Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 24

QUOTE(Migele @ 2015 10 21, 11:58)

Pagalvokite apie Metzeler gamintojo Delight ciuzini, siulyciau rinktis H2 kietumo branduolius. Sis ciuzinys turi isskirtini AGR sertifikata, specialiai testuotas su stuburo problemu turinciais zmonemis.
Atsakyti
Sveiki, kažkaip ilgai ir sunkiai renkamės lovą ir čiužinį. Nusprendėm pradėt nuo čiužinio, lova seks netrukus.
1. Reikalingi čiužinio (plotis, ilgis, aukštis) ar lovos išmatavimai. Planuojama 160*200
2. 183cm/90 kg ir 170/60.
3. Sofa.
4. iki 550 Eur.
5. Kai keitėm labai seną sofą į naują, džiaugėmės kietumu ir kad nebeskauda nugarų ryte. Sofa vis dar kieta, ant jos miegam, esam įpratę, todėl nežinom, ar minkštas tiktų. Tikriausiai reiktų sakyti, vidutinio kietumo arba kietesnio reiktų.
6. Žmona labai mėgsta šilumą, man gali būti ir vėsiau.
7. Namie žiemą būna drėgnoka, aš linkęs prakaituoti, jei per daug apsikloju.
8. Ant kokio pagrindo (lovos grotelių ar kt.) bus dedamas čiužinys, priklausys nuo lovos, bet dabar tikriausiai jau visos lovos būna su grotelėm, tai manau galima sakyti grotelės. Kol lovą renkamės - čiužinys pabus ant grindų (arba medinių palečių, jei labai jau per žemai bus).
9. Reikšmingų nėra, kartais paskauda nugarą (abiejų darbas sėdimas), man kartais ryte jaučiamas toks sustingimas, kartais nutirpsta ranga arba arba abi rankos, ir gana stipriai. Norėčiau, kad naujoj lovoj tokio tirpimo neliktų... Veiksmas Panevėžyje, bet prireikus, tikriausiai nulėktume ir į Vilnių ar Kauną.

Konstrukcija nesvarbi, norime patikimo, patogaus, ilgaamžio, čiužinio, ant kurio gerai pailsėtume. Bandžiau Lono čiužinius, visai patiko Tyla*** ir berods Harmonija kažkuri (tikriausiai 1*), bet gal yra geresnių variantų. Ant kitokių beveik nesivoliojom, tai ir įspūdžių nėra, apie kuriuos galima būtų rašyt.
Keista ir Lono garantija - deklaruojama 5 metų, tačiau su išlyga - trečiaisiais metais lonas keičia čiužinius tik primokėjus 25 proc. vertės, 4-aisiais - 50 proc, 5-aisiais - 75 proc. Taigi reali garnatija be išlygų lieka 2 metai. Gal kiti gamintojai siūlo geresnes sąlygas? PVZ. Gemedos tinklapyje nemačiau 5 m. garantijos išlygų.
Taip pat, nors gal truputį ne į temą - gal žinote / galite rekomenduoti natūralaus medžio miegamojo baldų gamintojus/pardavėjus?
Atsakyti
QUOTE(Geduc @ 2015 10 21, 16:27)

Sveiki,
Pasidomėkite MATERASSO čiužiniais. Siūlyčiau išbandyti "Antibacterial Antidekubit" ir "Premier Exclusive" čiužinius.
MATERASSO čiužiniams taikomi tik pilni garantiniai, be jokių primokėjimų esant brokui.
Tai būtų vidutinio kietumo čiužiniai iš HR putų poliuretano. Abu zonuoti, 7 anatominės zonos. Aukštis 21 cm.
Juos galite išbandyti tik Vilniuje arba Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Geduc @ 2015 10 21, 17:27)

Siulyciau pasidometi Ultra 1000, Medi Comfort, standesni buti Royal Charisma arba Elegance TFK 130 ciuziniai, del kietumo H2 ar H3 geriausia spresti ciuzinius pabandzius realybeje.
Kalbant apie poliuretaninius, turetu patikti Prestige KS 55 arba Royal Vital Pur.
Is lovu gamintoju galeciau rekomenduoti, UAB Alksnio baldai, UAB Uosis, UAB Azuolo Balda, bet yra zinoma ir kitu dirbanciu su naturalaus medzio lovomis, pasigoogline rasit ne viena smile.gif
Atsakyti
Sveiki, padekit issirinkti ciuzini.

