ir man
loramloram@gmail.com

QUOTE(Austutesmama @ 2015 06 24, 09:38)
QUOTE(Loram @ 2015 06 24, 09:42)
nusiunciau

Merginos, o kai perki per topcash, paskui būtent tam psl. turi matytis kur ir kada aš kokius pirkimus dariau, ar ten matai tik grįžusius pinigus kažkaip? O užsakymų ne?
nu niekaip nespėju nusiųst pakvietimų, vis kažkas greitesnis
Dabar klausimėlis windeln.de rodo, kad siuntinys Lietuvoje - tai galiu ryt skambinti į lpexpress ir klausti, nes pamiršau tel numerį užrašyti
Ir dar kaip ilgai eina prekės iš gap.eu

Dabar klausimėlis windeln.de rodo, kad siuntinys Lietuvoje - tai galiu ryt skambinti į lpexpress ir klausti, nes pamiršau tel numerį užrašyti

QUOTE(elizieja @ 2015 06 24, 10:08)
nu niekaip nespėju nusiųst pakvietimų, vis kažkas greitesnis

is gap nuo keliu dienu iki poros sav. yra teke laukt, dazniausiai ~ 1 sav
QUOTE(darlia25 @ 2015 06 23, 21:47)
as Google chrome-visada ten prisijungusi bunu, bet mano grazinta dalis menkniekis, palyginus su kitu mergaiciu
daznai susikraudavau krepsiuka ir pamirsdavau per topcashback eiti apsipirkti 

tikrai naršyklė turi įtakos

Ar perkate kas iš Iherb vaikams Umcka?

Maniškei 3,5 metų, kažin galėčiau jai duoti? Matau, kad rašo nuo 6 metų ir vyresniems

Maniškei 3,5 metų, kažin galėčiau jai duoti? Matau, kad rašo nuo 6 metų ir vyresniems

QUOTE(priklausomybe @ 2015 06 24, 09:03)
Merginos, o kai perki per topcash, paskui būtent tam psl. turi matytis kur ir kada aš kokius pirkimus dariau, ar ten matai tik grįžusius pinigus kažkaip? O užsakymų ne?
matosi pirkimo data, už kokią sumą apsipirkot parduotuvėj, ir kiek pinigėlių sugrįžo

QUOTE(adriatic @ 2015 06 24, 09:27)
is gap nuo keliu dienu iki poros sav. yra teke laukt, dazniausiai ~ 1 sav
ot kaip būna - kaži paskubinti negalima jų, savaitę dar galiu laukti, bet dvi nelabai, užsakiau krikštynom marškinukus sūnui

QUOTE(elizieja @ 2015 06 24, 10:31)
ot kaip būna - kaži paskubinti negalima jų, savaitę dar galiu laukti, bet dvi nelabai, užsakiau krikštynom marškinukus sūnui 

o seniai uzsaket? koki statusa uzsakymo rodo? paskubint vargu ar pavyks, bet kai jau issiuncia, tai labai greit atkeliauja
QUOTE(adriatic @ 2015 06 24, 09:34)
o seniai uzsaket? koki statusa uzsakymo rodo? paskubint vargu ar pavyks, bet kai jau issiuncia, tai labai greit atkeliauja
statusas Pending shipment, užsakiau 20d

QUOTE(Positive* @ 2015 06 24, 10:29)
Ar perkate kas iš Iherb vaikams Umcka?

Perkam

Aš tai drąsiai duodu ir septynmetei, ir keturmetei