kaina didesne, bet pagalvojom kad perkam ne metams ar dviems, reikia platesnio. Dabar galvojam kad net ir 200 nebutu buve per daug gal biggrin.gif Bet uzteks ir 180 manau pilnai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijus613 @ 2015 10 07, 08:50)
Tuomet klausimas Juratikei ir Sapniukui- Mano svoris 80/180cm, drauges 53/167cm.
Ar reikia H2/H3 ar galim ir abu H3 imti?

sveiki, jau paskaiciau,kad issirinkote, sveikinu su pirkiniu, bet as buciau linkusi i H2/H3 Jums siulyti, ne be reikalo gamintojas siulo tokias rekomendacijas, o jei as gulu pati i vyro puse, man vistiek jauciasi skirtumas ir as mielai griztu i savo zona smile.gif Kita vertus - gal Jusiskei patiks kietumas ir viskas bus liuks. 4u.gif
Atsakyti
sveiki,renkamės čiužinius, ką rekomenduotumėt, kokios firmos čiužinius žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 10 13, 09:33)
sveiki,renkamės čiužinius, ką rekomenduotumėt, kokios firmos čiužinius žiūrėti?

Sveiki, gal galėtumėte atsakyti į keletą klausimų smile.gif

1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai.
2. Jūsų ūgis ir svoris.
3. Ant ko (čiužinio, lovos ar žemės) miegojote iki šiol.
4. Numatoma čiužinio kaina.
5. Norisi kieto ar minkšto čiužinio.
6. Norite, kad miegant būtų šilčiau ar vėsiau.
7. Ar namuose drėgna, gal Jus linkęs prakaituoti.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys.
9. Paminėkite, jei turite kažkokių reikšmingų sveikatos sutrikimų.
Atsakyti
vienas čiužinys 160x200, kitas dešimtemečiui 90x200 ir dar vienas jaunuoliui 100x200. Pageidautina vidutinio kietumo, miegosim ant lovų.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2015 10 13, 12:14)
vienas čiužinys 160x200, kitas dešimtemečiui 90x200 ir dar vienas jaunuoliui 100x200. Pageidautina vidutinio kietumo, miegosim ant lovų.

Pagal pateiktą informaciją, galiu pasiūlyti pasidomėti keliais modeliais: Metzeler gamintojo Glamour, Fey gamintojo Elegance MDI 90, vaikišku Selekta 12. Jei iš spyruoklinių Fey Ultra 1000, Royal Auriga. Reikėtu, kad atsakytumėte į klausimus išsamiau smile.gif Selene čiužinių parduotuvėje galėtumėt čiužinius išbandyt ir palygint smile.gif
Atsakyti
Sveikos

Ar yra turinčių Ikea čiužinį? Kaip kokybė?

Daugiau nei 500eur į čiužinį investuoti negaliu verysad.gif
Atsakyti