1. Ciuzinys planuojamas 200x200 arba 220x200
2. 199cm/104 kg ir 178/62.
3. Medine lova su grotelem.
4. iki 1300 EUR
5. Manau vidutinio kietumo, vienam yra problema su stuburo iskrypimu.
6. neturi didelio skirtumo.
7. dregnoka
8. groteles
9. vienas is musu turi skolioze, paskauda nugara.

Buvau Kaune "Nemuno baldu centre", ziurinejom ir i aki krito Materasso Ferreti kolekcijos
Pilatis ciuzinys. Mums renkantis svarbu labai gera kokybe, medziagos, oro pralaidumas, ortopediniai sumetimai, ciuzinio higiena ir antialergines savybes. Zinoma, 15 min pagulinejimas parduotuveje - sunkiai leidzia suprasti ar ciuzinys tinkamas. Ar Pilatis ciuzinys tiktu mums su skirtingomis svorio kategorijomis ir nugaros problemom? Gal yra ir kitu kokiu variantu?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2015 10 23, 20:53)

1. Ciuzinys planuojamas 200x200 arba 220x200
2. 199cm/104 kg ir 178/62.
3. Medine lova su grotelem.
4. iki 1300 EUR
5. Manau vidutinio kietumo, vienam yra problema su stuburo iskrypimu.
6. neturi didelio skirtumo.
7. dregnoka
8. groteles
9. vienas is musu turi skolioze, paskauda nugara.
Buvau Kaune "Nemuno baldu centre", ziurinejom ir i aki krito Materasso Ferreti kolekcijos
Pilatis ciuzinys. Mums renkantis svarbu labai gera kokybe, medziagos, oro pralaidumas, ortopediniai sumetimai, ciuzinio higiena ir antialergines savybes. Zinoma, 15 min pagulinejimas parduotuveje - sunkiai leidzia suprasti ar ciuzinys tinkamas. Ar Pilatis ciuzinys tiktu mums su skirtingomis svorio kategorijomis ir nugaros problemom? Gal yra ir kitu kokiu variantu?
Dekui

Laba diena,

Ar Jums tiko šio čiužinio kietumas? Jeigu kyla abejonių, galite šį čiužinį pasiimti į namus pasibandymui porai dienų savaitgalįsmile.gif

Visą reikiamą informaciją apie patį čiužinį Jums turėjo suteikti vadybininkė. Šio čiužinio komforto lygis yra labai aukštas, jis turi stabilią atramą stuburui, todėl žmonėms su stuburo problemomis jis tinka. Pagal svorio kategoriją jis taip pat tinkamas Jums abiems.

Jeigu turite dar klausimų, klauskite smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Ir mes ieškome čiužinio. Lovos dar neturime. Planuojame 180 cm pločio.

1. 180*200 cm
2. vyras apie 175 cm / 92 kg, aš 164 cm / 47 kg
3. ant išlankstomo minkšto kampo
4. norėtume iki 500 eur. Jei nieko padoraus už tokią kainą neišeina, pasiūlykit ir brangiau, galvosim.
5. gal kietesnio ar vidutinio kietumo
6. nelabai svarbu, gal šilčiau.
7. naujai statomas namas, dar nežinom. Kambarys šiaurinėj pusėj, bet iš esmės kambariuose šilta.
8. manom kad grotelių, bet lovos dar neturime.
9. vyras turi 2 stuburo išvaržas, man nuo nepatogaus miegojimo jau irgi paskauda nugarą rytais.

Labai ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marile: 24 spalio 2015 - 10:23
QUOTE(Marile @ 2015 10 24, 10:19)

Sveiki,

Pasidomėkite čiužiniais iš MATERASSO:
"Swiss Dream" T3 (H2)+ T4 (H3) po vienu užvalkalu smile.gif Jums minkštesnis (H2), Jūsų vyrui kietesnis (H3).
"Swiss Magic" jis butų vieno kietumo, bet tinkamas abiems smile.gif)
Ir "Premier Exclusive" (Jums) + "Antibacterial Antidekubit" (Jūsų vyrui) po vienu užvalkalu smile.gif)

Sėkmės renkantis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Graciella @ 2015 10 23, 21:53)

Siulyciau atkreipti demesi i Metzeler gamintojo ciuzinius, kaip Delight, Glamour. Dar turetu buti patogu Jums miegoti ant Elegance MDI 90 ciuzinio.

