Gal kas ir man galit i vertbaudet? regina.varneliene@gmail.com
Laba o vertbaudet tiesiogiai i lt ar per tuki siuncia?gal galite ir man koduka jurate.jurate@mail.ru aciu
verbaudet apsisopinau
o kaip jus tuos pakvietimus siunciat ?

Papildyta:
katik pirkau
gal ir mano anuliuos

Papildyta:
QUOTE(Austutesmama @ 2015 06 27, 09:05)
O jum pavyksta vertbaudet su nuolaidos koduku 15 eur apsipirkt? As du kartus bandziau su skirtingom kortelem apsipirkt,bet nepavyko. Pradzioj viskas ok rezervuoja pinigelius,o pokiek laiko anuliuoja uzsakyma 

katik pirkau

perkuosi vertbaudet.co.uk jau keli metai (tiksliau perka mano drauge turinti uk drauge ir parsiuncianti paskui utiku i Lt), tai specialiai pasilyginau kainas vetbaudet.com ir uk tinklapiu, tai pvz. dvieju pizamu komplektukas ilgarankoviu per sale is uk gavos tik apie 8eur,kai com tinklapyj tas pats 16 eur..... Jei turit galimybiu, tikrai verciau is uk siustis
va sias pizamas uk pirkau uz 5.27 svaro http://www.vertbaude...i...ur=6629&t=1 o cia virs 16 eur
va sias pizamas uk pirkau uz 5.27 svaro http://www.vertbaude...i...ur=6629&t=1 o cia virs 16 eur
QUOTE(Cirkas @ 2015 06 27, 07:03)
nusiunčiau

QUOTE(Austutesmama @ 2015 06 27, 08:05)
O jum pavyksta vertbaudet su nuolaidos koduku 15 eur apsipirkt? As du kartus bandziau su skirtingom kortelem apsipirkt,bet nepavyko. Pradzioj viskas ok rezervuoja pinigelius,o pokiek laiko anuliuoja uzsakyma 

nu man pinigai rezervuoti, jokio atšaukiančio laiško negavau

QUOTE(Freila @ 2015 06 27, 08:07)
Gal kas ir man galit i vertbaudet? regina.varneliene@gmail.com
nusiunčiau

QUOTE(armi06 @ 2015 06 27, 08:07)
Laba o vertbaudet tiesiogiai i lt ar per tuki siuncia?gal galite ir man koduka jurate.jurate@mail.ru aciu
nusiunčiau

Papildyta:
Mergaitės, kai iš windeln.de gaunate pakvietimą ir užsiregistruojate - ar matote kur nors, kas pakvietė ir kad gausite taškų, ar reikia vesti kokį kodą perkant?
Nekas nežinote???
QUOTE(Cirkas @ 2015 06 27, 06:43)
ten pas jus vienos ar kitos akcijos visada, tik 10% kodukas galioja pirmą kart perkantiems iki rytojaus. VCC63TWXH6Y
Pirkau nusistačius eurus, bet jie tik bendrą sumą eu rodo, paskui man permete į svarus, tai bus skaičiavimo...
Pirkau nusistačius eurus, bet jie tik bendrą sumą eu rodo, paskui man permete į svarus, tai bus skaičiavimo...
Jau esu pirkus is ju tai 10% nebutu pritaike

Ačiū elizieja
Kaip siunčiatės Asda drabužius? Kooperuojatės į Lietuvą ar per nuomos adresą?

QUOTE(Austutesmama @ 2015 06 27, 08:05)

Žiūriu, kad ir man greičiausiai nepraėjo su kitu el.paštu

Nors laiško iš jų negavau, pinigai pakabinti, bet istorijoje nerodo

QUOTE(elizieja @ 2015 06 27, 09:49)
nusiunčiau
nusiunčiau
nusiunčiau
Papildyta:
Mergaitės, kai iš windeln.de gaunate pakvietimą ir užsiregistruojate - ar matote kur nors, kas pakvietė ir kad gausite taškų, ar reikia vesti kokį kodą perkant?
Nekas nežinote???

nusiunčiau

nusiunčiau

Papildyta:
Nekas nežinote???
Aciu labai tai suprantu per tuki siustis
QUOTE(elizieja @ 2015 06 27, 09:11)
Žiūriu, kad ir man greičiausiai nepraėjo su kitu el.paštu

Man ir jokio laisko nesiunte del atsaukimo, bet uzsakymu istorijoj nebeliko kad pirkta. Po kiek laiko bankas atkabino pinigu rezervacija.
QUOTE(armi06 @ 2015 06 27, 09:21)
Aciu labai tai suprantu per tuki siustis
nea, siunčiam tiesiogiai į LT nemokamai su tuo koduku

Papildyta:
QUOTE(Austutesmama @ 2015 06 27, 09:33)
Man ir jokio laisko nesiunte del atsaukimo, bet uzsakymu istorijoj nebeliko kad pirkta. Po kiek laiko bankas atkabino pinigu rezervacija.
vadinasi ir mano nepraėjo, bet aš čia gudravau iš to pačio IP siunčiau į kitą paštą, o ir mokėjau su ta pačia kortele

QUOTE(Cirkas @ 2015 06 27, 09:03)
Ačiū elizieja

Jei pakankamai mergaičių pasidalint siuntimo mokesčiui, tai į LT siunčiames.