Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(linulyte @ 2015 07 13, 09:05)
Ta prasme skausminga procedura? Kokia kaina? Darėtės LT kaip suprantu.

su pilna narkoze daro, neskausminga.
jei jūs Norgėj, tai darant Lt reiktų mokėt, matyt g.gif gal 1000 lt būdavo, gal kas tiksliau parašys blush2.gif

o aš noriu paklaust, ar Elis jau grįžo iš atostogų? ax.gif kada grįžta?
ir kai perkat bilietą į vieną pusę, ar oro uoste neklausinėja, kodėl be bilieto atgal? g.gif ką veiksit ten ir t.t.? g.gif

nekantrioji 4u.gif ojei kaip nesmagu g.gif tebūnie, tai vardan laimingos pabaigos 4u.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bernadeta77: 13 liepos 2015 - 09:32
siaures meskute,jie po antro nepavykusio IVF liepe pasidaryti GN,tad dabar rugpjuciu pradzioje ruosames vaziuoti pas juos ir ten darytis,bet as galvoju gal geriau iskarto H daryti g.gif Tiesiog nezinau,nezinau ka daryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 13, 08:31)
jei jūs Norgėj, tai darant Lt reiktų mokėt, matyt g.gif gal 1000 lt būdavo, gal kas tiksliau parašys blush-anim-cl.gif2

Jo mokėti tai reikės bet idomu kokia kaina būtu g.gif Gal i TR vykti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernadeta77 @ 2015 07 13, 10:31)
ir kai perkat bilietą į vieną pusę, ar oro uoste neklausinėja, kodėl be bilieto atgal? g.gif ką veiksit ten ir t.t.? g.gif

nekantrioji 4u.gif ojei kaip nesmagu g.gif tebūnie, tai vardan laimingos pabaigos 4u.gif  nestuke.gif

Bernadeta77, Elis man praeitą savaitę rašė, kad ji jau po atostogų. Tai gali drąsiai šią savaitę jai rašyti smile.gif.
O dėl bilietų į vieną pusę, tai mes irgi skridom be jų. Niekas net neužsiminė. Mums net nekilo mintis, kad gali kažkas dėl to kabinėtis smile.gif.

Nekantrioji, linkiu, kad nekokia pradžia būtų sėkmingos pabaigos rezultatas 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(emirra @ 2015 07 13, 10:38)
siaures meskute,jie po antro nepavykusio IVF liepe pasidaryti GN,tad dabar rugpjuciu pradzioje ruosames vaziuoti pas juos ir ten darytis,bet as galvoju gal geriau iskarto H daryti g.gif  Tiesiog nezinau,nezinau ka daryti... doh.gif

Emirra, GN ir H dvi skirtingos procedūros/operacijos. Jei Jums siūlo pasidaryti GN, tai dar nereiškia, kad reikia H. Gal Jums nieko nereikės, o gal reikės laparoskopijos. Manyčiau geriau pasidaryti GN, ir tik turkams įvertinus šią nuotrauką, imtis tolimesnių veiksmų.
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 07 13, 10:05)
Ta prasme skausminga procedura? Kokia kaina? Darėtės LT kaip suprantu.

Ją daro tik su narkoze. Visai neskausminga. Man salino polypą
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2015 07 13, 09:29)
... linkiu kad būtų su laiminga pabaiga  4u.gif 

O aš žadu vykti konsultacijai i Memorialą, jei tik iš darbo išleis... ar kuri esat buvusios Deniz apartamentuose? ir ar santuokos liudijimą jiems reik išversti? o gal tik paprasčiausiai jiems kopijos užtenka?  ax.gif

Nereikia versti, užtenka kopijos
Papildyta:
jei jūs Norgėj, tai darant Lt reiktų mokėt, matyt g.gif gal 1000 lt būdavo, gal kas tiksliau parašys blush2.gif

nekantrioji 4u.gif ojei kaip nesmagu g.gif tebūnie, tai vardan laimingos pabaigos 4u.gif  nestuke.gif

Elis šiuo metu dirba, rašykit drąsiai.

Papildyta:

Dėl bilieto - aš pirkau į vieną pusę, nuskridau, niekas pasų kontrolėj nieko neklausė. Viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif aciu mergaites.tikiuosi labai kad blogas naujienas,pakeis gerosios.pasas tai mat ji bala,turi 2 blush2.gif bet pinigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(siaures meskute @ 2015 07 13, 08:54)
Ją daro tik su narkoze. Visai neskausminga. Man salino polypą

Man taip pat šalins polypa. Kiek reikėtu dienu būti TR ?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2015 07 13, 11:19)
4u.gif aciu mergaites.tikiuosi labai kad blogas naujienas,pakeis gerosios.pasas tai mat ji bala,turi 2  blush2.gif bet pinigai doh.gif

kaip suprast du blink.gif
jis dviguba pilietybe turi ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(linulyte @ 2015 07 13, 11:19)
Man taip pat šalins polypa. Kiek reikėtu dienu būti TR ?

Man polipo nešalino, nes tokių ačiū Dievui nebuvo, bet darė laparoskopiją. Mes nuskirdom iš vakaro, kitą dieną ryte padarė laparoskopiją, visą dieną prabuvau ligoninėj, paleido tik 19 val., o ryte 8 val. skrydis namo smile.gif. Taigi, buvom 3 dienas, nakvojom 2 naktis.
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2015 07 13, 09:26)
Man polipo nešalino, nes tokių ačiū Dievui nebuvo, bet darė laparoskopiją. Mes nuskirdom iš vakaro, kitą dieną ryte padarė laparoskopiją, visą dieną prabuvau ligoninėj, paleido tik 19 val., o ryte 8 val. skrydis namo smile.gif. Taigi, buvom 3 dienas, nakvojom 2 naktis.

Ačiū 4u.gif
Kodėl rinkotės TR ? Lietuvoje ne smile.gif
Kuria diena daro šia procedura ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linulyte: 13 liepos 2015 - 10:51
QUOTE(Irėnė @ 2015 07 13, 08:24)
kaip suprast du blink.gif
jis dviguba pilietybe turi ar kaip?

Maniskis ne lietuvis blush2.gif
Atsakyti