Papildyta:
QUOTE(Marile @ 2015 10 24, 11:19)

Jusu situacijoje, kai labai skiriasi svoris, rinkciausi du skirtingo kietumo ciuzinio branduolius po vienu uzvalkalu. Pasidomekite tokiais ciuziniais kaip Elegance MDI 90, Prestige KS55, Royal Vital Pur. Lengvesniajam reiketu H2 kietumo, o sunkesniam H3.
Atsakyti
QUOTE(Marile @ 2015 10 24, 10:19)

Sveiki, siūlyčiau pasidomėti Selene Puro Lastic čiužiniu. Tai 7- zonų HR poliuretano čiužinys. Šiuo metu ir kaina labai patraukli smile.gif
Atsakyti
Sveiki, atrodo teoriškai apsisakičius, bet šiom dienom jau važiuojam bandyt čiužinių ir vis gi kreipsiuos rekomedacijų.
Ieškom čiužinio sodybai

1. Reikalingi čiužinio 160/200
2. 180/80; 176/76
3. Ant Dormeo gana paprasto čiužinio:Memory-fresh 2+12
Man jis per kietas, per metus beveik apsipratau, vyrui visai nieko, bet bendrai dabar norėtume minkštesnio
4. Numatoma čiužinio kaina: norėtųsi įsitekti į 500-700 Eur
5. Vidutinio, nors gal labiau į minkštumą
6. Nemėgstame, kai per karšta
7. Vidutinė drėgmė
8. Grotelės bus
9. Užtirpsta kartais rankos-įtariu dėl to, kad per kietas čiužinys, dar labiau tirpdavo seniau, kai ant seno spyruoklinio miegojom..

Mano įsivaizdavimu mums turėtų tikti Lono Harmonija **.
Bet norime dar nuvažiuoti į Miego centrą, ten matėm neblogą pasirinkimą ir dirba neblogos konsultantės, be to ir Loną turi. Daugiau nelabai turim laiko ir noro važinėt ilgai rinktis.
Gal labiau norėtųsi HR poliuretano, gal su viskoeleastiniu viršum, neatmesčiau ir spyruoklinio geresnio, jei kažkas įtikintų, kad nuo jo netirps rankos.
Čiužinys kaimui, ten daugiau gyvensim vasarą, todėl gal vėsesnis labiau tinka, gal negerai jei labai skirsis nuo to kieto naminio..Nors galvojam, gal nepataikėm namie, tai bent kaime komforto būtų, o gal jei patiktų keistume ir naminį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 26 spalio 2015 - 14:16
Na vis dar laukiu jūsų patarimų, nes po pirminių apžiūrų daugiau klausimų, nei atskymų. doh.gif
Tarsi sako , kad mūsų atveju reikia spyruoklinio čiužinio, nes nebus idealios grotelės (ne be visų ten tų diržų ir pan, o tiesiog lovų gamintojo grotelės)..Čia man irgi kažkokia mistika-renkantis lovą nieks neįspėjo, kad grotelių tipas toks svarbus, na maniau yra grotelės ir tiek, o pasirodo, kad ant paprastų grotelių irgi ne viskas tinka..
Žiūrinėjom FEY MEDI Comfort, Ultra TFK, Ultra 1000, nu ką aš žinau-man jie panašūs, neįsivaizduoju kaip ten pajaust skirtumą per dvi minutes pabandžius..

Dar žadam būtinai važiuot į Loną..(nors Miego centras sakė, kad FEY tai jau tikrai geriau? g.gif , o kuom nesupratau-tipo, kad vokiški ar dar kažkuom?)...

Tėvams prieš kelis metus pirkau Lono Tylą *, mama mano nemažo svorio (apie 100), bet labai jie patenkinti -nors vienas paprastesnių Lono čiužinių.

Aš svajojau apie tą Harmoniją ** ax.gif Bet prigąsdino, kad tokio tipo čiužiniams reikia labai jau idealių grotelių.....kažkodėl įsivaizdavau, kad šitas mums būtų tinkamas ir še tau..

Yra variantas Tyla ** arba Tyla ***..Labai laukiu Lono atsiliepimų, kame ten skirtumas-ar skiriasi pačios spyruoklės? Kaip tas lateksinis sluoksnis-ar nelys kvapas-vyras jautrus tokiems dalykams..

Kaip jie palyginus su tais FEY spyruokliniais paminėtais variantais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 27 spalio 2015 - 10:07